Existuje nejaký kus oblečenia, akýkoľvek, ktorý máte špeciálne radi?
Neviem, ktorá z ankiet tuto ma inšpirovala, ale zaujímalo by ma, či máte nejaké oblečenie, doplnok, obutie, ktoré fakt radi nosíte, ktoré vás možno charakterizuje, alebo sa v ňom dobre cítite...a pokojne niečo odveci, ajhľa uvediem príklad:
najradšej mám svoje žlté tričko veľkosti XXL s logom niečoho (a s podozrivým bielym fľakom na rukáve, ktorý nejde oprať), ktoré som dodnes nevrátila jednému človeku, ktorý mi ho raz z ľútosti ochotne požičal
asi celý môj šatník. Dokonca ma až bolí srde, keď musím niečo vyhodiť (na a čo, že to je 10 rokov staré, mám k tomu proste citový vzťah a spomienky ..
takže môj najobľúbenejší kus oblečenia budú asi 3/4 chlapčenské kaki nohavice, z doby, keď som mala asi 6. Ten "zaťahovák" na nich (sú na gumičku je poznačený zubmi tučniaka v pražskej zoo
moj kabat, ktory ma sice nieco stal, ale zboznujem ho..rukavice s vlockami, ktore mi dala pod stromcek frajerka a mam rad aj svoje ponozky, pretoze su farebne a vzdy som take chcel mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
takto asi nejako
aaaa košele (s kravatou), to aktuálne u mňa najviac vyhráva!
a este milujem saty. a..vlastne si neviem vybrat ja prostemilujem oblecenie
takže môj najobľúbenejší kus oblečenia budú asi 3/4 chlapčenské kaki nohavice, z doby, keď som mala asi 6. Ten "zaťahovák" na nich (sú na gumičku je poznačený zubmi tučniaka v pražskej zoo
a raz som mala také huňaté čižmy a stále mi je za nimi smutno
A saká.
a vzorované pančuchy, a legíny.
a šaty a sukne... a saká a svetríky.
a úzke nohavice.
a topánky...
šály, šatky, baretky, čiapky, rukavice...