a mám velmi rada romantiku aj ked nie aby sa to moc preháňalo taký zlatý stred jednoducho ale romantika je dobrá vlastnosť a mám šťastie že s romantikom chodím,.,. a u neho nieje účelová,.,. keby bola vyzeralo by to inak,.,.
@16 no jo to ja presne pred rokom som z jednym chalano mzacala chodit a to sme kazdy vecer pekne na deku kukalina hviezdy...no ale taky hajzel sa z neho vyklul ble..ale bolo to pekne
Romantika je super, ak je to myslené úprimne a nepreháňa sa to s ňou. Napríklad postačí príjemná hudba v izbe, vonné sviečky, a romantika je na svete nemusíte so mnou súhlasiť, ale mne sa to páči. A už spomínané hviezdy (alebo aj mesiac) sú super tiež
holy ma v tomto pravdu. romantika je ucelovaaa...NO sak sa priznajte,ako caasto a kvoli akej prilezitosti vacsinou robite neco romantickee?teda aspon ja mam na to skor zvrhle zamery,aj ked najprv si myslim,ze aka som ja romanticka
vela ludi o tom iba keca , a malo praktizuje za romantiku pokladam nieco originalne a nie trapne klishe tipu ruze a pod. i ked viem ze aj to potesi takze je to v podstate take mensie zlo pre mna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Možno to raz okúsim.