o 2 tyzdne chcem ist na jednu techno party a chcela by som skusit ecko..vedeli by ste mi, vy skusenejsi poradit, ze ci si mam dat polovicu alebo cele a dat nejake rady do zivota? hlavne nech mi na to nepridu a nech sa mi nieco nestane..
to sa nedokazes zabavit bez toho? Aj kvoli ludom ako si ty su techno party povazovane za nieco strasne,plne zdrogovanych ludi... nenavidim Vas...milujem techno,ale kvoli hudbe a tomu ako jedinecne dokaze dj namixovat tu hudbu a neynasam ked vidim okolo seba uplne zdrogovanych ludi,ktory nevnimaju a ich zrenicky uplny kloniec.
Chcel by som niekoho zabit, mam ho strelit do nohy alebo rovno do hlavy...?Prosim skusenejsi poradte...
Drogy su picovina,ked nemusis ani neskusaj...moj rada,to ze to vyskusali vsetci neznamena ze aj ty musis...
seriozne... tiez neznasam kktov co droguju a nevedia sa ocividne bez toho zabavit... najviac mam rad tie pi(e, co sa vzdy vyhovaraju "ved som bola na ecku..." ked sa zajebavaju aj s 50timi chalanmi v jeden vecer...
Take drogy su sracky,co nioc nedavaju(extaza,piko,koks) a pre mna sluzia len na zabudnutie(piko,ale lepsia je trava)...a ked sa nedokozes zabavat bez toho,tak je to blbee a robis hanbu tym dj-om co tam makaju(aj ked ani oni nie su uuplne cisty,poznam par a leti tam koks)..hmm...radsej si zakur travu a jej rob hanbu...mozno ju pochopis a posunie ta dalej e-cko taky vplyv nema..je to kokotina...a uz ked,radsej si daj 2rohypnoly a 1-2 piva...hmm...LSD navzdy...a to tiez nepatri do ruk,takym jak ty..hmm..proste na drogy nemas...hmm..
zapotiš sa ,budeš jak špongia tak veľa pi, to aké budeš mať stavy je individuálne podľa toho aké E si dáš, je milion druhov a každé ma iné zloženie ,ale isté bude že budeš tancovať, skákať ,kecať ,kričať ,proste party!a z pečienky budeš mať pozostatok zdravej pečienky
dobre,ja nebudem súdiť,ty si kazíš život...e-čko som nemala,ale počula som,že baby a hlavne keď len skúšajú,tak by mala byť len polovica,viac si nedávaj...ale vážne by bolo lepšie keby vobec..ale tvoja vec.no...pokoj na duši
Na zaciatok ti fakt staci len polovica zbytocne to neprehanaj a fakt hlavne pi vela vody ale normalnej nie tie sladke debiliny ( pespi) to nieje moc dobre
Potom napíš ako si dopadla, lebo drogy su kktina sam som na to prisiel... a ty ak neskoncis este horsie sice si povies a čo ecko nic to nieje..... jedny ludia dali jednej zenskej ecko lasky, nikto nevie ako to ecko vyzera len oni to vedeli... dievca si to dalo lebo jej povedali ze to je to ecko co si davaju seci namotali ju.... dievca zacalo byt hrozne nadrzane zacalo si s piatimi chalanmi s ktrymi mala potom sex, otehotnela isla na potrat dosrala si tym zivot do teraz pocuje to dieta.. couz... ale tak DAJ SI ECKO JE TO SUPER hej... boha.. dosrat si zivot nech sa paci aspon viidet ako ti na vlastnom zivote zalezi.. je mi z toho zle... nieste normlani seci co drogujete a davate jej este aj rady ako to ma uzit.. FUJ
ak povazujes za normalnu odpoved to ze ti poradia dat si polovicku tabletky a pit vela vody...tak to potom aj ja chcem odpoved,mam si nabit plny zasov´bni,alebo nie?mam strielat s tlmicom alebo bez...
