Mam rad, ale len po album Fallen, po odchode Bena Moodyho, sa s nich stala kapela, kde o vsetkom rozhodovala Amy a vyhadzovala ludi len preto lebo "Si mysleli, ze jej slava stupla do hlavy, co nie je dobre pre kapelu" (jej oficialne stanovisko po odchode Johna LeCompta).
Kazdopadne, Amy uz napisala na svojim fanusikom list na rozlucku (resp. dakovny list za vsetko) a vraj uz ma zmluvu s inym vydavatelstvom ako solovy umelec. Cize kapela jej uz asi bola az moc na pritaz.
Ja zboznujem Evanescence,hlavne teda Amy Lee ,jednoducho jej prekrasny hlas a to vsetko, co dava do tych piesni...Sice teda kazdy album je odlisny.
Ale je pravda ze ma teda riadne muchy (ale ako kazdy myslim), ked sa snazi celu slavu hodit len na seba a podla mna bola chyba, ze Ben Moody odisiel od nich, ale co by sme mohli chciet, aby ex priatelia spolu nadalej vydrzali pracovat?
Ale ked sa to berie len z pohladu hudby,stylu,tak to zboznujem veeeelmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Kazdopadne, Amy uz napisala na svojim fanusikom list na rozlucku (resp. dakovny list za vsetko) a vraj uz ma zmluvu s inym vydavatelstvom ako solovy umelec. Cize kapela jej uz asi bola az moc na pritaz.
List:
» www.evthreads.com/showthread.php?...
A Amy predtym a potom, akos a na nej vyvrsili s photoshopom (fakt zaujimave)
Ale je pravda ze ma teda riadne muchy (ale ako kazdy myslim), ked sa snazi celu slavu hodit len na seba a podla mna bola chyba, ze Ben Moody odisiel od nich, ale co by sme mohli chciet, aby ex priatelia spolu nadalej vydrzali pracovat?
Ale ked sa to berie len z pohladu hudby,stylu,tak to zboznujem veeeelmi