No takže neviem či to niekto z vás pozná, ale Eurocord je názov odberu pupočínkovej krvy pri pôrode, ja osobne ak budem mať dieťa tak by som si to chcela dať odobrať,...bude to pre dobro dieťaťa, ak by ostalo choré, alebo ak by ďalšie dieťa potrebovalo kr
Hmmm ani nie veľa detí bez toho prežilo doteraz prežilo ... a keby malo zomrieť alebo čo tak sa to stane aj napriek tej krvi.... ale deti ešte vôôôôbec neplánujem takže ma takáto otázka zatiaľ vôbec nezaťažuje
Uff je to dosť finančne náročné si myslím. Takže toto si predpokladám nemôže dovoliť väčšina mladých mamičiek. Maximálne tak staršie paničky ktorým sa narodí dieťa
No. My sme do toho sli. Spominal som to brachovi, ktory je lekar a povedal mi, ze som spadol z jahody. Spominal mi, ze pravdepodobnost pouzitia tej krvi je minimalna a vobec ci to bude fungovat. Kedze od narodenia nasho syna uz presli tri roky a ja som si co to nastudoval, beriem cely Eurocord len ako velky biznis. Dnes by som do toho rozhodne nesiel.
ja som si to dala zobrat ked sa mi narodil syn sice cisarskym rezom,a dalo sa to aj tak zobrat...stoji to zato,lebo financny prispevok pri narodeni dietata je cca 25 tisic a ked to ma zachranit zivot toho najmilovanejsieho co mate ,tak neni o com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme