ja uz som sa rozhodl ze na vec s nazvom laska neverim...lebo podla mna "lubit" sa da kazda osoba kera nam povahovo sedi, jej chovanie a myslenie je nam tes sympaticke a je nam fyzicky pritazliva....ham...asi tak
neviem.ja v dnešnej dobe prestávam veriť na lásku.mám pocit ,že láska je krásna iba na začitaku a že vzťahy sú iba o sexe a o peniazoch.ludia sa strašne zmenili.
Láska určite existuje,ale ľudia si ju nevážia, resp.málo ľudí ju v dnešnej dobe potrebuje.Všetko je len o sexe, peniazoch, majetkoch a kriminalite.No som vďačná,že ja som tu pravú lásku našla a nepustím ju.Snáď ešte zostali na svete nejaké spriaznené duše,ktoré veria na lásku a romantiku.Najkrajšia láska je medzi rodičom a dieťaťom.Teda aspoň zatiaľ,kým sú malé a nevinné.Tak vám prajem,nech nájdete,čo vlastne hľadáte,lebo človek hľadá celý život.
pred par dnam som isla vlakom a pozerala som sa okolo seba a videla som chlapca ktory pomahal nejake starsej zene, zamilovany par, otca ktory sa hral s dietatom , a mnoho inych ludi ktori ma presvedcili ze laska este nevmrela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
"Paaaanecku...... Tu som uz roky nebol "
A vzápätí tu dáš toto. Skvelý výkon!
red lorry, yellow lorry
a @7
....a ja už neverím
Welcome to reality.
jak pre koho
Welcome to reality.
KUOLEMATON
budme realni
a srať na nejaké poučky , život a láska už vobec nie su o pouckach.
Rovnako aj láska tkvie v srdci citiaceho. Ak ju niekto necíti, alebo cíti inak ako druhý neni to žiadny dôkaz prosti jej neexistencii.
Lenže pokiaľ ide o prachy,tak niekedy na výzore ani nezáleží...