takže ahojte , mám na vás taku otazku čo by ste vy spravili..holka mi dala kopačky a ja ju stále velmi lubim a pred nedávnom mala narodky no od vtedy sme neboli spolu osobne tak som jej nemala kedy dať darček. (vtedy sme spolu ešte chodili) , teraz sme s
nic jej nedavaj... nech si mysli ze si akoze zabudla a ze ju mas tak trosku na haku a nechaj si to pre nu az na vianoce...dovtedy sa moze kopec veci udiat... co ak bude mat druhu dovtedy a ty si budes este hlavu trieskat ze si jej to dala haha
@kamush195 určite nie!!! Musíš si to nechať a potom dať niakemu muzovy a potom si nahovárať ze máš normálnu orientáciu........ A bude z teba konečne človek normálny, prejdes diskriminácii a keď budeš umierať, budeš rada ze máš deti a ze si žila ako človek.....
@antifunebracka a čo jej mám take kupiť ? má 27 , a viem že si an tom potrpí... @unspoken ona už má druhu..a vie že ja ju stále velmi lubim ,tak jej chcem aspon "kamaratsky" niečo dať nepojdem tam na sucho
@kamush195 no parfem by si mal vyberat kazdy sam, kedze je dost tazke v tomto sa trafit do velmi idnividualneho vkusu a preferencii. nehovoriac o tom, ze to nesie podprahovy odkaz "smrdis!" niekam ju pozvi radsej, das jej zazitky
@unspoken ja viem že s mojej strany to neni kamaratske , ale mne nič iné neostava sa stym len zmieriť.No ja som rozmyšlala že by bolo lepšie na nu zabudnuť , lebo ja ju mám nonstop v hlave ,a stale spolu voláme.A neviem si predstaviť že snou nebudem v kontakte, to by som bola po psychickej stranke na tom v piči to dobre viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo milku
k veci: Dať jej ho môžeš, veď jej určite spravíš radosť, ale nečakaj od toho nič
ale veru.. necakaj radsej nic nebude potom sklamanie.
@unspoken ona už má druhu..a vie že ja ju stále velmi lubim ,tak jej chcem aspon "kamaratsky" niečo dať nepojdem tam na sucho