ja som mala escapelle no a ucel splnila ale mala som rozhadzany cely cyklus potom a bolo mi aj zle potom pri kramoch co som dovtedy nemala..odvtedy radsej HAK
Tabletka je spolahliva, ale podla mna je viac spolahlivejsi postinor2, neviem preco .. mala som uz obe, ale no.. nieje nad to, ked si davas pozor .. ale zarucene by mala pomoct
ani neviete ci splnila ucel lebo v skutocnosti po paru dnoch sa neda zistit ci ste tehotne iba predpokladat...taze tak...a tie tabletky si nekupis v tescu to viem naisto ..ved musis ist asi k gynekologovi inac ti ich nepredaju..vela stastia...ponahlaj sa a dufam ze nie si tehotna
treba to uzit NAJNESKOR do 72 hodin, najlepsie do 12 hodin po styku...
je to napisane aj na tom letaciku...ale ak uz si tehotna tak ti to ten vyvijajuci sa plod nezahubi..to uz je potom amen s tebou a bud interupcia alebo kupit dupacky xD
a kupit sa to da bez predpisu a stoji to 24,60 eur
Chcela by som sa opýtať či je tá tabletka 100% a či zaberie ak ju užijem aj po 12hodinach lebo jeden užívatel tu písal že najlepšuie je ju užiť do 12hodín.Zaberie ak ju užijem viac ako po 12hodín?Mám velké obavy a kedže niesom dospelá nebola by príjemná správa to oznámiť rodičom že som v tom.
ahojky..ja som tiez neni este plnoleta mam len 15 a dnes sa nam stala nehoda ..praskol kondom (( tabletku som si dala asi cca 2/3 hodiny po styku a bojim sa tiez moc...
Keď som Ja hľadala nejaké info o tabletke po,bolo tam vela názorov ale málo skúseností.Ja som ju užila a dokonca dvakrát v jednom cykle,čo už neodporúčajú.Ja si myslím že je dôležité zobrať tú tabletku ked sa nieco stane hlavne v obdobi ovlucie teda v strede cyklu medzi 14 dnom od prveho dna menstruacie ale každa žena ma ovuláciu rozdielne.Nebrala by som ju ak by to bolo na zaciatku ci konci cykla.Ked si ju vezmes v lekarni bez predpisu stoji rozne od 20-25 eur je lepsie si ju dat co najskor pisu do 12 hodin ale je učínna do 72hodin.Po jej zobrati som nevidela ziadnu zmenu,citila som sa uplne rovnako.Myslim si ze zalezi aj od jednotlivnca a to aky ma cyklus a ako mu to rozhadze hormony ale mne aj po požití sa menštruacia oddialila o dva dni.Asi dva dni tyzden po poziti som mala trochu zvlastny pocit na zvracanie a to z pachov ktore som asi citila podrazdenejsie.Takže tak je to stou tabletkou.
ja som uzila tabletku asi 3 hodiny po tom co nam praskol kondom a menstruacia mi dosla o dva tyzdne skor. je to v poriadku? alebo mam navstivit gynekologa?
ja som užila tabletku hneď po 19-tich hodinách po styku, a necítila som nejak zle, wšetko bolo w poriadku, len newiem či dobre zbrala keďže som si ju dala len wčera...w piatok test :/....uwidíme ako zaúčinkowala...dúfam že pomohla
ahojte, chcem sa spýtať ako je to.. nechránený ps som mala v sobotu 13.6 o polnoci, a tabletku som užila v pondelok 18.6. ráno o pol 10tej. dúfam, že fakt zabrala inak neviem, zle mi nebolo len ma bolela hlava, ale teraz sa dosť bojím, aj ked je to len necelý týžden, cítim sa nejako napäto, naduli sa mi prsia kus.. mz mám dostať až 29.6, v čo len verím že aj príde, inak si to neviem ani predstaviť... aká je tam pravdepodobnosť že by sa pritrafilo a ostala by som tehotná ? lebo som čítala že od oplodnenia k počatiu, teda uhniezdeniu vajíčka to trvá cca 3-5 dní, a tabletka by mala zabrániť práve tomuto uhniezdeniu oplodneného vajíčka.. k s tým má skúsenosti ??? poradte pls.
Na 100%, už som sa na ňu parkrat musela spoľahnut, ale kazdy organizmus je iny. Myslim, ze vyskumy potrvdili, ze ju zeny znasaju velmi dobre. Vela robi aj samotny stres, ci zena otehotnie alebo nie, za ten tabeltka nemoze...
- Neboli pri tom žiadne ťažkosti?
Moze vas pobolievat brucho, ako pri klasickom menzese, inak nic mimoriadne.
- Ako to vlastne prebiehalo po užití tabletky?
Po užití sa odporúča asi po troch týždňoch navštíviť gynekológa, aby ste sa uistili, že tabletka účinkovala. Takze tak...
Jediné, čo som vnimala ako neprijemnost bol moj vlastny strach a znasobenie reakcie po uziti tabletky, ktore boli nakoniec v norme. jasne, každý sme iny, ale štatistika nepusti, takze sa netreba bat... horsie je tych 9 mesiacov s bruškom a potom celý život s dieťaťom, ktoré ste vlastne nechceli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- ucel spravila , este mi aj menstruacia prisla na cas
- v ten den ked som ju vzala ma bolela hlava ale na dalsi den v pohode
-tazko ziadne vsetko v pohode
-po uziti.. miernusko nevolno par dni... všetko dore dopadlo
je to napisane aj na tom letaciku...ale ak uz si tehotna tak ti to ten vyvijajuci sa plod nezahubi..to uz je potom amen s tebou a bud interupcia alebo kupit dupacky xD
a kupit sa to da bez predpisu a stoji to 24,60 eur
Na 100%, už som sa na ňu parkrat musela spoľahnut, ale kazdy organizmus je iny. Myslim, ze vyskumy potrvdili, ze ju zeny znasaju velmi dobre. Vela robi aj samotny stres, ci zena otehotnie alebo nie, za ten tabeltka nemoze...
- Neboli pri tom žiadne ťažkosti?
Moze vas pobolievat brucho, ako pri klasickom menzese, inak nic mimoriadne.
- Ako to vlastne prebiehalo po užití tabletky?
Po užití sa odporúča asi po troch týždňoch navštíviť gynekológa, aby ste sa uistili, že tabletka účinkovala. Takze tak...