Počul som od nich asi 6 pesniciek a páčila sa mi iba jedna ktorá je podľa mna strašne dobrá: link:
Zvyšok ani nemá melódiu, všetky sú na jedno kopyto a o tom ako niekto chrapčí do hluku rôznych nástrojov. Ako na koncert by som šiel, to by som sa tam odreágoval asi ako nikdy. Ale aby som to aktívne počúval. Určite nie. Teda tak zachrčať by som nevedel to užnávam ale celkovo nič moc.
ach boze.. Mato63 ty si mohol cakat aj negativne reakcie, ked si toto forum zakladal.. Ja k nim tiez neprechovavam nejake sympazie. Pocula som jednu pesnicku, ktora je podla mna priserna a tie ich zmalovane ksichty. No aj nemozem.
18. Jednu,jednu si počula. A súdiš všetko. A čo máte s tymi maskami? ksichty nemajú zmalované ale to sú masky Za to že nevyzerajú ako buzeratský diskofili s ktorých sú potom všetky nahonené
No hocikto zo slipknou vyzerá v maske krajšie ako ty A Metalem má pravdu. Ide o hudbu a nie o obliekanie. ty sa pozri na ten svoj punk rock. To ked som počul aký je to štýl spevu tak som začal smiať až som slzil.
No nové single sú fakt dobré, konečne sa zase vracajú k staršiemu štýlu a čo ma velmi potešilo, počujem tak konečne zabijácke gitarové sola. U mna plus. Teším sa na nový album. Vol.3 sa mi nepáčil ja som zástanca debutu.
uz davno je na nete dalsi singel Psychosocial zda sa mi byt lepsi nez All hope is gone tato skupina je super a ma skvelych gitaristov Jamesa Roota a mojho favorita Micka Tompsona...a na birdzi sa najde vela fanusikov (maggots) ako som ja
Ehm všetkým ktorým vadia tie masky: Pokiaľ viem tak ich majú iba preto aby si zachovali anonimitu. Takže všetky takéto narážky sú dosť od veci. (teda ak sa nemýlim )
Masky ani mne nevadia. Je to fun. Ale musím povedať že ked Slipknoti začínali vtedy to malo vačšie čaro ako dnes. Tie masky sú čím ďalej akési komplikovanejšie. Kde sú časy keď bol Shawn klasický klaun. Ale je to dobrý nápad. Ževraj budú mať turné po Európe spolu s Children of Bodom a Machine Head ak som dobre počul. Taká akcia sa neodmieta.
stary knoti boli uplne super doteraz sa mi pacia stare klasiky ako su Wait and bleed, surfacing, my plague a ine...som zvedavy na novy album 4 roky su len 4roky cakania na vydanie ....ak budu niekde blizko slovenska tak jednoznacne na nich pojdem
Teda morbidus, @31 to bola veta za všetky drobné... Každému sa páči niečo iné ale tvoj mozoček asi nedokáže pochopiť. Keby si sa aspon k téme vyjadril...
Ludia, co sa tu tolko navazate jedny do druhych? kazdy ma rad ten svoj styl, tak zite a nechajte zit .. a k tomu All hope is gone - nejak to nema na ten stary slipknot (people = shit, disasterpiece,..) :´(.. Psychosocial sa mi zda lepsie .. no aj tak som zvedava na cely novy album!! SlipKnoT 4ever
Nový album je peckový velmi sa mi páči.. síce iowa je iowa ale tento ma tiež prekvapil. Tak ako sa mi nepáčil Subliminal Verses, tak velmi sa mi páči tento nový. Ten bonus nieje zlý nápad (mám na mysli tu Vermilion pt.2), ale ako bolo povedané pôvodná verzia je lepšia.
konkrétne tá pesona je absolútna bomba!..total brutal...mne sa páči,je trošku tvrdsia na ake som zo sliknotu zvyknuta...ale ma co to do seba... a mimochodom psychosocial je už teraz moja srdcovka ..
moj osobny nazor k naj skladbam od knotov z noveho albumu je taky...,najsilnejsi song je Gamatria a TIS Cold Black...najslabsi ja podla mna Psychosocial....ale su to knoti a oni su Best!!
on ja vas nechapem blbcov co sa nechapu do hudby nevedia co je umenie a nadavaju a ked neviete preco maju masky tak co trepete somariny pocuvajte si svoje sracky ako su rap ,,,,, a kvalitnej muzike dajte pokoj P.S. pre normal ludi podte na koncert v novembri do viedne!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A posím,nechcite ma na vecer nasrat.
asi tak,ako niekto moze pocuvat MHR
Tak lahko, si oblecies masku, chytis, natiahnes do urovne hlavy, trochu prichytis a sup cez hlavicku.
7.- ved ano,EP, albec vájde 12. augusta
Zvyšok ani nemá melódiu, všetky sú na jedno kopyto a o tom ako niekto chrapčí do hluku rôznych nástrojov. Ako na koncert by som šiel, to by som sa tam odreágoval asi ako nikdy. Ale aby som to aktívne počúval. Určite nie. Teda tak zachrčať by som nevedel to užnávam ale celkovo nič moc.
Matus33 , Vermillion II je fajn baladka, chrapcat Corey to jo,chrapci, no nastoje su pekne. wrrr.
Inak to s tým smajlom robí aj na icq kamaradke.
to ze sa masky obliekaju si potvrdila ze si total vypatlana a zrejme mas naopak aj svoje nohavicky...
a toto forum je v Teme HUDBA a nie styl obliekania...tak za zobut a netrep picoviny..
za vulgarizmy sa ospravedlnujem..
K Slipknotu mam isty citovy vstah
Pekne ste si pourazali, ste spokojni teraz?
len si zacala pisat pic...iny a ne k teme...
Pocuvaj si to tvoje MCR a pozri sa na seba najprv...potom hodnot ostatnych..
pre mna je to jedna z naj originalnejsich kapiel ake existuju.mne sa viac pacili oldies
ako albumy ako :Mate Feed Kill Repeat,Advisory,Iowa a Vol3 The subliminal verses...ale co uz stale je to slipknot.stale su u mna top 1
awe
ale tie gytrove sola su aj na Vol.3-ke... Mne sa najviac paci z vol3-ky Welcome, Virus of Life ale aj klasika Duality..
Evropské turné 2008
Další vystupující: Machine Head, Children of Bodom
5. listopadu - Moskva, Rusko - Stadium Olimpijski
7. listopadu - Helsinky, Finsko - Old Ice Hall
8. listopadu - Tampere, Finsko - Ice Hall
10. listopadu - Oslo, Norsko - Spektrum
12. listopadu - Stockholm, Švédsko - Hovet
13. listopadu - Copenhagen, Dánsko - KB Hallen
15. listopadu - Berlín, Německo - Arena Treptow
17. listopadu - Winterthur, Švýcarsko - Eishalle Deutweg
18. listopadu - Milán, Itálie - Palasharp
20. listopadu - Amsterdam, Nizozemsko - HMH
21. listopadu - Paříž, Francie - Zenith
22. listopadu - Paříž, Francie - Zenith
14. prosince - Antwerpy, Belgie - Lotto Arena
15. prosince - Lucembursko - Rockhal
22. srpna - Leeds Festival - Velká Británie
24. srpna - Reading Festival - Velká Británie
29. srpna - Two Days A Week Festival - Wiesen, Rakousko
31. srpna - Area 4 Festival - Ludinghausen, Německo
to rakusko znie celkom...fajn....neviete dakto de je wiesen?
vermilion pt 2 bol naj v origy
ps.: Zohnajte si Dvd All Hope is Gone....ppc vec