A co bude po E-cku...nieco lepsie,kvalitnejsie...si teraz vravis,preco to tak riesime,ved je to len E-cko a sak len raz,ved chcem len zo zvedavsoti skusit... potom si spomenies...
rockstar_suhlasim,podla mna by mala byt takato forma prevencie,keby po strenej skole v ramci nejakych hodin povinne ziaci pocuvali osud byvalych narkomanov,ktorí si tiez vraveli,ze len skusim a len raz...a dopadli ako dopadli...ale darmo az ked clovek sam padne na hubu pochopi ako to boli...
Small Angel : My sme už mali na strednej prednášku,ale neboli to ludia co jen pokecaju a su mudri...Bola to matka jedneho syna a ten bral heroin...Dnes ma ten týpek 27 zevraj a vtedy mal tusim 18-19,mladý chalanisko proste...Dnes je z neho troska.Kebyže počuješ čo matka rozprávala hneď by si mal dosť...A len sa potvrdilo ze drogy su najvacsie svinstvo na svete.
A určite aj toto skúšajúce dievča ktoré si myslí že šak čo skúsim si a bude dobre,no neviem,moc by som sa na to nespoliehal.Ale ved je to jej život,ja vždy poviem drogám NIE a tak to aj ostane
urcite si nedavaj polku, daj si celu, ak bude slabsia, tak aj dve. na ten vecer v zivote nezabudnes a zober si vela penazi, aby si si mala za co potom nad ranom kupovat mineralky.
dievca tebe dobre drbka na hlavicku uprimne dufam ze sa ti stane nasledujuce:pojdes tam budes sa super bavit zdrogujes sa ocitnes sa v limuzine s niakym tazkym bohatym typkom ktory ta pretiahne rano sa zobudis vo svojom vchode bude ta boliet hlava a o par tyzdnov zistis ze si tehotna (kto vie ako sa vola ten film tak nech mi napise tajnu postu dakujem)
ja neviem...akoze ja chodim na smazky a staci mi obycajny trojboj...vodka+sampano+redbull a nepotrebujem ziadne sracky po ktorych neviem co robim! aj ked ten alkohol niekedy....ehm
AK TO BUDE DOUBLE TO ZNAMENA DVOJITE DAJ SI NAZACIATOK POLKU
TIEZ ZALEZI NA JEHO UCINKY SKUS SA PREDTYM PYTAT NA TO CI JE TO EUPHORIA ALEBO SPEED
SPEED TI DONA ENERGIU EUPHORIA STASTIE
JA KAZDU PARTY ZACINAM VODKOU DOPLNIM CELE KOLESO KTORE KAZDU HODINU DOPLNIM POLOVICKOU A KU KONCU SA TO PATRI ZAKLINCOVAT NEJAKYM TYM SPEKOM....TO JE MOJ RECEPT NA SUPA PARTY RIDE
omg, to tu pisu nejaki mudri trapkovia co o tom maju samozrejme "velke" vedomosti a urcite aj vela skusenosti. boli ste na skolskej protidrogovej besiedke, vsak? akurat sa tu na vasich mudrych radach smejem len tak btw: keby ste mali aspon trochu ponatia co to vlastne E je, tak tu nepisete taketo debiliny na E nebudes ani haluzit, ani skakat z okna a uz vobec si nevypestujes zavislost, ked samozrejme nechces jedine ak budes psychicky labilny jedinec, ktory by si tym chcel riesit nejake osobne problemy. takze kliidek staci mat dost vody, nepozrat toho za cely gripak (jedno naozaj staci) a nekombinovat vo velkom mnozstve s alkoholom a pod. so simple
ja som si jedného čarovného večera dal E + brutalný skunk + veľa chlastu a bolo to niečo fakt divné ,stále som musel skákať a baviť sa aj ked som už nevládal a fakt som bol vyčerpaný, jednoducho som nevydržal chvíľu stáť a už vôbec sedieť a nato čo som robil si samozrejme nepametám ,ale ked si dáš len E podľa mňa tebe stačí polka bohate ak nie daš si druhú aj ked pochybujem že si ju potom dáš ,však výskušaj a uvidíš, niektorých to nebavý ,napr. ja som sa toho vzdal pretože nič také super nevidím , a hlavne veľa pi lebo ťa môže položiť ani nebudeš vedieť jak , budeš potiť hektolitre potu
Mila moja pozri si film Human Trafic a tam je navod a opis stavov presne ako su.
A inac ti asi pekne hrabe v hlavicke ked sa dokazes opytat niekoho na nete taku kktinu.Sa spytaj toho kto ta na to anhuckual alebo s kym ides a neser sa sem s takymi otazkami.
Budes stastna so všetkými sa bavit tancovat az do umretia.
Zrazu ta(ako vecsinu bab prvy krat)klepne jebne ta o zem bude sa triast ako epilepticka,vyfackaju ta,budes zasa stastna a budes pokracovat.
Rano nebudes vediet co a kde si robila vsetko budes mat poprehadzane v tej tzvojej malej sprostej hlavicke a hlavne uz nikoho s kym si sa celu noc bavila nebudes poznat.
Je to kokotina s velkym K,ktoru si vymysleli ludia aby si ojebali ludia mozgy a zabudli na starosti.
Trav to je uplne o niecom inom.Ta tu bola vzdy a uz odjakziva pocnuc indianmi a konciac nami sme ju fajcili a otvaralka nam oci a chapali sme veci o ktorych sme pred tym nemali ani zdanie.E-cko ti da len chvilkovy pocit euforie bolest hlavy a sanky(lebo si budes stale zatinat zuby,jeden s vedlajsych ucinkov,a je ich vela)a nic ine.
Ja som pracoval v jednom klube v ziline ako barman(GURU)a videl som nespocetne mnozstvo novacikov.Skoro vsetkych jeblo o zem lebo malo pili,alebo pili ale alkohol.Proste ta to unesie do pice a zabudnes na to ze mas robit nieco take ako pit.A jedine co vies ze musis tancovat lebo ti ecko nedovoli kludne stat na mieste bez pohybu.
JA som tam bol vzdy zhuleny niekedy ako svina ale vzdy som vnimal hudbu ako... to sa ani neda opisat.A ked som nemohol(asi tak po troch hodinach a to som v sebe nemal E)sme si sadli dali pivko a nemuseli sa bat ze nas jebne a zasa na tri stisi hodinky dancit.Rano sme sa zobudili ako do raja ziadna hlava bol ani svalovica lebo si si svoje pohyby kontroloval ty a nie nejake prijebane E.cko.
Proste ti poviem skus ak chces mat super zazitok a neskor sa dostat do sraciek,alebo zostan pri trave a bude ti aj tak uzasne ale bez nasledkov.
Webino:Nepožral som toľko extáze aby som mohol okolo toho mudrovať,ale poviem ti toto:
Ak máš čisté,resp skoro čisté E,tak potom neviem o žiadnyx bolestiach sánky,nejaké mega sušáky,a ked si troška športovo založený,tak žiadna svalovica nie je.Ide proste o to zohnať dobré kolo.Posledne čo som mal bolo nacpaté so speedom(amfetamín,nie methamfetamín!) a MDMA(Extáza).Stav bol síce bomba ale ráno bolo nasračky.Pred rokom som skomzumoval čisté MDMA(Logo Yin Yang,origoš testnuté) a ráno som spal ako bábatko,perfetkne unavený,proste spokojný,ked som vstal,dal som si šluka skunku a žiadne dojazdy,NIČ.Nemôžeš porovnávať tie sračky čo predávajú dílery tu,chod do UK a kúp si éčko tam.Pochopíš.Nechcem si tu zastávať extázu,ale myslím že na pravej extáze sa dajú prežit naozaj krásne zážitky,určite lepšie ako na prašivom pervitíne.
BTW: Zopár rád ako vybrat pirulu:
1.Poznať niekoho kto tú pirulu mal,a aspon orientačne zistit čo to ako robí
2. www.pillreports.com Na tejto stránke sa stretáva komunita ludí,čo hodnotia extázu.2 / 4 pirúl čo som mal som tam našiel a účinky presne sedeli.Niektoré sú tam testované chemicky,takže je analýza viac menej presná.
3.VIacero dílerov,resp kamošov čo ix poznajú mi zaručí že sa mám na výber viacero lóg.
akoze vsetci robite jak keby je ecko nevim jaka droga...to iste jak ganja len dlhsie stavy a trochu silnejsie...ako hovorite ze drogy su picovina...ok to je pravda ale neprehanate trochu ked idete do nej picovat za to ze to chce skusit??myslim si ze to je slobodna volba cloveka a taka techno party je na to ako stvorena cize sa tu nehrajte na antidrogistov ked ste sa s tym aj sami stretli a ked ne tak ste lamy
Pozri,ak sa chceš zabavit ako prasa,chceš tancovat celú noc,bavit sa ako sa len dá,kludne skús,určite sa ti to bude lúbiť,nepoznám s ktorým by to nezamávalo.ALE!Ak už pôjdeš na 50-tu párty,a budeš tam žrat 100 tie éčko,už to nebude ako ked si to papala prvý,druhý,tretí krát.A vtedy(možno i ovela skorej) ti niekto navrhne skúsit piko,lebo to fičí o hooodlne dlhšie.A vtedy máš dve varianty:Bud to skúsiš a patríš do tých 5 % ludí čo stým dokážu prestať,a kontrolovat to alebo padneš do toho ako 95 %.Nehovorím že závislost príde hned,ale z 10 ludí čo viem že fúkajú tak 9 je v tom pokrk,a podaktorý majú húfy lovov,proste všetko čo xcú,ale nemajú tú slobodu akú by xcely.A idú ešte človeku hovorit že stým kedykolvek prestanú a pod žvásty.Vidím ako sa trasú kvôli tomu,ako si to nevedia odpustit,ako si NIKDY nepriznajú že sú v tom až pokrk.Ja som mal pred pár rokmi tú istú otázku ako ty.A zistil som toto čo ti píšem.
K tej navykovosti:AK si dáš doma sama E,tak ta to bavit nebude.Daš si to na techno party ver tomu že to tam bude bavit,budeš milovat každú prkotinku na celej párty
Btw aj si to na House alebo trance.Techno hudba je skôr o piku ako o extáze.Raz som bol na techne na ekine a vôbec som nebol spokojný.
ty kks jakoze fakt liga proti drogam. . . .hovorite o tom kolesi jak o neakej tvrdej navykovej droge.podla mna je ecko uplne v pohode ked dokazes ostat pri nom a neposune ta to dalej a hlavne neni to trava aby si to zrala furt. .. ale raz za cas na neakej odbrej party sa zabavit na tom neni nic zle podla mna. hlavne vela tekutin ! ale cista voda je najlepsaaa.a niekto pisal ze nekombinovat s chlastom sak to mozes chlastat kolko chces aj tak sa nenajebes ked si na ecku! a este volado pisal ze koleso nema vedlajse ucinky?? no tak to bol urcite neaky odbornik- hlavne to kusanie, vyzuval som dva baliky zuvaciek a ked som uz nemal zuvacky tak kusal len tak na prazdno potom ma zuby boleli
nemam rad ludi ktori apriori tvrdia ze drogy sou spatne aaaano, aj ked o tom vedia holy kkt Tuna holka chcela poradit, takze nazory tipu, ze drogy su na picu a nezacinaj s tym su asi dost od veci vazne ludia, si zistite nieco a potom piste a ne ze 'ja sa dokazem zabavit aj bez drogy' a take klobasy. neveiete o com hovorite, chodte na party/disco normalne a druhy den chodte na tu istu party/disco na ekine a som zvedavy kolko z vas povie ako je to na <>.
Obscuregirl: o ecku viem uplne vsetko, studoval som toho _vela_ o drogach (neberiem ich, okrem zelenej a zriedka ecka , takze mam docela prehlad, ak by boli nejake otazky este tak kludne.
Sa mi lubia take nazory ludi.. Ktory to nikdy nemaju a odsudzuju to ... Tak ci tak raz skapem... A riadit sa podla vetsiny nikdy nebudem... Ste vazne seci tak drbli ??? Keby nekdo povie ze skocte z okna tak skocite ??? Vela ludi na tom stratilo.. A vela ziskalo.. A koleska su v pohode Zeli tez.. Trip raz za cas... A ostatne neriesim.. A ani nehodlam ...
hej typci. zobudte sa . toto je new world atie wase otrepane frazi ze nikdy lebo su to picowiny si nechajte pre stare mamky. nenicte tu holky lebo mate neake psychicke problemy a newiete ich inak riesit nez len na internete. proste ak ma chut tak nech si da je to fajn. dobri pocit. a to wy newiete pochopit preto sa dotoho radsej nestarajte a prestante zawidiet ze niekto sa riadi swojim rozumom a wy len tymi otrepanymi frazami od babky. wsetci to pozname a aj tak to pocuwat nebudeme. hehe a ty holcino najlepsie ked ides na celu noc tak si daj cele . pomoze . rozbehowacky mrawce po telea potom uzastny pocit. a poriadne sa wytancuj. nepi alkohol. snaz sa aspon kazdu pol hodku oswiezit neakou mineralkou a hlawne sa baw. o to tam predsa ide.
UUUplne suhlasim s Boriskoom.... nic nenormalne na tom nie je... ak je clovek rozumny a berie to len ako prostriedok zabavy, je z toho len uzitok. ale su ludia a ludia. niekto to chape a niekto este zije v dobe kamennej a nechce o tom radsej ani pocut.. v anglicku sme si raz spravili na dome sukromnu dnb party. vsetci sme pobrali po kolese a pol, k tomu nejake pivecka a polo skvele. takze Obscuregirl... drzim palce, odporucam ti jednu, potom vyckaj pol az hodku, kym sa dostavy ucinok, zhodnot ho, ak chces dopln nejakym drinkom,no nemusis.. a potom uz len huraaaaa na parket.. joooj, az ti zavidim.. zopakovala by som si to uz!! len nie je s kym.. tiez mam vo svojom okoli samych pribrzdencov
Vzdy sa velmi pobavim ked hentaky mudrlanti prirovnavaju koleckarov k narkomanom s uplne rozbitym zivotom a vsetky drogy hadzu uplne do jedneho vreca a zapiju to piveckom system im riadne oblbol hlavy ked uz nieco pisete tak aspon majte o tom sajnu co to je herak prirovnavat ku kolesu je uplna stupidita a ako niekdo tvrdil ze travu moze uplne bez problemov vyfajcievat kolko chce a ta ho narozdiel od kolesa posunie dopredu je taktiez uplna kravina to je individualne mna zo vsetkych veci co som mal najviac posunulo koleso bohuzial trava mi vzdy ublizovala mal som z nej hnusne paranoje....koleso bola jedina vec na ktorej som pochopil ze clovek moze dosiahnut stastie tym ze bude mysliet na druhych nie len na seba nie len hrabat pre seba ale rozdavat usmev dotyky radost druhym nezatazovat si hlavu zbitocnym stresom nervozitou ale prijat len pekne myslienky koleso mi ukazalo cistu cestu PEACE
OMFFFG// btw ti co tak ortodoxne odmietate drogy naco sem vobec leziete? chodte si citat ine forum..to ze tu naniekoho nahucite aky je to KKT aleb P nic nevysrieshite, len mi kvoli tomustupne adrenalin.. je to na kazdom ci to skusi alebo nie.. bla bla jednej holke dali ecko.. adruhej hento.. sorry ale bol si ty ta holka? tak nehovor to co si nezazil a mozno pocul z 86. zdroja.. place pocuje to dieta??? omg.. ver mi ze to kvoli ekine nebolo,
priznam sa ja som ju m ala x krat a nikdy som sa nekurvila nikdy som neurazala ziadneho dj.. a nikdy som tym nikomu neublizila ani sebe.. nema vobec potrebu dat si to znova alebo davat kazania o tom ake je to zle..sama som skusila apacilo sa mi to (nerobim reklamu, je to moj nazor)
lol.. btw pozeravala som Velke Krimi Pripady Slovenska a co tam nebolo? 90% alkoholikov vrazdilo..ale to je tolerovane..este som nevidela ze by niekto na ekine niekomu ublizil..
DROGY su vzdy len o osobnosti!!! ked je niekto asocialny looser tak asi to nebude v poriadku ked si fukne koksu a pozabija polku dedinskej discoteky..
PS uz to naozaj IRITUJE reci typu..neberte drogy, drogy jsou spatny! zalozte si topic ala "nemam rad drogy a ti co to neskusili nech mi povedia ze to nei je dobre a adekvatne k spravaniu sa nast rocneho prip. dospelejsieho cloveka"
Vivat Empirizmus
Zakladatelke tejto temy- naozaj pi viac vody, ale zase to neprezen. mozesh zase zavodnit organizmus, nepi !!! ribezlovy dzus a vino..obsahuje to nejake latky ktore nem robia dobre telu a mozu narobit pjekne peklo, nebert to castejsie ako 1/2-3 mesiace - moze nastat vykyv serotoninu a to potom nasleduju pejkne dni depresie plne uzkosti, nikto ta nema rad a pod.
A URCITE si nedavaj celu..polka kludne stacit.. a este taka vec.. dovod preco vsetci nosia okuliare na parties je taky ze mash velke sosovky a ostre svetlo ti moze sposobit serious eye damage.
UZI si to ja som bola teraz v Dopleri na Eddie halliwell a bolo tam skvele!
Mno ludkovia si precitajte trochu toho ako funguje ludsky organizmus na mozgovej urovni [ serotonin, dopamin, neurotransmittery a tak... ] a potom pochopite ze Ecko umelo zvysuje hladinu serotoninu vo Vasich pomatenych hlavach, rozburava dost komplexnu rovnovahu mnohych latok ktore tam nie su zo srandy... a na zaver ribezlovy dzus je MAO inhibitor - inac povedane blokuje ucinok monoaminooxidazy ktora sa zucastnuje traviaceho procesu, a jej zablokovanie spolu s ucinnou latkou ktoru Ecko obsahuje je ZIVOTUNEBEZPECNY stav - nasledky mozu byt srdcovy kolaps, tachykardia, ludovo povedane infarkt... a na zaver ze pri vyrobe Ecka to robia v kadeakych homemade labakoch, takze je tam veelmi vela bordelu, co robi nepredvidatelne vedlajsie ucinky. Inac pri vyrobe sa pouziveju bezne chemikalie z drogerie, napriklad luh sodny, kyselina chlorovodikova, ale su to technicke chemikalie ktore obsahuju necistoty, napriklad aj olovo, ci kadmium... Nelegalny labak nebude kupovad drahe cistene chemikalie na analyticke chemicke pouzitie ale uvaria to z toho najvacsieho bordelu co je k dispozicii na trhu... A na zaver ciste Ecko tazko zozeniete kedze to na nom asi napisane nebude ze Inac okrem ucinnej latky sa tam este davaju navyse dalsie drogy - napriklad amfetaminy, takze ked mas Ecko nikdy nevies co tam vlastne je a ako to na teba zaucinkuje...
P.S. pozrite si na nete par labakov a chut vas urcite prejde ked uvidite v akych podmienkach sa to vyraba...
Jo, ale ak mas cisty zdroj, a das si ecko raz za 3 mesiace, je to zo zdravotneho hladicka v pohode , jasne ze to netreba zrat ako cukriky Inac vsetko co si popisal mam nastudovane podrobne, takze chapem o com hovoris ..
tiez som si vedoma, co vlastne ecko sposobuje a td serotininovy syndrom a pod..nepojdem do niecoho o com nemam ani paru
a mozno, to vyzera ze som blba ale naozaj si myslim ze raz za 3 mesiace je vsetko ok.
ps-zabija nekonecne vela veci na tejto Zemi, aj vzduch a.. po tych vsetkych spravach a tolkej lahostajnosti a egoismu, znicime skor Zem, na kt. zijeme, ako samych seba..
