Najradsej chodim do avionu... nemusim sa drbat do stredu bratislavy... a su tam vsetky obchody do ktorych chodim... a druhy najoblubenejsi je pre mna aupark... eurovea sa mi az tak nepaci aj ked je najmodernejsia... a v poluse som nebol ani nepamatam
Aupark moze byt mam ho blizko. Polus je v pohode pocas vikendov, vtedy tam byva menej ludi ako v inych nakupnych centrach. Eurovea je nova a zatial mi tam chybaju niektore obchody. Shopping Palace je najdalej ale tiez tam byva v urcite dni menej ludi. A najcastejsie chodim do OC Galeria ale to preto lebo tam je to autom najpohodlnejsie, pre tyzdnove nakupy.
@seagull1 Tak ale vieš - dohodneš sa s kamarátom, ktorého si dlho nevidel, že si pôjdete sadnúť niekam von (do parku na lavičku napr.) Tesne pred stretnutím sa začne zaťahovať obloha, začne kvapkať a je isté, že čoskoro sa spustí dážď. V takom prípade je také nákupno-kultúrne centrum ideálnym miestom na usadenie sa... (ideálne v dobe obeda, keď sa tam príde milión ľudí najesť a usadiť sa do "fastfoodovej" časti a blokovať tam stôl )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale sem tam si zajdem aj do Eurovei tam je krajšie prostredie obchody tiež niesú zlé ale proste aupark je aupark
Obchody kde sú tričká nad 45eur a tenisky nad 80 ? Ďakujem, nie....
Aupark sa mi nikdy nepáči, ale už som ho začala na nákup istých vecí využívať.
Euroveu mám najradšej, ale nie kvôli obchodom, ale prostrediu. Vlastne ešte som tam ani nenakupovala.
eurovea je ešte taká nevybehaná, ostrá, nepríjemná
polus, tam som bol asi len raz. vôbec ma nezaujal
a avion, tak ten mi príde z nepochopiteľných príčin ako neskutočný fail.
a oblecenie kupujem v Parndorfe
a elektroniku cez net
so spomenutych ani jedno
Niet nad mládež, ktorá chodí zabíjať čas do Auparku alebo Eurovei.
a pekné H&M vedľa Manga vedľa Kotonu
ale Polus určite nie