Aký máte názor na EU ? Čo si myslíte o politike EU ? V čom je podľa vás politika EU správna a v čom robí chybu ? (Napríklad imigranti, hospodárstvo atď...)
EU vo svojej podstate mi az tak neprekaza. Zjednodusilo sa cestovanie, mame vacsie pracovne moznosti, mozme si toho dovolit viac ako za Meciarizmu aj ked sa mozno zda ze ceny sa neumerne zvysili atd.
Skor mi vadi postoj EU ku skrachovanym krajinam typu grecko atd. A taktiez obmedzenia vo vyrobe a v exporte.
Bez EU by bol Slovensky narod tam kde bol vzdy -na spodku. Teraz je sucastou jednotneho celku a postupne sa stava (viac menej)rovnocenym partnerom ostatnym krajinam na zapade,slovensky nazor sa berie tak isto dolezito ako nazor napr F,D,UK.........V daka EU mozme volne cestovat,pracovat,studovat v zahranici...mame jednotnu menu €.EU dotuje mnohe vyznamne projekty atd.....
A vo svete sa na nas divaju s väcsou vaznostou ako keby nebolo SK v EU.Lebo keby ze idete niekde mimo Europu a vedia ze ste z EU maju vas za viac ako keby vedeli ze ste ,,len z europy,,...Mnohi Americania sa aspon nebudu bat ze ste z krajiny ako Hostel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skor mi vadi postoj EU ku skrachovanym krajinam typu grecko atd. A taktiez obmedzenia vo vyrobe a v exporte.
A vo svete sa na nas divaju s väcsou vaznostou ako keby nebolo SK v EU.Lebo keby ze idete niekde mimo Europu a vedia ze ste z EU maju vas za viac ako keby vedeli ze ste ,,len z europy,,...Mnohi Americania sa aspon nebudu bat ze ste z krajiny ako Hostel