No to je fajn a čo myslíš akú kontrolu má euroobčan nad "svojimi" zástupcami v Bruseli?Ehmm...a akú má asi cenu jeho hlas pri voľbe europoslanca...podľa mňa majú minimálnu legitimitu za niekoho rozhodovať...
Niekto sa tu chce vzdať státnosti a dat ju europoslancom ktory su povačsine herci, športovci , komunálny politici atd. Vyslovených odpbodníkov je tam žalostne malo. Nevravím že na slovensku je to úplne bombobve, ale určite sa vživote nevzdam svojej vlasti v prospech kohokolvek.
Napadla ma taka myslienka, keby z EU bol superštát ako povedzme USA, neťažili by z toho naši južný "susedia" .nebola by to úžastná situácia na zmenu "hranic"??? Vsak za tejto sitúácie by politicky obsadili cele južne Slovensko.
Som za Európsku úniu, ale vidím aj v nej určité zápory, lebo centralizovať moc do Bruselu určite nie je to najlepšie, ale na druhej stráne chceli sme to my a nie oni... Sme v EU a teda sme to chceli a teraz fňukáme, keď je už neskoro... Európska ústava je 100% nahradená Lisabonskou zmluvou.
Otázka o kontrole poslanca v Európskom parlamente bola veľmi správna...
Som vlastenec, ale aj tak si myslím, že musíme sa aj my prispôsobovať novej dobe a nie ísť dozadu...
Nechcem tvrdiť, že sú to nacionalistické názory, ale kúsok mi to pripomína jednu slovenskú politickú stranu... Tak že stačí porovnávať výhody a nevýhody a zistime čo je správne... A nemôžme čakať, že všetko bude fungovať na jednotku...
1. konecne som si dala pred 1-2 rokom spravit pas a nedostanem peciatku do pasu! ale ja som ju vzdycki chcela a
2. Ja nechcem ziadne euro podla mna je to dobra blbost ja nepotrebujem mat plne gate drobakov! a este dokonca sa to asi nikdy nenaucim pocitat a platiti snimi : disappointed:
tu si niekto mysli, ze ked bude europa velky superstat, tak bude odporovat usa??? kde zijete ludia?? mocni sa spolcia s este mocnejsimi... zasieraju nam mozgy komercnostou, aby odputali pozronost od toho co maju naozaj v umysle.. vy si myslite, ze ked je slovensko v eu, tak nas bude niekto pocuvat? shit!!! otvorte oci, neide o konkurenciu, cielom je spolcovanie sa. a robia to tak sakramentsky dobre, ze ludia si to priam ziadaju... pozrite si niekto film zeitgeist.. pekny dokumentik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Napadla ma taka myslienka, keby z EU bol superštát ako povedzme USA, neťažili by z toho naši južný "susedia" .nebola by to úžastná situácia na zmenu "hranic"??? Vsak za tejto sitúácie by politicky obsadili cele južne Slovensko.
Otázka o kontrole poslanca v Európskom parlamente bola veľmi správna...
Som vlastenec, ale aj tak si myslím, že musíme sa aj my prispôsobovať novej dobe a nie ísť dozadu...
Nechcem tvrdiť, že sú to nacionalistické názory, ale kúsok mi to pripomína jednu slovenskú politickú stranu... Tak že stačí porovnávať výhody a nevýhody a zistime čo je správne... A nemôžme čakať, že všetko bude fungovať na jednotku...
1. konecne som si dala pred 1-2 rokom spravit pas a nedostanem peciatku do pasu! ale ja som ju vzdycki chcela a
2. Ja nechcem ziadne euro podla mna je to dobra blbost ja nepotrebujem mat plne gate drobakov! a este dokonca sa to asi nikdy nenaucim pocitat a platiti snimi : disappointed: