jop, konkrétna otázka od konkrétneho človeka. zákonite odpoviem áno, ešte sa aj začnem tešiť jak blázon a potom som vždy sklamaná. a ešte som sa nepoučila...
@petiboy20 to nebola otázka na teba ale moja otázku na ktorú nepoviem nie. A máš veľmi pomýlene pojmy milý môj... keď niekto nemá rad ľudí kvôli ich nekonečnej hlúposti nie je rasista. Práveže rasizmus je jednou z tých mnohých hlúposti ktoré si ľudia na seba vymysleli a ktoré tak neznášam.
@druheja ak neznášaš čo hľadáš na BIRDZ.sk? je tu veľa ľudí...choď sa skryť do skrine ak neznášaš ľudí a netreba sa tu namáhať s bezvýznamným urážaním iných ľudí hej? som človek ako ty ani o kro nie si lepší ani horší
@petiboy20 prečo mal Hitler niekoľko rokov ako osobného doktora žida? to máš podobné ...ale to som nechcel. - no lebo mi nič iné neostáva. A to máš tú podivnú stránku veci - pozriem sa okolo - človek, pozriem sa do zrkadala - tiež človek. Našťastie ale v tomto nie som sám, takže cesta životom je o moc krajšia
@petiboy20 no vidíš, ešte že si svoje chyby uvedomuješ, teraz už môžeš robiť na ich odstránení. A začni pekne uvedomením sa čo si mi vlastne napísal v @14 bez toho, aby ťa čo i len napadlo opýtať sa ma prečo som k tomu došiel.
@druheja to platí hlavne len pre teba...ak sa ti niečo nepáči 1. nebudem to hľadať. 2. nebudem to komentovať 3. a ak neznešieš, že mám pravdu vážne zruš si nick na birdz a choď sa skryť do skrine! to že máš 20 neznamená, že si zjedol múdrosť sveta a môžeš každého kritizovať
@petiboy20 tak, a tu to máš. Pokúšaš sa útočiť na mňa už od druhého príspevku a teraz aj vyťahuješ vek. Nechceš lebo vieš, keď nevieš tak aj tak vieš, všetko iné než tvoje vlastné je zlé a nezaujíma ťa to. Proste typický človek (ach) Keď sa ti skriňa páči, môžeš v nej kľudne bývať celý svoj život. Ja viem kde je moje miesto, viem čím a akým chcem a nechcem byť, a podľa toho sa riadim a vždy aj budem. Vďaka, že si mi už zas dokázal ľudskú hlúposť Ahoj
to bol taký vtip, ako si jeden zmyslel, že na každú otázku odpovie áno, a zastavil ho chlapík že či chce po hube....a na druhý deň si zmyselal, že bude hovoriť nie, tak ho zastavil ten istý a sa spýtal: "ešte ti nestačilo?"
...staré je to, a skrátené, ani pointu to nemá, no a čo
@druheja ach nevie čo povedať, tak vykrúca moje slová a slovíčkarí...veď fajn si smiešný radšej klikni na odhlásiť sa a neprihlasuj sa sem robíš si hanbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
môžem ti darovať 200 eur?
ale existuje človek, ktorému na jeho otázky, len ťažko poviem nie
Tých otázok je tiež niekoľko.
na koncert!na koncert!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááno
kávu?
a tiež ako @38 vynímajúc čokoládu, teraz som mala (mám) 40 dňový pôst a leziem už po stenách ako mám chuť na čokoládu
...staré je to, a skrátené, ani pointu to nemá, no a čo
Dám ti pokoj?
Ideme na ľadovú kávu?
Podplatím komisiu na maturitách?
Budeš pri mne stáť?...áno
to plati aj pre čokoladu, zmrzlinu, palacinky, sex a podobne
filip
keď jesť tak makovík, keď vysrať tak na chodník.......
keď olej tak mogul, keď nakopať tak do gúľ.......