Dievčatá, ako ste na tom, čo sa týka ex-lások?Sú pre vás naozaj ex alebo pre vás znamenajú viac, než ktorýkoľvek iný chalan? A aký vplyv to má na váš terajší vzťah?
Hm.. vacsinou som s mojimi EX dobra kamaratka, ale az po urcitom case.. Dokonca by som povedala, ze je to celkom prospesne, lebo ten clovek ta dobre pozna(ak si s nim nechodila mesiac) a tak ti vie lepsie poradit, ak ma zaujem aj on byt kamarat..
A ci znamenaju? to zavisi od toho kamaratstva.Obcas prejdem po ulici, pozdravime sa a ani si neuvedomim, ze to bola kedysi moja velka laska..
ahojky, no tak ine su vztahy s kamosmi a s exlaskami..to je uz o niecom inom..nikdy uz nie su len obycajni kamarati..moji byvali nemaju na moj terajsi vztah ziaden vplyv,moj anjelik o nich vie,ale ja sa uz s nimi nestretavam..
Ja mam len jedneho ex,sme spolu boli rok a pol,a najprv sme sa trochu spolu bavili,ale pak sa odstahoval,takze teraz si ani nepiseme,ani nic,ale nevadi mi to,berem ho jak hockoho ineho
pre mna je to clovek, s ktorym som co-to prezila, a znamena pre mna viac, ako ktorykolvek iny clovek ,,aj ked sa to uz skoncilo, super si pokecat, niekam sadnut, pohodkaaa..preco nie ???,,mne by bolo za tym vsetkym straaaasne smutno, keby nastane len tak zrazu taky zlom a baaccc,,koniec..vsetkemu, tie spolocne chvile, vseeecko
JA som sa pred nedávnom rozišla s mojím chalanom, chodila som s nim rok, ale sme kamoši. Obaja chodíme do istej školy aj obaja na gitaru a často sa stretávame. Máme veľa spoločného a aj keď ma dal kopy tak som s ním veľmi dobrá kamoška, lebo sa dokážeme rozprávať o hocičom.....pretože sa dosť poznáme. Ale čo sa týka chalanov pred ním....s tými ani slovo neprehodím.....
poviem ti to takto ja som s ex dobra kamaratka su pripady kedy nie ale nie mojou vinou proste kamaratstvo sa nedalo po tom co sa stalo vies? a ked mam priatela je tam niekedy aj to ze si spomeniem na ex ale nie pretoze ze by som ho milovala alebo lubila je to len preto ze mozno v tej chvily som mala potrebu si na neho spomenut neviem to presne vysvetlit proste spomeniem si a je to normalne fakt
V podstate to nemá vplyv na vzťah. Aspoň u mňa nie. Ex-chalani neznamenajú pre mňa viac ako iní chalani. Čo bolo to bolo, je to preč... Sú z toho nové skúsenosti...
no kto ako mala som take ze lasky ze mala som rada a raz fakt ze som ho lubila do nepricetnosti...ale vacsinou somm s kazdym kamaratka...a sem tam ak som fee tak ukojit potreby je s kym..a najhorsie je ked som s byvalym sa na neho zasa upnem a som v riiti polroka a stale premyslam nad nim..a stale urobim to jak chcem ja aj ked viem ze zas budem trpiet..ale to sa tyka iba jedneho debila..chvalbohu ze som v grecku a mam tam greka Dktoreho zboznujem
nho tak to zalezi aj na tom ci je cerstvo EX alebo uz taky po ktorom uz bol nejaky dalsi EX... ja osobne berem mojich EX bud tak ze mi na nich absolutne nezalezi ze len caw-caw a dost, bud tak ze sme kamosi alebo ho este stale chcem... zalezi aj na tom kto da komu KONEC... uvazujte
na moju ex lasku asi nikdy nezabudnem a ajked ma teraz inu zenu stale ho lubim a stale na neho myslim tajne dufam ze sa este raz stretneme pretoze on je z irska je to mala pravdepodobnost a prave to je mozno dobre. chcem zacat odznova ale dako to nejde. najradsej by som si priala aby to co k nemu citim odislo tak ako to aj prislo. ale nie je to take lahke. nasla som si po roku mileho chlapca ktory je odo mna mladsi ma len 19. hoci je medzi nami maly vekovy rozdiel hovorim len lebo som zvyknuta na starsich. velmi by som si zelala aby mi to s nim vyslo aby som na toho druheho zabudla ale ako ho vymazat z mojej hlavy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ci znamenaju? to zavisi od toho kamaratstva.Obcas prejdem po ulici, pozdravime sa a ani si neuvedomim, ze to bola kedysi moja velka laska..