@hopelight jáj tak...ale tak, to by sme našli potom asi ku každému Napríklad som počula, že Lujza je opak k Ľudovítovi, tak to by sa potom našlo iste aj k môjmu dačo Ale myslela som skôr, také slovenské fonetické
@lucina233 alebo Lucian, ale to nie je v slovenskom kalendári ani
@sacrifice vidíš to, aké dôležité info sa tu človek vie naučiť ?
@marleymt tak už len moje meno nie je značne fonetické slovenské ale elvivalent takého formátu teda nemám.. Laurent myslím nie je, Lauro, Lauri tiež nie je v kalendári asi ..
@hopelight hej, myslela som tak, že je to jednoznačne jasné - keby bol Lauro, tak to platí ale Lauro neni ani Vavrincia, alebo čokoľvek podobné (zrejme preto, že to neznie tak dobre) Ešte by som mohla dať možnosť, že "áno, existuje, ale znie celkom inak ako moje" - ale to mi napadlo až teraz
Podľa toho či tu alebo v Londýne. Ale tak väčšinou sa používajú všelijaké zdrobneniny alebo odvodeniny z mena Vena. Vienka, Venula. A v anglicku väčšinou Venis, Vien a Vienna.
aj áno, aj nie. Chápete, mám dva mená...teda aj toho druhého existuje, (Cladius, ale nepoznám v praxi nikoho, kto sa tak volá, okrem toho gréka, ale to sa neráta ..no a Šaňo je klasika
Aj tak, komu by sa s tým chcelo prplať. Na mene aj tak až nezáleží, ešte by som urazila mamkinu česť a nenávidela by ma ešte viac. Alebo otcovu? To je jedno..
@marleymt nie, fakt nie? pri tých milión kráľoch Ľudovítoch v Espani a Francúzsku?
ale nič si z toho nerob. poznám zadubencom, ktorí si mysleli (myslia?), že Luisovým slovenským ekvivalentom je Lojzo, Alojz a to si hovorili študenti španielskej bilingválnej sekcie
@mkamka ja nikdy nezvyknem prekladať mená kráľov a podobných z jazyka do jazyka napríklad ani, ako Slováci prekladajú anglického kráľa Jamesa, doteraz netuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
@mariquittka Mário ak sa voláš Mária a Marián ak sa voláš Mariána
@momoglamorous Monikman je dobré náhodou alebo rovno Monk
@lucina233 alebo Lucian, ale to nie je v slovenskom kalendári ani
@marleymt tak už len moje meno nie je značne fonetické slovenské ale elvivalent takého formátu teda nemám.. Laurent myslím nie je, Lauro, Lauri tiež nie je v kalendári asi ..
No tak ja sa volám Vena Phylis Aileen Chantelle.
Po prvé, vyberte si...po druhé, ani k jednému ma nenapadá slovenské ani nijaké iné mužské meno.
a ako ťa volajú tak bežne doma, v škole...?
No veď to práve.
Podľa toho či tu alebo v Londýne. Ale tak väčšinou sa používajú všelijaké zdrobneniny alebo odvodeniny z mena Vena. Vienka, Venula. A v anglicku väčšinou Venis, Vien a Vienna.
.. a môj ekvivalent je Ján
ale nie, asi neexistuje...
Konečne sa aj ženy môžu volať ako mestá...doteraz som si myslela, že to len Martin, Mikuláš...
neviem či je silvester k môjmu menu
Hehe, veď tak to aj vzniklo, keď sme boli v Práteri s kamarátmi a ich to tak napadlo. No vidíš, ale neviem kto by sa chcel volať Vena.
@mignightlady celkom sa teraz smejem
No ako ja som si zvykla. Ale tak zo všetkých štyroch mi príde Vena najkrajšie.
@mariquittka tak môžeš sa ti páčiť, znie to tak vznešene
Tak ďakujem. Aj keď...neviem, nie každému sa páči moje celé meno.
Tak sa zdá, že im je jedno ako sa volám. Ono je ale trošku zložité zmeniť si ho v mojej rodine.
Aj tak, komu by sa s tým chcelo prplať. Na mene aj tak až nezáleží, ešte by som urazila mamkinu česť a nenávidela by ma ešte viac. Alebo otcovu? To je jedno..
Presne tak. Budem musieť prežiť s menom Vena Phylis Aileen Chantelle P. A bodka...
!
ale nič si z toho nerob. poznám zadubencom, ktorí si mysleli (myslia?), že Luisovým slovenským ekvivalentom je Lojzo, Alojz a to si hovorili študenti španielskej bilingválnej sekcie
Lebo Igora znie debilne.