A to už 18 rokov máš takto? V osemnástich som tuším tiež mala obdobie, kedy som si myslela, že na ničom nezáleží. Ale stratilo sa. Už mám obdobie, kedy viem, že záleží na viac veciach, než si myslím, ale na menej, než čomu prikladám význam.
@obcasnaflegma velmi silne pochybujem ze mas na mna dam ti jeden z mnohych prikladou mal som motorku, pozical som ju bratovy a on ju narazil, potom som ju pozical bratrancovi on ju tiez narazil, nakoniec som ju opravl predal a kupil si novu tu som pozical kamaratoovy a on mi tu narazil a uplne kludne som som kazdemu povedal ze nic sa nedeje opravil som si ju vzdy sam za vlastne, uplne lahostajnost k vsetkemu . a potom mi dalsi kamarat narazil do auta ked sa snazil ho k mojmu zaparkovat myslim ze staci ale mozem pokracovat
@mariana2 neni uplne pravda, teda pokial to tvrdi ten clovek len sam o sebe tak to je len klamstvo, ale pokial to o tebe hovoria vsetci ludia co ta aspon trosku poznaju tak potom to je jasna vec
podľa mňa nie.........ty si najväčšia flegma na svete; si úplne super obr-flegma na ktorú nikto nemá a si najflegmatickéjší flegmoš na tejto planéte...všetci flegmatici by sa mohli od teba učiť flegmatickosti
@obcasnaflegma vždy som rozmýšľala či niek. ľudia sú takí dobrí flegmatici,...skúsenosti ma naučili, že je to väčšinou len hra, pred druhými, pred sebou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A neverím, že my Slováci máme to šťastie, že u nás žije najväčšia flegma na svete!
Admin.
Lebo keby si bola taká flegma, tak o tom nezakladáš fórum.