Existuje podla vás nejaký spôsob ako získať nadprirodzené schopnosti ?
tak včera som pozeral Paranormal Activity 5 ... a jeden týpek tam mal nadprirodzené schopnosti ktoré mal od diabla
zaujímalo by ma či je naozaj nejaký spôsob ako získať nadprirodzené schopnosti ?pretože vraj na zemi sú ľudia ktorý dokážu také veci kto
musis si spravit pentagram zo soli, vyslovit patricne latinske zaklinadlo a potom sa v strede toho pentagramu obetovat. ak vesmir che, aby si mal nadprirodzene schopnosti, tak vstanes z mrtvych.
@marx4126 : Získať sa, pokiaľ viem, nedajú - ale sú ľudia so zvláštnymi schopnosťami Pozri si seriál Stan Lee ´s Superhumans. Alebo si prečíta knihu "Ruky preč od tejto knihy", tam sú opísané prípady, kde mali ľudia zvláštne schopnosti.
@trdelniiiq kozmické a slnečné žiarenie je rozdiel, dokonca to slnečné ruší kozmické a teda aj Slnko nás pred vplyvmi kozmického žiarenia chráni.
@0 človek, ktorý verí rozprávkam by ich nemal pozerať. mojej 5 ročnej sestre som bola schopná vysvetliť, že to, čo je v telke nie je naozaj, že rozprávky sú iba "akože", tak neviem, prečo tomu nerozumie 18 ročný chalan.
@kitty7 nie chráni nás amosféra a tie rozne vrstvy a podobne blbosti aj gravitacia inak je slnko aj pre cloveka smrtelne.... a ako vazne zacnes toto rozoberať co pisal trdelnik zo srandy?
a inak to "kosmicke" ziarenie ide aj zo slnka
@trdelniiiq omg to fakt niekto takúto kravinu dal do filmu? celé zle. ako, tvoju pointu chápem, ale fakt je to rozdiel... sú to iné kategórie žiarenia... kozmické je tvorené najmä alfa, beta, gama časticami, rontgenovým žiarením a podobne... kým slnečné je UV, IR, VIS... síce kozmické a UV robia podobný bordel v atmosfére, ale je to proste niečo iné...
@mefistofel a ja som napísala, že iba Slnko nás chráni? najviac nás pred kozmickým žiarením chráni atmosféra a magnetické pole, keď ťa to už tak trápi. a neviem, z kade máš takú blbosť. kozmické žiarenie je zachytávané najmä stratosférou, kde triešti kyslík a dusík... najvýznamnejším výsledkom tohto procesu je rádioaktívne berýlium 7... je dokázané, že pokiaľ je slnečného žiarenia viac, berýlia je menej. najmä slnečné erupcie dokážu úžasne eliminovať kozmické žiarenie. chcela som o tom robiť diplomovku, ale bohužiaľ nemala moja fakulta na to prístroj. načo sa hádaš...
tak ono urcite existuju ludia co maju nejake zvlastne schopnosti ale to je uz asi vrodene a dalej rozvijane pocas zivota ale zas si nemyslim ze niekto lieta jaak superman a podobne skor nieco take duchovnejsie alebo ako to povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale myslím si, že je to o veľmi veľkom tréningu a možno aj o predaji svojej duše
@0 človek, ktorý verí rozprávkam by ich nemal pozerať. mojej 5 ročnej sestre som bola schopná vysvetliť, že to, čo je v telke nie je naozaj, že rozprávky sú iba "akože", tak neviem, prečo tomu nerozumie 18 ročný chalan.
a inak to "kosmicke" ziarenie ide aj zo slnka
ja len tak ked uz zacinas
kurva vcera ste sa pytali ci zije godzila, dnes toto... zajtra co bude? kde kupit masterball?
ako s tym dalej? treba ich len najst.,
Rado