Chcela by som sa opýtať hlavne chalanov Do akej miery im to prekáža na babe . ( Napr.väčší nos, krivé zuby , odstávajúce uši ) Ospravedlňte ma ,že riešim takéto ,,malichernosti,, ale v poslednom čase sa pre to veľmi trápim. A po istých udalostiach moje
Som chalan ale neviem ako sa k tomu mám vyjadriť.
Asi len toľko, že možno každý sa niekedy bojí byť sám sebou. No každý očakáva, že ten druhý bude sám sebou, že bude úprimný. Tak sa o to snaž tiež a nikomu nič nebude prekážať lebo im bude s tebou príjemne. A keby predsa niekomu niečo prekážalo, asi má sám nejaký problém, ktorý mu však nemusíš pripomínať.
Mne sa to zdá naopak zaujímavé, alebo to vôbec neriešim ak je baba pekná niekedy to je práve aj vďaka týmto "nedostatkom" pretože normy v tejto oblasti neexistujú. A už vôbec nič mi nevadí keď som zalúbený, ba práve naopak
nevadi mi to nijako moc. pokial to nie je naozaj rušivé, že sa nedá zamerať na nič iné. prosto čumíš na človeka, bavíš sa s ním a jediné čo ti napadá je stále " boha tie uši..jak je to možné vôbec?"
treba to predať, presne ako to píše @8 je to naozaj jedinečnosť a aj preto sa dá toho človeka dajme tomu lúbiť, keď si s niekým vo vzťahu..ako @7 napísala
isto že to posobí dosť nahovno na človeka čo takúto vadu má, presne ako na teba. ale zas ono si vlastne možno aj jediná čo sa za to nejako hanbí a myslí na to stále. druhí to tak už neberú, pretože vedia že to si ty..taká. berú ťa takú určite by si všimli zmenu keby nastala. ale nemyslím si že je to jediná vec na čo myslia ked sú s tebou skôr ich to ani nenapadne už. a tých čo ich nepoznáš a ani oni teba môžeš mať tak u predele..
podľa mňa tieto vady čo si vymenovala vôbec nerozhodujú o tom, či je daný človek pekný alebo nie. a rovnako, keď je celý bez takýchto nedokonalostí tak to neznamená že je pekný znamená to len toľko, že nie si "dokonalá" ako vyretušovaná modelka na časopise. a s tým ja nemám problém žiť
z toho co pises je podla mna jedinou vadou velky nos.. avsak to, ci dana vada/nedostatok prekaza, zalezi od toho, ake ma ta osoba prednosti. napr. ak ma dievca trochu vacsi nos ale ma nadherne ziarive oci a stavnate pery, tak ten nos nikomu prekazat nebude. no ak ma dievca priemernu tvar a na nej este aj velky nos, tak to posobit dobre nebude.
netrap sa. mne sa tiez na strednej smiali, ja som mala hrozne zuby (medzera, velky predkus), aj ked ich dal strojcek dokopy, nie je to ono, lebo ich mam proste tak tvarovane, ze aj tak vyzeraju ako krive...
smiali sa mi za to, ze som prakticky plocha, vraj si nemusim kupovat vrchny diel plaviek, stacia mi traky...
deti vedia byt krute, to je proste puberta, vtedy sa inakost tresta. ked ti ludia dospeju, prestane ich zaujimat, ako vyzeras.
urcite si krasne dievca a je jedno, kolko tych estetickych vad mas hlavu hore, nikto nie je dokonaly. ten, co sa ti smeje za zuby moze pod trickom schovavat hnusne bradavice napriklad
@bress by si sa cudoval, ze vidno na nohach nie, tam mi nevadia, ale na zadku hej... bojim sa, ze ani ked ho viac spevnim mi to nepomoze, lebo tam je dost hruba koza...
@kitty7 pochybujem, ze tu bude ma nekto viac strii ako ja. Na vacsine miesto to nevidno nejak vyrazne. Ja mam aj take, co maju napr. 10cm a hrube su 2cm a nejak mi neprekazaju
@bress chces sa stavit? zalezi, kde tie strie mas, ono to nemusi byt vidiet ako farebne, ale celkovy dojem moze byt divoky, vidim to v zrkadle, ako zdeformovana koza deformuje celkovy vzhlad tych partii... vyzeram, akoby som mala celulitidu... a pritom ju nemam...
esteticke vady na zenach su KRASNE, vdaka tomu si ich vsimneme a zaujmu nas medzi ostatnymi @jessiqa nepoznam chlapa, ktory by nieco take co len registroval
@bress tak mne by to tiez nebolo vidno ako vravim, keby mi to opticky nedeformovalo nohy a zadok. aspon teda nazivo, na fotkach to, z nepochopitelneho dovodu pre mna, nevidno ale dobre, asi ich mas viac. asi. ja mam nohy a zadok posiate, 1-3 cm rozostupy hlavne na vnutornej strane stehien...
