žiadny osud, všetko je o náhodách, ak veríte v osud veríte v niečo čo ovláda váš život, ja si však stojím za tým že svoj život môžete zmeniť aj keď si myslíte že už je všetko stratené, vždy sa dá vymyslieť niečo čo vás posunie ďalej. Ďakujem za pozornosť
ja neverim ani v nahodu, ani v osud. V zivote sa stavaju prilis zvlastne nahody na to, aby boli nahodami. Aj vesmir je prilis nahodny na to, aby bol nahodny. A o evolucii a nahodnych mutaciach v genoch ani nehovorim.
Verim, ze vsetko ma nejaky vyssi dovod, a v konecnom dosledku je jedno, ci existuje osud alebo nie, pretoze moj zivot zavisi od mojich rozhodnuti. A ak existuje osud a ja sa rozhodnem postavit sa mu, tak to bolo mojim osudom. Ak osud existuje a ja sa rozhodnem s tym proste vyrovnat a prestat bojovat, tak zrejme bolo mojim osudom to. Clovek by ale nemal nikdy prijimat ten druhy postoj...
nahoda a osud su blbosti..
kazdy je strojcom svojho stastia..
a s prepacenim, len hlupak si povie, nech sa deje co sa ma stat ved to je naplanovane..
nie nie je.. kazde rozhodnutie vsetko ovplvnuje.. cely chod sveta..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Verim, ze vsetko ma nejaky vyssi dovod, a v konecnom dosledku je jedno, ci existuje osud alebo nie, pretoze moj zivot zavisi od mojich rozhodnuti. A ak existuje osud a ja sa rozhodnem postavit sa mu, tak to bolo mojim osudom. Ak osud existuje a ja sa rozhodnem s tym proste vyrovnat a prestat bojovat, tak zrejme bolo mojim osudom to. Clovek by ale nemal nikdy prijimat ten druhy postoj...
proste to tak je a nezalezi na tom preco....
To, co sa stalo sa malo stať....
kazdy je strojcom svojho stastia..
a s prepacenim, len hlupak si povie, nech sa deje co sa ma stat ved to je naplanovane..
nie nie je.. kazde rozhodnutie vsetko ovplvnuje.. cely chod sveta..
teda ani nahoda ani osud.. aspon nie podla mna