Viete niekto robiť s tým program úplne super.. Lebo máme úlohu a nikto ju nevie.. Je za 5b na započtovú písomku a veľmi rád by som ju mal, vzhľadom na to, že ja som v informatike hlúpy Viete mi niekto pomôcť? Fakt by som si to moc moc cenil (( iné ak
Ok, malo ma to asi napadnúť... Tak pre @midnight a pre Vás všetkých..
Výrobný sortiment tvorí 6 druhov prípravkov a na ich výrobu sa spotrebovávajú 3 druhy surovín. Tieto sú k dispozícii v týždennom množstve 1200 kg, 300 kg a 450 kg.
Náročnosť prípravkov na suroviny je v tabuľke technologckých koeficientov.
Na výrobu sú kladené ďalšie požiadavky:
- Prípravok A sa spotrebováva pri výrobe prípravkov C a D. Túto výrobu musí pokryť 40%-tami pre prípravok C a 60%-tami pre prípravok D. Prípravku A sa môže vyrobiť viac.
- Prípravku E sa musí vyrobiť 50 kg. (Je na to uzatvorená zmluva)
- Na výrobu prípravku A a D sa požičiava zariadenie z inej prevádzky, najdlhšie na 24 hodín.
- Týždenný fond pracovnej doby 40 hod. nesmi byť prekročený.
Cieľom je nájsť taký výrobný program, ktorý pri rešpektovaní všetkých kritérií vedie k maxmalizácii celkového výstupného finančného efektu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
hint: nabudúce skús aspoň spomenúť o čom tá úloha je
p.s. vďaka nedostatku skloňovania znieš tak trochu ako spambot
Výrobný sortiment tvorí 6 druhov prípravkov a na ich výrobu sa spotrebovávajú 3 druhy surovín. Tieto sú k dispozícii v týždennom množstve 1200 kg, 300 kg a 450 kg.
Náročnosť prípravkov na suroviny je v tabuľke technologckých koeficientov.
Na výrobu sú kladené ďalšie požiadavky:
- Prípravok A sa spotrebováva pri výrobe prípravkov C a D. Túto výrobu musí pokryť 40%-tami pre prípravok C a 60%-tami pre prípravok D. Prípravku A sa môže vyrobiť viac.
- Prípravku E sa musí vyrobiť 50 kg. (Je na to uzatvorená zmluva)
- Na výrobu prípravku A a D sa požičiava zariadenie z inej prevádzky, najdlhšie na 24 hodín.
- Týždenný fond pracovnej doby 40 hod. nesmi byť prekročený.
Cieľom je nájsť taký výrobný program, ktorý pri rešpektovaní všetkých kritérií vedie k maxmalizácii celkového výstupného finančného efektu.