Vybavit firmu, ktora ta prijme v zahranici... potom papierovacky - poistenie, europsku zdravotnu kartu, nejaku license agreement a ubytko si zohnat to je asi vsetko no
Vybavit firmu? Helloxd asi nechce ísť na stáž ale na študijný pobyt. Tam je treba podať si žiadosť u teba na škole, že vôbec niekam chceš ísť a ak ti to schvália, potom vybavuješ všetky ostatné dokumenty ako Dohoda o štúdiu, Aplication form, Learning agreement, ku koncu podpíšeš hlavnú Erasmus zmluvu (neviem presný názov), vybavíš si cestovné poistenie (výhodné je od ČSOB ku karte, cca 20€/rok) ... no ale ako prvé ti doporučujem zájsť na študijné oddelenie, pokiaľ možno rovno tam, kde majú na starosti zahraničné štúdium, oni ti všetko vysvetlia.
@renew@motorbreath pardon, ale ani jedno som nemyslel, nevyjadril som sa uplne presne my bad... Myslel som tym skor tie Erasmus+ kratke 1-2 tyzdnove projekty co uskutocnuju (na nejaku problematiku napr Health, culture etc), ziadne studium ci praca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty