neskusal som tu a ani nechcem, lebo nedoverujem tymto syntetickym kokotinam, radsej mam prirodu ale zaujimalo by ma ake to vyvolava stavy a ci to ma nejake dozvuky neprijemne... a ako dlho to posobi... tak ak niekto skusil, nech sa nehanbi, tu ho nik neupali
ja som to proboval asi v 15ke a bola to riadna supa. Isiel som na jednu tech akcošku a tam kamaratka, ze nechces? no a ze nedaj si ked je zadarmo. ak som zacal trsat, 10 hodin som sa nezastavil, dokonca som musel tancovat uz so zatvorenymi ocami, lebo som uz spal. aj ked som isiel na zachod, tak som si pri tom pohupoval z jednej nohy na druhu. proste som sa nezastavil dobre dlhu dobu a potom som 2 dni v kuse prespal. asi tolko k éčku.
ectasy mi vobec nedava energiu tancovat...len naladu extremne hustu alebo tie lietajuce pocity čo si necitiš telo...to sa sice hybeš, ale nevieš ako, to ide samo. ale každa je ináá- hlavnou myšlienkou je že to umelo vylúči tolko hormonov štastia, že si out a všetkých miluješ..mnami
Nedeava Ti energiu lebo si asi nemala speedove kolecko ale podla toho co pises bolo euforicke cize si ani nemala od toho cakat, ze pretancujes celu noc ale, ze vybozkavas vsetkych
koleska su hlavne o pocitoch, aspon pre mna...nekedy tie stavy uplne ze uaaaa....genialne len skoda ze tu nejsu take genialne ceny ...treba jak v cechach sa da zohnat za dost malo...ale tak raz za cas...to je v pohodke...
Asthrayheart nj tvrde drogy su drahe no je to aj na nieco dobre
V cechach je kazda droga lacnejsia ako u nas.. uz len take bielko je tam o polovicu lacnejsie.. v Gb stoji kolecko padika.. poznam typka ktory ich zjedol 13 tusim .. a teraz doma mu uz nepise ani cele pseudo P no uz je s5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nedeava Ti energiu lebo si asi nemala speedove kolecko ale podla toho co pises bolo euforicke cize si ani nemala od toho cakat, ze pretancujes celu noc ale, ze vybozkavas vsetkych
V cechach je kazda droga lacnejsia ako u nas.. uz len take bielko je tam o polovicu lacnejsie.. v Gb stoji kolecko padika.. poznam typka ktory ich zjedol 13 tusim .. a teraz doma mu uz nepise ani cele pseudo P no uz je s5