stále mám v hlave bývalú priateľku. Nedopadlo to veľmi dobre medzi nami ani čo sa týka rozchodu, prerušili sme kontakt, odišiel som z UK, ale stále na ňu myslím...
Je to už takmer rok, zmenil som prostredie, zmenil som okruh ľudí s ktorými sa stre
stare dobre: "klin sa klinom vybija" ... na nic lepsie hadam ludstvo neprislo a veci typu: najdi si nieco ine ako zabavku maju len kratkodoby ucinok ..
@forgottenone ano stalo ... v skratke ... bola moja prvá, poznal som ju 3 roky pred tým ako sme spolu začali chodiť takže vzťah začal silou kamaratstva, prerástol do priateľstva ... boli sme spolu 3,5 roka a myslel som si že, nás nič nerozdelí ... ale ku koncu som zistil že potrebuje niečo iné ako ja a pokazilo sa to ... vyše pol roka sme už odseba a prešli sme si aj tým že prerušenie kontaktu atd...ale ešte nenastal deň kedy by som odvtedy na nu prestal myslieť a myslim si že ani nenastane ... aj ked viem že už spolu nikdy nebudeme a že je to už uplne iný človek s ktorým som bol ... tiež som si prešiel zmenou prostredia a ludmi ... ale myšlienky to nezmení ... je to možno povrchná rada ale myslím si že tieto myšlienky mierne zatlmí len náhrada a sila toho citu k niekomu inému ... inak ti nezostáva nič iné len si zvyknúť na tie spomienky a myšlienky ... prijmi to také aké to je a zmier sa so skutočnosťou, nenechaj sa zničiť niečim čo už neexistuje, skús sa sustrediť skor na to čo je teraz a ako môžeš narábať s vecami momentalne okolo teba ... v tom spočiva nejako moja rada, aj keď skutočne šťastným ťa to neurobí pokial to nebude cit silnejší ako ten zo vzťahu pred tým
@melancholik "je to možno povrchná rada ale myslím si že tieto myšlienky mierne zatlmí len náhrada a sila toho citu k niekomu inému ... inak ti nezostáva nič iné len si zvyknúť na tie spomienky a myšlienky ... prijmi to také aké to je a zmier sa so skutočnosťou, nenechaj sa zničiť niečim čo už neexistuje, skús sa sustrediť skor na to čo je teraz a ako môžeš narábať s vecami momentalne okolo teba ."
to plati aj pre miesta, kamaratov, oblubene cinnosti, pracu, atd. skratka hodit za hlavu to pekne co bolo, len aby si sa neuzieral z toho, ze uz nic take nemas. ale namiesto toho treba hladat nahradu.
@grinder je to žial smutná skutočnosť ... hladať náhradu, nemyslíš?
v tomto svete ktorý nie je trvalý a všetko podlieha transformáciam a neustálym zmenám ... kde sa pozrieš na hocičo a možeš povedať že to nie je trvalé pretože každou sekundou sa mení časticové zloženie či už toho predmetu alebo hocičoho iného a nikdy to nezostane nemenné ...aj napriek tomuto nie je smutné skôr to, že sa to deje ako to že máme tendenciu vymienať a nahrádzať ... príde mi to ... velmi smutné ... obzvlášť pri niektorých dôvodoch a nehodnotných pohladoch či už na vzťahy, veci alebo čokolvek iné
ale áno, vrátim sa k pôvodnej téme...dá sa to žial aplikovať na všetko
@melancholik ano to nepochybne je, ale nepatrim medzi tych, ktori nahradzaju nieco co maju, ale co hladaju nieco nove na zaklade toho, ze to stratili. a mat priatela, alebo niekoho s kym travit volny cas, ci si najst novu zalubu, ktora ma naplna je absolutne prirodzene.
tot chalanisko mysli na staru len preto, lebo nema novu osobu, ktora by tu dieru zaplnila (pripadne ukazala, ze nie je jedina na svete, ale nehu a lasku mu moze ponuknut aj ina hodnotna osoba) a o tom to aj cele je.
Co ja viem, mozno skus akceptovat, ze si sa cez to este celkom nepreniesol a ze je to prirodzene sa takto citit Nemusis od seba stale ocakavat, ze budes naspeedovana gula energie.
aj ja som myslela ze to nikdy neprejde .. to boli hrozne stavy .. ale uz to preslo a ten pocit prajem zazit kazdemu teraz mam tu osobu rada ale inaksie uz ...a vsetko hce cas a dobrych ludi .. nebran s ludom ..potrebujeme ludi
hhh, to ti zas neradim... a ked sa nezameras na novu zenu, tak na hocico zameraj ine pozornost, ked budes nieco vkuse robit neostane ti cas na rozmyslanie nad momentalne nepodstatnymi vecami
A čo ak všetko, čo v živote robím robila bývalá so mnou, resp. teraz robíme to isté ale každý sám a mne ju to neustále pripomína? Mám si nájsť úplne nové koníčky, či vypadnúť niekam von a začať nový život?
method dobre hovorí : ) najlepšie je snažiť sa vedome upriamiť pozornosť na niečo iné, a postupne príde akceptácia. alebo príde iná baba, u ktorej budeš cítiť lásku o 100% viac (min. z jej strany) a pochopíš, že ex naozaj nebola pre teba pravá, min. už len preto, ak s tebou ona nechcela byť.
a teraz hýčkaj svoje ego, spoznávaj nových ľudí, rob veci, ktoré partneri nemôžu, a časom to bude okej. : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2. najst si druhu
3. samovrazda
to plati aj pre miesta, kamaratov, oblubene cinnosti, pracu, atd. skratka hodit za hlavu to pekne co bolo, len aby si sa neuzieral z toho, ze uz nic take nemas. ale namiesto toho treba hladat nahradu.
v tomto svete ktorý nie je trvalý a všetko podlieha transformáciam a neustálym zmenám ... kde sa pozrieš na hocičo a možeš povedať že to nie je trvalé pretože každou sekundou sa mení časticové zloženie či už toho predmetu alebo hocičoho iného a nikdy to nezostane nemenné ...aj napriek tomuto nie je smutné skôr to, že sa to deje ako to že máme tendenciu vymienať a nahrádzať ... príde mi to ... velmi smutné ... obzvlášť pri niektorých dôvodoch a nehodnotných pohladoch či už na vzťahy, veci alebo čokolvek iné
ale áno, vrátim sa k pôvodnej téme...dá sa to žial aplikovať na všetko
tot chalanisko mysli na staru len preto, lebo nema novu osobu, ktora by tu dieru zaplnila (pripadne ukazala, ze nie je jedina na svete, ale nehu a lasku mu moze ponuknut aj ina hodnotna osoba) a o tom to aj cele je.
Ale urcite neuskodi, ak nejaku poriesis.
spomienky nie su zle pokial si ich vies ukocirovat v hlave.
a btw. aj mne ten zabudaci proces pomohol dotuknut novy vztah.
zvyknes si na ten pocit
ja si hovorim ze su aj horsie veci
a teraz hýčkaj svoje ego, spoznávaj nových ľudí, rob veci, ktoré partneri nemôžu, a časom to bude okej. : )
@antifunebracka som si vsimol, ze porovnavam s nou...