drahý @vytvoreniestranky , ani ty taký nie si, o čom si za uplynulý rok presvedčil celý Birdz. Prečo sa teda pýtaš? Aby si dotyčnú osobu vysmial, alebo jej "aspoň" vynadal?
Tak napr. Ja vulgarimy pouzivam ako kedy, vacsinou to bolo iba kvoli tomu ked sa mi nieco nepodarilo,ked som sa nahneval,no teraz som si zvykol vulgarne sa vyjadrovat, ale ako novorocne predsvzazatie je aby som to omedzil....dufam ze ako jd
Ja vulgarizmy používam len obmedzene,keď ma niečo veľmi nahnevá/nepodarí sa mi niečo...ale určite ich nepoužívam v bežnej konverzácii.Ale vo svojom okolí poznám len málo ľudí,ktorí by nenadávali..niektorí dokonca nadávajú aj keď nemusia
A odpoveď na tvoju otázku je,že áno,sú ešte takí ľudia,len je ich menej než tých,ktorí vulgarizmy používajú a robia iné veci,ktoré ty pokladáš za neslušné.
@sisi092 "kadejaké uchylne analne veci" Ale správny bager kope aj v blate. Prepáč no, chcel som to niekde použiť a nedalo mi, ja tiež nie som na také veci.
ja sa snažím byť čo najmenej vulgárny, ale keď niekedy mi to vôbec nejde... a o slušnosti, to radšej neposúdim sám seba, ale vo svojom okolí poznám aj slušných ľudí
ja nenadávam naposledy som sa vulgárne vyjadrila v deviatej triede v rámci ''jazykovednej debaty'' na spolužiačku, že ''miša je uje*aná'' so zámerom povedať, že to nie je vulgárne, keď to myslím, že ''miška je bláznivá'', ale pokiaľ poviem, že jej je*e a myslím to zle, tak vtedy to je nadávka neuspela som však, lebo bolo z toho veľké haló a všetci roztrubovali ''maťa povedala nadávku, počuli ste to?, neverím, maťa, povedz to ešte''
odvtedy som nadala asi zedva razy, ale úplne nechtiac, ale keď je človek tým obklopený, tak sa stane
to neni mozne kym som bola taka, kazdy ze trapka a nevie co je sranda a je divna, jak keby ani nebola mlada a teraz...super no...vidim ze mi vychadzaju veci.
@vytvoreniestranky som si ista ze sa taki najdu, sama by som sa tak oznacila
podla mna su vulgarni ti ludia, co pouzivaju v beznej reci nadavky 3.stupna (sama pouzivaj najviac 2., aj to len ked som velmi nastvana)
sama som si totiz vytvorila taku malu stupnicu:
nadavky 1.stupna :do kelu,sakra ...
nadavky 2.stupna:do riti....
nadavky 3.stupna:pi*i,ku*va...
za vulgarnych povazujem aj ludi co tieto nadavky pouzivaju len v spolocnosti priatelov, vid @28 (bez urazky jancek )-ak je niekto slusne vychovany, nema ZIADNU potrebu pouzivat taketo nadavky. a to, ze ich pouziva ,,len medzi svojimi" z neho vacsieho slusnaka nerobi.
k druhej casti otazky-som si ista ze aj taki sa najdu, ale je ich menej ako tych co nenadavaju. teda celkovo najst niekoho kto ani nenadava, ani ho nezaujima ta prehnana erotika je velmi tazke. bohuzial za to vsetko moze skazene prostredie.casto uz male deti su tomuto vystavovane (hlavne v TV a PC),a potom ich nic ine nezaujima. rodicom je trapne sa o tom s nimi rozpravat, a tak sa bavia s kamaratmi. no a ako to potom moze dopadnut?
ak teda hladas niekoho celkom slusneho na normalne pokecanie, pokojne napis
ja nadavam len ked sami nieco nedari a tak. Ale to asi kazdy , ale ked niekto povie kazde druhe slovo nadavku tak to je podla mna primitivne, nevie sa normalne vyjadrovat tak slova nahradzuje nadávkami. Erotiku ma rad kazdy to je podla mna normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ja vulgarizmy používam len obmedzene,keď ma niečo veľmi nahnevá/nepodarí sa mi niečo...ale určite ich nepoužívam v bežnej konverzácii.Ale vo svojom okolí poznám len málo ľudí,ktorí by nenadávali..niektorí dokonca nadávajú aj keď nemusia
A odpoveď na tvoju otázku je,že áno,sú ešte takí ľudia,len je ich menej než tých,ktorí vulgarizmy používajú a robia iné veci,ktoré ty pokladáš za neslušné.
@sisi092 .. ake su to nechutne sex praktiky, podla teba ?
ibazebyne
odvtedy som nadala asi zedva razy, ale úplne nechtiac, ale keď je človek tým obklopený, tak sa stane
podla mna su vulgarni ti ludia, co pouzivaju v beznej reci nadavky 3.stupna (sama pouzivaj najviac 2., aj to len ked som velmi nastvana)
sama som si totiz vytvorila taku malu stupnicu:
nadavky 1.stupna :do kelu,sakra ...
nadavky 2.stupna:do riti....
nadavky 3.stupna:pi*i,ku*va...
za vulgarnych povazujem aj ludi co tieto nadavky pouzivaju len v spolocnosti priatelov, vid @28 (bez urazky jancek )-ak je niekto slusne vychovany, nema ZIADNU potrebu pouzivat taketo nadavky. a to, ze ich pouziva ,,len medzi svojimi" z neho vacsieho slusnaka nerobi.
k druhej casti otazky-som si ista ze aj taki sa najdu, ale je ich menej ako tych co nenadavaju. teda celkovo najst niekoho kto ani nenadava, ani ho nezaujima ta prehnana erotika je velmi tazke. bohuzial za to vsetko moze skazene prostredie.casto uz male deti su tomuto vystavovane (hlavne v TV a PC),a potom ich nic ine nezaujima. rodicom je trapne sa o tom s nimi rozpravat, a tak sa bavia s kamaratmi. no a ako to potom moze dopadnut?
ak teda hladas niekoho celkom slusneho na normalne pokecanie, pokojne napis
[ kua dopice kde vkeketi mám tie linky z metartu, a flaše prázdna, vjebat to :letim: