within jednoznačne, samí dobrí muzikanti a mega spevácak diva nič proti evanescence, oni sú skôr takí popoví... a tieto že hráme sa na gothic..ach jáj, proste hudba
Evanescence su v pohode , najradsej mam presnicku Lithium, My immortal, Birng me to life
a Within Temptation zboznujem, mne sa ich hudba velmi paci, neriesim, ci sa na nieco hraju, pocuvam hudbu...a texty... najradsej mam Ice Queen, Bittersweet,Say my name, ...
evanescence je kapela ktora robila kvalitnu naozaj dobru hudbu v plnej zostave a sile podla mna a within temptation ich podla mna nahradzaju aspon v mojich ociach aj ked niesu tak romantiki urcite ich hudba je mi blizsia melodikou hlasom aj energiou z nejakeho dvovodu som na amranthe zavysly tak ma berte s rezervou
Evanesence-Lithium: ma tam nauveritelne krasny hlas, ako aj v ostatnych songoch ale tento je premna niecim, niecim vinimocny... a z WT asi What Have You Done: ten je taky odlisny, nieje to taky stereotyp, a potom asi Our Solemn Hour...
evanescence už ani nepočúvam ale počúvala som.... within temptation ci jak sa to píše ej príliš suché ,príliš oničom...aani hlas tej sepeváčky sa mi enpáči....
osobne mam radsej WT, ale len tie najstarsie albumy no a kedysi som pocuuvala aj evanescence, ale su na mna prilis komercni a stale maju rovnaku hudbu, sak aj WT sa pokazili, co uz, ale tak ked nemam co pustat rada si pustim oboje
No, skôr upredňostňujem WT, ale aj Evanescene je fajn Od WT sú super songy Angels, Frozen, A dangerous mind, All I need, Somewhere, Bittersweet... A od Evanescene samozrejme My Immortal ale aj Sweet Sacrifice je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inak uz to nejak nepocuvam.. prilis emotivne a trpke pre mna.. a to ani nehovorim o tom sklone ku gothic
Within Temptation - frozen
a Within Temptation zboznujem, mne sa ich hudba velmi paci, neriesim, ci sa na nieco hraju, pocuvam hudbu...a texty... najradsej mam Ice Queen, Bittersweet,Say my name, ...
a evanescence je v pohode
takze oboje