Caute ako by ste sa zachovali keby vam dal chalan kopacky a hned natodoliezal za vasou kamkou? Bavim sa s nou ale uz nie tak ako predtym, mam pocit ze jej nemozem verit kedze ona sa s nim stretava a ja tam uz nesom... A chova sa dost divne odvtedy
asi sa mu zdala sympatická už počas vašeho vzťahu (nevieš čo mal v hlave) možno dlho vymýšlal ako sa rozísť a keď sa to stalo odrazu sa cítil tak velmi voľný a vedel, že može urobiť všetko čo len chcel ... a je jasné, že ak sa aj jej zdal príťažlivý tak šancu využila .....Nie je na tom nič divné je to prirodzené ako v prírode by malo byť Ale osobne keď sa mne v živote prihodili takéto situácie a na kamarátke mi záležalo určite som to s nou prehodnotila a povedala jej o tom skor ako som s jej bývalým šla von. ďalšia super vec je, že aspon som vedela prečo sa rozišli a čo si mam všímať .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme