AHojte , pouzivate epilator? ak hej myslite si ze naozaj po nom rastie menej chlpkov ? mam totiz problem s hormonamy , zarastam nad hornou perou , prsia atd a neviem ci mi epilator pomoze s tym ze mi budu menej rast
a inak nerastie menej, len trvá dlhšie, než dorastú a nie sú tak viditeľné najprv, lebo tie končeky sú vždy tenšie, ako keď by si to oholila žiletkou niekde v strede chĺpka
fuuu prsia epilatorom, veď umreš
ja si epilujem nohy už 5 rokov a chlpky mi začínajú rásť tak po 5-6 dňoch, žiadne dvojtýždnové hladké nohy sa nekonajú a tiež nepozorujem nejake zrednutie alebo žeby boli jemnejšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale hlavne by som sa asi obratila za gynekologickou kvoli hormonom, ale neviem, ci take chces
ja si epilujem nohy už 5 rokov a chlpky mi začínajú rásť tak po 5-6 dňoch, žiadne dvojtýždnové hladké nohy sa nekonajú a tiež nepozorujem nejake zrednutie alebo žeby boli jemnejšie..
vyhod to ,budes mat zily