@kitty7 ja mam zas na zadku a na bokoch najviac, ale take malinke co moc nevidno mam aj na prsiach a dokonca aj na kolenach, proste blba koza a najviac ma stve ze to neni ako celulitida ze to cvicenim a stravou zmizne, pomoze len nejake odstranenie na chirurgii alebo co a ze sa ani neopalia takze v lete mam opaleny zadok a na nom biele pruhy
@jessiqa je to svinstvo, niekto ma natahovaciu kozu v pohode a niekto trosku priberie a uz mu koza popraska... ked si predstavim, co mi raz nechaju na bruchu deti... no nejdem na to ani radsej mysliet pocula som aj ja, ze nejakym hadim jedom sa to da odstranit, ale kto ma na take veci peniaze? nuz co, ja na ne ukazujem prstom so slovami, ze toto je dokaz, ze som vyhrala boj s podvahou. a komu sa to nepaci, nech sa strci...
@18 by si neverila ako vie obrovsky nos dospatit celu tvar aj ked ma holka pekne oci.
odstavsjuce usi su mile ked niesu ako hrniec , krive zuby su tiez total jedno kym su ciste a zdrave a kym su upravene RUKY tak je vsetko dobre. zanedbane okusane spinave nechty to je proste daco hrozne
Po tomto fóre by som mala mať pocit, že by som si mala začať šetriť na plastiku nosa, inak si zohnať aspoň vrece na hlavu.
Ešte že som to ja a radšej si idem šetriť, aby som raz mohla ísť na výlet na Antarktídu (odkedy som zistila, že sa tam robia zájazdy, je to mojím novým životným snom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
osobne mi príde hnusné ak má žena veľký nos.
» www.mooncostumes.com/image/12830...
odstávajúce uši, záleží ako moc odstávajúce
- toto už je zlé.
a krivé zuby? záleži ako krivé... ak takto:
- tak potom je to sexy
Asi len toľko, že možno každý sa niekedy bojí byť sám sebou. No každý očakáva, že ten druhý bude sám sebou, že bude úprimný. Tak sa o to snaž tiež a nikomu nič nebude prekážať lebo im bude s tebou príjemne. A keby predsa niekomu niečo prekážalo, asi má sám nejaký problém, ktorý mu však nemusíš pripomínať.
1. Zarobiť aspoň 100 000 eur
2. Z týchto peňazí si spraviť plastiku nosa
3. Vystreliť zuby a nastreliť si krásne nové porcelánové zuby
Uši aj tak nebude vidno keď budú pod vlasmi.
také sexy 3ky,4ky
a aj ak sebavedomie nemáš, začni sa hrať, že prišlo. a ono príde. fakt
treba to predať, presne ako to píše @8 je to naozaj jedinečnosť a aj preto sa dá toho človeka dajme tomu lúbiť, keď si s niekým vo vzťahu..ako @7 napísala
isto že to posobí dosť nahovno na človeka čo takúto vadu má, presne ako na teba. ale zas ono si vlastne možno aj jediná čo sa za to nejako hanbí a myslí na to stále. druhí to tak už neberú, pretože vedia že to si ty..taká. berú ťa takú určite by si všimli zmenu keby nastala. ale nemyslím si že je to jediná vec na čo myslia ked sú s tebou skôr ich to ani nenapadne už. a tých čo ich nepoznáš a ani oni teba môžeš mať tak u predele..
smiali sa mi za to, ze som prakticky plocha, vraj si nemusim kupovat vrchny diel plaviek, stacia mi traky...
deti vedia byt krute, to je proste puberta, vtedy sa inakost tresta. ked ti ludia dospeju, prestane ich zaujimat, ako vyzeras.
urcite si krasne dievca a je jedno, kolko tych estetickych vad mas hlavu hore, nikto nie je dokonaly. ten, co sa ti smeje za zuby moze pod trickom schovavat hnusne bradavice napriklad
@jessiqa nepoznam chlapa, ktory by nieco take co len registroval
odstavsjuce usi su mile ked niesu ako hrniec , krive zuby su tiez total jedno kym su ciste a zdrave a kym su upravene RUKY tak je vsetko dobre. zanedbane okusane spinave nechty to je proste daco hrozne
Ešte že som to ja a radšej si idem šetriť, aby som raz mohla ísť na výlet na Antarktídu (odkedy som zistila, že sa tam robia zájazdy, je to mojím novým životným snom