Caute, prednedavdom som si vsimla ze moj priatel si znova pridal k priatelom svoju ex, boli spolu kratko a podviedla ho. Ked sme si zacali vymazal ju. Sme spolu uz skoro 2 roky. Je tu mnoho naznakov ze mi chyba. Vymazal ma z titulnej fotky, hovoril mi
Ci si neprefarbim vlasy na farbu aku ma ona, vyberal mi kusky oblecenia co nosila ona, dostala som rúž s odtienom aky tiez nosila. Sice mi píše ze robím z toho halo, nechapem ako vo vztahu kde mysli na buducnost prídat si minulost a este mu urobila zle.
Ale ani mi o tom nepovedal ze si ju pridal k priatelom. Ostatné zeny co ho ziadali mi ukazoval, ju nie, vraj ze chcel vzbudit ziarlivost co je trapne lebo by ju vzbudil keby mi to povedal a ci s tym budem suhlasit, tak to len vsetko tajil.
@Lawey no tie naznaky su uz od zaciatku vztahu, snazi sa ma prerobiť na nu, myslela som ze uz s nou nic nema ani neocakava ale asi opak je pravdou, inac by si ju nepridaval a zabudol na nu. Viem ze to pre niekojo je slaby odvar ale nemozem ze som az taka ziarliva, a on mi nedava nejake extra argumenty preco su znova priatelia.
@sandy19 a ty jak tota ona mu za odmenu ešte večer vykur ... jasne že mu chyba a dal by som aj ruku do ohňa že sa stretávajú ... daktore máte fakt takých kokotov akých si zaslúžite nemáš začo
Byva cca300 km od nas, takze pochybujem že by sa stretavali. Len asi nedokaze zabudnut. No tak podla mna ked ho podviedla ze az ho to znicilo a teraz si ju pridal tak neviem kam tym mieri, minulost nepatri do buducnosti
Už len to ze chce aby si vyzerala ako jeho ex o niečom svedčí... Ti to nedochádza... Chce tu ex... Preto teba sa snaží pretvoriť na ex a furt bude o nej básnit aká je super a možno sa aj stretávajú... Ale asi ho ona odkopla tak preto chce z teba spraviť ju... Ale myslím ze to vyzerá ze ty sa necháva pretvoriť na ňu lebo slepo veríš ze ta ľúbi... Však keby ta ľúbil tak by nechcel aby si sa zmenila... A tiež nechápem prečo ma oblečenie alebo kozmetiku po ex... Ci si ju tam fakt pestuje lebo mu chýba... Na tvojim mieste zober nohy na plecia lebo ver ze bude horsie... A utekaj... Však vieš koľko chalanov hľadá tu pravú a nechcú aby sa koli nemu menila ale asi očividne potrebuješ zistiť viac aby si pochopila ze nikdy pre neho nebudeš viac ako ta jeho ex do ktorej je zbláznený... Ci dovolíš to sebou zametat a meniť sa? Seba svoju podstatu tým kým si?? Chceš to fakt koli chalanovi ktorý za to ani nestojí... Co ty vieš možno jej ten tvoj chalan tej bývalé zachýbal a ako vidíš normálne by koli nej aj dobehol keby nieco potrebuje... Chalan ta ma ľúbiť takú aká si... Však do tej sa zaľúbil ci si myslíš niečo iné?
@clarise napísal mi potom vsetkom ako som sa urazila ze rozmyslal aj o svadbe so mnou, ze ma miluje (doteraz vravel ze len lubi) a ze vsetko co som tu napisala su vymysli, ze si domyslam a vela veci spajam podla seba, ale ja si myslim ze zenska intuicia vie vycitit ked nieco nie je v poriadku. 3mesiace je divny raz dobre inokedy zle, aj castejsie sa u neho zacalo sklonoval slovo rozchod ale teraz nad tym vsetkym povie ze si len srandu robil, dalej ze ked rozmysla o spolocnom byvani ze si nie je mnou isty ze ma ale lubi ale ze to nestaci, lebo ze jeho najhlavnejsi dovod je ten ze neviem varit akoby nabral vacsie sebavedomie ze si teraz ona na neho spomenula a dost mi aj po hlave zacal skakat. Ona je zas uplne iny typ nez ja, taky provokativny typ zeny ktory sa rad predvadza. Nechapem co na nu nezabudol a chce sledovat jej zivot aj vsetko..
@sandy19 chce ju spat ... Pozri ani ja neviem variť a to sa dá naučiť.. A on vie variť? Ale podla mňa to spomenul len preto aby ta ucicikal .... S tým ze proste to není pravda i keď je...Vidis začal si viac dovolovat... Takze je ňou ovplyvnený... Podlana chce ta mat pri seba iba dovtedy kým sa nejak s tou ex nedá znovu dokopy... Však mu netolerzj tie jeho nálady.. Lebo fakt sa nieco deje a on vie ze to ty vidíš ale snaží sa tváriť ze je všetko okej pritom není a neviem ci by si si chcela zobrať niekoho takéhoto ako je on a byť jeho bývalej kópia pritom sama o sebe si originál a a iný chlap si ta bude vazit takú aká si.. Len on to nevidí vidí iba bývalú a tak uz fakt asi niet pomoci... Keďže ta podľa mňa s nou v kuse porovnáva a opravuje a prerobuje.. Ci chceš byť po jeho boku jej kópia a nikdy pre neho fakt nebudeš dobra lebo ex.... Keby chcel tak ta ma rad takú aká si a nemenil by ta... Ale chce ta meniť tu už je fakt varovný otáznik a mala by ti blikať kontrolka v hlave že utekaj od takého
Ja nepochopím, prečo si ľudia hľadajú vzťahy aby niekoho "nahradili" ... lebo musia niekoho mať...
