Ahojte, zaujímalo by ma, čo si myslíte: existuje mágia? alebo niečo také ako nadprirodzené sily, duchovia a tak...
ja osobne v to tak trochu dúfam, lebo to by znamenalo, že tých zvyšných 70 % mozgu sa dá naozaj využiť - teda aspoň niečo z nich...
všetko to existuje!!!
na 100% podľa mňa! je to proste tu a veľmi ma všetko okolo toho fascinuje a baví ma aj čítať všetko kolo toho proste mám to ráda...ako túto tému
tazko povedat...videl som uz vselijake haluze...neverim sice na duchov, ale zase neverim, ze po smrti zmizneme..nejaka stopa ostane...ale aby strasila ludi o tom silne pochybujem
Je to akási satanova aréna. Je to iba jeho pole pretože v okultizme ti ponúka moc! Do okultizmu môžeme zaradiť čiastočne aj satanizmus, špiritizmus, čarodejníctvo, kúzelníctvo, veštenie a mnoho ďaľších vecí. Cieľom okultizmu je odtrhnúť tvoj pohľad od Ježiša.
Mágia
ČIERNA MÁGIA
Za čiernu mágiu považujeme to, keď sa prostredníctvom kúzelníka, zaklínača a pod. uvaľuje na iného človeka kliatba, privoláva sa zlo. Robí sa tyk vzývaním zlých duchov.
BIELA MÁGIA
Je často omnoho nebezpečnejšia než čierna, pretože ňou môžeme byť oklamaní. Diabol tu chce aby sme si mysleli, že zlá vec je dobrá. Napríklad keď prídete k mágovi či liečiteľovi a na stenách sú kríže a sv. obrázky, poviete si, že je to svätý muž, ktorého cieľom je služba ľuďom.
vela ludi podla mna chybuje v tom ze rozdeluju magiu na bielu a ciernu a vzdy si myslia ze biela je zakonite dobra a pritom je rovnaka ako "cierna" takze to sa podla mna nerozdeluje.....no a k teme podla mna nieco je nemozem povedat presne co ale urcite daco boze to je vykoktanie
no ja rozhodne súhlasím s tým, že by sa to nemalo deliť na bielu a čiernu, je to hlúposť, všetko záleží na tom, na aký účel a ako ju použijú, aj to 1 prípad použitia sa dá vysvetliť rôzne, či už dobrým alebo zlým smerom
magia ako magia... da sa dostat do urciteho myslienkoveho stavu od ktoreho je magia len na dosah ruky, ja osobne z magiou ako takou mam male skusenosti pretoze este neviem zo svojimi schopnostami dostatocne dobre narabat...a ver mi vobec to nieje jednoduche take nieco ovladat aby ta to nepohltilo uplne... treba aj na to pevne nervy.... viac sa mozes docitat na » grimoar.cz
tak ono tam cosi je pretoze som zazil zopar veci ktore si neviem racionalne vysvetlit ale moj osobny nazor je ze kto tomu neveri toho sa to ani netyka nemyslim si ze by bol v tychto veciach az na takej urovni aby porazil zdravy rozum realisticky usudok a schopnost cloveka dosiahnut co chce nekonecnymi kombinaciami vsetkych moznych sposobov
ahojte all,chcela by som sa spýtať,že či niekto z vás počul o mágoch,ktorý sa volajú TAOBERA?zháňam na nich nejaký kontakt,potrebujem od nich súrne pomoc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
na 100% podľa mňa! je to proste tu a veľmi ma všetko okolo toho fascinuje a baví ma aj čítať všetko kolo toho proste mám to ráda...ako túto tému
OKULTIZMUS
Je to akási satanova aréna. Je to iba jeho pole pretože v okultizme ti ponúka moc! Do okultizmu môžeme zaradiť čiastočne aj satanizmus, špiritizmus, čarodejníctvo, kúzelníctvo, veštenie a mnoho ďaľších vecí. Cieľom okultizmu je odtrhnúť tvoj pohľad od Ježiša.
Mágia
ČIERNA MÁGIA
Za čiernu mágiu považujeme to, keď sa prostredníctvom kúzelníka, zaklínača a pod. uvaľuje na iného človeka kliatba, privoláva sa zlo. Robí sa tyk vzývaním zlých duchov.
BIELA MÁGIA
Je často omnoho nebezpečnejšia než čierna, pretože ňou môžeme byť oklamaní. Diabol tu chce aby sme si mysleli, že zlá vec je dobrá. Napríklad keď prídete k mágovi či liečiteľovi a na stenách sú kríže a sv. obrázky, poviete si, že je to svätý muž, ktorého cieľom je služba ľuďom.