ja mám starý epilátor, asi 10 ročný philips ale inak mi to vyhovuje, mám pokoj minimálne na týždeň a keď tie chlpy začnú vyrastať, tak sú aspoň jemnejšie. už toľko si pretrpím, stojí mi to zato
podľa mňa v prvom rade závisí od kvality kože a prahu tvojej citlivosti na bolesť. až potom na epilátore
ja neviem, ešte som sa k tomu nedopracovala, ale prešla som na vosk, a na nejaký čas si s tým vystačím. až tak ma to nebolí, takže raz určite prejdem na epilátor
@anywhere ja som si kožu ešte nepricvikla...no a mám BRAUN ale dosť davno bol kupený....ale ja som moc spokojná. no proste musiš skusiť. každemu ine vyhovuje
úplne v pohodičke po prvýkrát ma to dost bolelo, no teraz ma to len trošinku štipká a to si epilujem nohy necelý mesiac.. a to nemám nejaký drahý výrobok
ja to určite odporúčam, pretože mna nebaví vkuse každý druhý den si holit nohy.. a tak mi to vydrží aj skoro 2 týždne..
Ono to asi závisí od tej pkožky. Ja mám s ním len zlé skúsenosti a to nie som nejaká citlivka. Tú bolesť si keď už tak vydržím, ale ja mám pocit že to vytrháva tie chlpy nejak bez korienkov alebo čo /asi mám zlý epilátor/ proste dorastú mi rýchlo a neviem ako to tu píšu všetky že svetlejšie chĺpky tak to teda vôbec možno tak po roku. A každý druhý chlp mi po epilácii strojčekom zarastá takže to potom vyzerá strašne a ani píling na 100% nepomôže stále ostane veľa zarastených chĺpkov. Ja by som odporúčala v tomto smere vosky alebo cukrovú pastu ale epilátor určite nie. Keď už tak ak ho má nejaká kamoška skús sa s ním aspoň dvakrát vyepilovať ako na to zareaguje tvoja pokožka aby ako ten môj neskončil v skrini
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
z tohto hladiska preferujem vosk inak mi je to jedno a nakoniec sa mi s tym nikdy nechce jebat tak skoncim pri ziletke/srsti
ale je to fajn vec
(phillips. koľko to vydrží ti neviem povedať, dorastajú mi potom dosť svetlé a tie mi nejako nevadia, takže mi to vydrží dosť dlho)
a akú presne značku philips máš? myslím číslo ak je
ja neviem, ešte som sa k tomu nedopracovala, ale prešla som na vosk, a na nejaký čas si s tým vystačím. až tak ma to nebolí, takže raz určite prejdem na epilátor
nemyslím si, že si divná, skôr si si len zvykla
a je to dobré i na iné partia tela? či na to treba kúpiť nejaký s nadstavcami?
jaj no tak ja mám v záľubách trhanie obočia, to je asi celkom podobné dokelu, musím si kúpiť ten epilátor... ma bude baviť aj to asi
a presné číslo neviem, ale ak ti to pomôže, tak je dosť možné, že je to nejaká sada alebo čo satinelle, lebo to má napísané na sebe
vieš čo, čislo tam nevidim, že nejaký druh....ale vyzera takto (ten nastavec ja nemám čo je dolu)
@miaja a netreba k tomu žiadne nastavce aby sa dali holiť aj iné časti tela ako nohy?
ja to určite odporúčam, pretože mna nebaví vkuse každý druhý den si holit nohy.. a tak mi to vydrží aj skoro 2 týždne..