Že ťa niekto opustil, alebo ste sa rozišli, ti žiadny iný vzťah nenahradí, len zlomíš srdce druhej osobe, tým že ju klameš, alebo zavádzaš, alebo k nej nie si úprimný.
Ale ako poznám Birdz komunitu, tu ak by sa vyjadrili, tí ktorí sa tu nevyjadrili, tak podľa nich by to bolo úplne normálne. Stretávať sa s ex a byť najlepší kamoši, hovoriť si všetko, partner je len dočasne však to je nič... Pre mňa absolútny nonsens.
@teal hľadaj ďalej Bc prekladateľa... Alebo skus prekladač keď nerozumieš... Ja nemám tekvicu ale hlavu. Ale takú dobrú tekvicu by si mi mohol spraviť na obed... ale ako vidím už si to nevydržal a musel si na mňa reagovať...
Už len to, že chce, aby si si prefarbila vlasy je zle (a je jedno na akú farbu).. z toho čo píšeš, chce veľa veci na tebe zmeniť a to nie je vôbec dobre.
Tiež mi jeden už ex radil, nech si prefarbim vlasy a podobne picoviny a samozrejme to dopadlo rozchodom. A ľutovala som, že som to nespravila skôr...
@clarise Také gebuziny si choď dať do nejakej sovietskej vývarovne, alebo navštív Severnú Koreu, alebo sa zahraj na mangalicu v chlieve, to by ti pasovalo, drahá Klarisa. Nechápem, čo sa mi tu zas do bytu sáčkuješ.
@sandy19 ty si proste pica, co mu bude tolerovat aj keby 10 inych pojebal do dna .... ach dievca dievca ... tak ti treba ... ale poznam aj inu taku ... tiez pekny retard
@teal tebe na čisto jebe už len do tvojho bytu by som chcela íst. Nie ďakujem nemám záujem.. A už mi daj konečne pokoj a svoje mindraky si lieč na niekom inom a skus navštíviť psychiatra... Určite to pomôže... A keď nie tak ta rada ovalim lopatou možno ti to pomôže ale pochybujem
@teal haha ty si tak trápny.. Ja nepotrebujem psychiatra ako ty... Si myslíš ze si vtipný ale vyvediem ta z omylu nie nie si.ale vieš o tom ze ty máš problém so mnou ja nemám s tebou problém... Tak píš potom niekomu koho to bude zaujímať tie tvoje problémy... Si konečne zaodstaraj ten kurz na čítanie lebo ako vidím ideš stále dole vodou
Možno len overthinkuješ a vskutocnosti ti kupuje veci ktoré sa mu jednoducho páčia. Aj keď tie vlasy..to som ešte nezažila aby ma muž nabádal k prefarbeniu
Ale ak je to fakt tak ako píšeš a chce z teba kópiu jeho bývalej, nájdi si iného
@teal nene vobec, len xty krat vidim jak ju stale opakovane provokujes, skomolujes jej nick a este si aj myslis ze je to vtipne. A to ja len obcas pozeram fora... teraz este aj urazky pridavas
@trevor1994 No pekne... Tak to potom uznávam. Všetko sa dá zniesť, ale keď ešte aj nick sa na Birdzi skomoluje, to už predsa len sa zachádza za všetky hranice. A to keby si videl, ako som jej minule ukradol nákupný košík v Jednote, kým ona hľadala kde je ten olej v akcii, to by si sa len za hlavu chytal!
No hlásim sa vám, v noci bol za mnou, na moje doliehanie (hovorila som ze ho vidiet nechcem, preto neprišiel od seba) a prisiel s velkymi kruhami pod ocami zevraj nic nespal 4dni, no a mi to vyjasnil ze len ho zaujímali fotky ako sa jej darí ale ze nic viac ze som pre neho jedina, bol smutny a tak som mu uverila.
džízez "vymazal si ma z titulnej fotky". Vieš o tom, že ja ani na Facebooku nemám že som vo vzťahu, pritom som už 6 rokov? strašný ukazovateľ toho, ako ťa človek ľúbi, ti poviem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale sarada so schvalovanim, ktoru zenu si moze alebo nemoze pridat na FB, je zvlastna
Že ťa niekto opustil, alebo ste sa rozišli, ti žiadny iný vzťah nenahradí, len zlomíš srdce druhej osobe, tým že ju klameš, alebo zavádzaš, alebo k nej nie si úprimný.
Ale ako poznám Birdz komunitu, tu ak by sa vyjadrili, tí ktorí sa tu nevyjadrili, tak podľa nich by to bolo úplne normálne. Stretávať sa s ex a byť najlepší kamoši, hovoriť si všetko, partner je len dočasne však to je nič... Pre mňa absolútny nonsens.
Come on, hate me
Tiež mi jeden už ex radil, nech si prefarbim vlasy a podobne picoviny a samozrejme to dopadlo rozchodom. A ľutovala som, že som to nespravila skôr...
Ale ak je to fakt tak ako píšeš a chce z teba kópiu jeho bývalej, nájdi si iného