@piter09 akoze tusim prvy simulator ktory som hral, ak ta simulatory bavia tak tahaj lebo premakane to je velmi (akurat optimalizovane to je na kkt, neviem na akom zeleze to ma bezat plynule, vacsie hw naroky nez hocico co som kedy hral o__O)
ak ta simulatory nebavia tak sa toho nechytaj, ja som to uz odinstaloval, neuveritelne frustrujuca vec, to ani nema pravo sa nazyvat hrou lebo sa tam clovek nehra dpc, ak toto je hra tak trenazery v autoskole su potom hry tiez
@etelnair este som nehral simulator a myslim, ze by ma bavil asi tak maximalne tyzden ale soferovanie ma bavi a tamto vyzera dost realne tak by som to mozno skusil...ak sa niekedy dostanem k volantu k pc (asi nikdy), bude to prva vec, co si nainstalujem..dovtedy to zatial necham tak
@piter09 soferovanie ta bavit moze kym nemas dvojkontajnerovy naves za sebou hroza jak sa to niekedy hybe to hovado, verim ze realne ale aj tak je to hroza
@piter09 btw ta prva misia vyzerala asi tak ze doviezt z bratislavy do viedne nejake autosuciastky, raz som oskrel tahac ked som vychadzal z tej centraly lebo som cakal ze to bude troska sviznejsie zabacat, potom som isiel vcelku pekne, vsetko som sa snazil, smerovky, svetla, picoviny, uplne vsetko pred viednou ofc prejdem na cervenu jak kkt, vysledok taky ze za tie skody na vozidle som platil 1500 eur, pokuta za tu cervenu 350 eur, kolko som dostal za pracu si nepamatam ale viem ze to bolo menej nez tych 1850 body som dostal tiez tak ze som bol v cervenych cislach, neseru sa tam s tym nejak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo King of The Road je celkom pecka.
ak ta simulatory nebavia tak sa toho nechytaj, ja som to uz odinstaloval, neuveritelne frustrujuca vec, to ani nema pravo sa nazyvat hrou lebo sa tam clovek nehra dpc, ak toto je hra tak trenazery v autoskole su potom hry tiez
a to som este hral s automatickou prevodovkou