mno prave som to videl na sme a vesal na FB.. samozrejme koalicna debilita to prekruti na "pseudo-konspiracie opozicie" .. ale tak snad par ludi sa najde, co jednoducho uz prestanu v tom vidiet "bububu"
Bolo by pekné, keby sa náš premiér k tomuto vyjadril... nemyslím tie jeho drísty a hlúposti, ktoré nám tlačí do hlavy už roky... Chcem pravdu.
Očividne tú pravdu chcú aj Hanzel a Lipšic. Myslím, že aj zvyšok slovenska... Fico robí všetko pre to, aby sa Lipšic a Hanzel (obrazne pomaly) nedožili ďalšieho dňa...
My národ slovenský chceme vedieť pravdu, máme na to právo!
Už som si to vypočula...viem, že ľudia sú špinavci a on ma už vôbec neprekvapuje...ale že sú takí idioti, čo idú znovu voliť tohto bastarda, čo nás všetkých okráda a minuté peniaze nahrádza z kadejakých ,,príspevkov, ktoré sú riadne vykryté,, to ma vie teda dojať
V Čechách sa Paroubka zbavili, len u blbých Slovákov sa nič nemení
u blbych slovakov??? ked tak blba je len 35% skupina obyvatelstva a prave cesi na nas pritlacili cervenu hviezdu ked u nich vyhrala lavica...cesi boli furt lavicovi a nakazili aj slabych jedincov ...
Je sanca ze fico pojde do opozicie...preto podme volit... ono to tak vacsinou byva ze pravica utahuje opasky , setri a riesi to co znicila lavica a ludi to prestane bavit a zacnu volit lavicu ktora zas vsetko rozda a zadlzi stat a ked uz nie je co rozdat tak sa ludia znova rozhodnut volit pravicu...
nie je lahsie volit len pravicu...ale to by musela vymriet geriatricka cast slovenska plus par dementnych jedincov.
nie je to úplne dôveryhodné a neviem, či to niečo zmení. kto fica nevolí, nebude ho voliť ani teraz. a voliči smeru budú v tejto veci dôverovať predsedovi, ktorý na tlačovke pľul jedovaté sliny na všetkých naokolo. a mne bolo z neho klasicky zle.
Kolko tu bolo skandalov od 1993 roku? Kto isiel do basy z nich? Nikto. Nepojde ani fico.. Do basy pojdem tak akurat ja, ked nezaplatim 10 eurovy ucet. V tejto prasivej krajine ma "pravdu" kazdy, kto si ju kupi.
A k volbam. Ti, co ho chceli volit ho volit budu a ti, co ho volit nechceli ho volit nebudu.
Ked mi to kamos povedal, najprv som tomu neveril, ale potom ked som to videl ... neuveritelne Avsak, ako pozname vacsinu volicov Smeru, im moze Fico aj nasrat do huby a oni sa oblizu a podakuju :p
@pershing363 presne tak, Meciar za jeho vlady zadlzil neskutocne stat, sam si nahrabal a po kolkych rokoch ho stale volia. Za vlady Dzurindu tiez vela skandalov, vsetci kricia ale nakoniec politom sa nic nestane, velmi zbohatnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"to vam trvalo nejak dlho vyrobit
protificovske nahravky...trapne"
» www.ta3.com/sk/live...
To je trápenie
Bolo by pekné, keby sa náš premiér k tomuto vyjadril... nemyslím tie jeho drísty a hlúposti, ktoré nám tlačí do hlavy už roky... Chcem pravdu.
Očividne tú pravdu chcú aj Hanzel a Lipšic. Myslím, že aj zvyšok slovenska... Fico robí všetko pre to, aby sa Lipšic a Hanzel (obrazne pomaly) nedožili ďalšieho dňa...
My národ slovenský chceme vedieť pravdu, máme na to právo!
V Čechách sa Paroubka zbavili, len u blbých Slovákov sa nič nemení
u blbych slovakov??? ked tak blba je len 35% skupina obyvatelstva a prave cesi na nas pritlacili cervenu hviezdu ked u nich vyhrala lavica...cesi boli furt lavicovi a nakazili aj slabych jedincov ...
nie je lahsie volit len pravicu...ale to by musela vymriet geriatricka cast slovenska plus par dementnych jedincov.
ono vlastne netreba písať fail. stačilo by EPIC FICO.
A k volbam. Ti, co ho chceli volit ho volit budu a ti, co ho volit nechceli ho volit nebudu.
"Mne by trvalo vyrobiť nahrávky s hlasom podobným mojemu asi 3 minúty"
Tu je videozáznam: