spomenut si obcas spomeniem, co je myslim vzhladom na dlzku vztahu normalne. co ale samozrejme neznamena, ze uz nie som so vsetkym davno zmierena. a aj "pri sucastnom partnerovi" je nejednoznacna formulacia, ked som vedla neho, urcite nemyslim na byvaleho. celkovo sa nejako nevyzivam v nenavisti alebo tvareni sa, ze sme sa nikdy nevideli, tak nemam dovod ho vymazavat zo zivota nejako, proste je to minulost, sucast mna, ale uz mam pritomnost
ani nie, ak je všetko super, ak sú nejaké problémy, tak si občas spomeniem, ako super toto fungovalo s ním, alebo že toto by mi on nikdy neurobil, nepovedal, nedovolil. Proste to sú také veci, ktoré sú nezmeniteľná minulosť a občas spomienky bežia aj keď by nemuseli.
Možno v niektorých situáciách, si len tak spomeniem, že ako sa v rovnakej situácii zachoval iný človek. Ale nespomínam to nahlas, nemám veľmi rada sústavné spomínanie bývalých.
tak hej ale to vramci... nejakých iných spomienok..ale je to neutralne...proste ani dobre nai zle...len jendoducho ked hovorím o nejakej udalosti ktorá sa odohrala za toho obdobia tak vtedy je tam aj on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
spomenut si obcas spomeniem, co je myslim vzhladom na dlzku vztahu normalne. co ale samozrejme neznamena, ze uz nie som so vsetkym davno zmierena. a aj "pri sucastnom partnerovi" je nejednoznacna formulacia, ked som vedla neho, urcite nemyslim na byvaleho. celkovo sa nejako nevyzivam v nenavisti alebo tvareni sa, ze sme sa nikdy nevideli, tak nemam dovod ho vymazavat zo zivota nejako, proste je to minulost, sucast mna, ale uz mam pritomnost