Jackal(57): ,,o ecku viem uplne vsetko, studoval som toho _vela_ o drogach (neberiem ich, okrem zelenej a zriedka ecka , takze mam docela prehlad, ak by boli nejake otazky este tak kludne. ,,
jedna skusenost je viac ako 100 nastudovanych stran o tom.
Nechapem ako niekto moze odsudzovat drogy ked s tym nemaju skusenost.Ked to spoznate,a nebude sa vam to pacit,vtedy si otvarajte papulu a ne naucene frazy co mate zo skoly,od babicky..atd Neviete preco ti ludia hulia,fetuju..niektori len pre zabavu,niektori to maju vazne vsetko v P***....
Nechapem preco ,,normalni,, ludia odsudzuju fetakov,sak to su tez ludia,ja by som povedala ze ludia, ktori poznaju svet z viacerych uhlov..ne len z toho ,,spravneho,,a ,,slusneho,,... a ked ste z tych ,,slusnejsich,, co tu potom robite???asi vas to laka..ne?
E je super,neni na to zavislost..zabavis sa a vyspis sa z toho..jak ganja.
Z mojej skusenosti sa uz ganjovych stavov bojim,lebo mam plnu hlavu problemov,a stale nad tym rozmyslam a neviem sa odviazat.opakuje sa mi plac-smiech,plac-smiech...a niekedy poviem aj to co nemam a je to moje tajomstvo...
Ked mam E som nerozvazna,netrapi ma nic..a mam akoby vsetko dovolene,uzivam si...skacem,zabavam,neutale rozpravam,vela energie a sily....
ganja je brana k tvrdym drogam a kazdy sa rozhodne sam ci tu branu zatvori,alebo zostane pred nou stat....
Extaza: moj frajer je tez rak!!!hej,nase horoskopy mam fest nastudovane,patria do tej istej skupiny,tzv. vodne znamenia(skorpion,rak,ryby),cize co sa tyka tychto zavislosti,sme na tom podobne....
no je to skratka veeelmi tenky lad s este jemnejsiou hranicou.. faktom je to ,ze ti to poukazuje iste rozmedzie vnimania a videnia sveta.. nie len to realne, ale aj to tvoje osobne a sukromne. hm, ja osm to sama videla uz len na trave, skratka zrazu som videla veci s roznych stran a akoby som ostala tolerantnejsia.
raz som ete na zakladnej skole mala prednashku ci co a bolo tam, ze clovek ma svoje stastie a radosti a ked zoberie drogu je to akoby to miesto, ktore v nom vyvolava radost drel dratenou kefou.. nieco na tom bude... videla som ludi bez zivota, pretoze nbolo nic co by ich uz teshilo
mash pravdu, telo si pamata, zial.. dufam , ze si a casom budesh stastna
Pred mesiacom som tu koleso vychvalovaluplne do nebies a bohuzial teraz sa mi stalo cosi co ide priam do pekla absolutne som mal na haku kolko si toho mozem dat to je na tejto droge najviac nebezpecne ona svojou nevinnostou a cistym krasnym stavom priam zvadza ku castemu braniu zda sa vam ze kracate po krasnej ceste ani si nevsimnete ako to prehanate az jedneho dna spadnete tak nahubu ze neviete ako dalej daval som ich okolo 3 za noc kazdy druhy piatok od leta velmi silny model ruzove mitsubishi a ked som do toho este zahulil tak som mal pocit ze to je ketamin velmi silne halucinacie miesto kamosov som videl obludy no proste psycho az som sa jedneho dna rozhodol ze s tim koncim po vyse tyzdna vysadenia sa mi zacali halucinacie s ludmi vracat v realnom zivote az do teraz vzdy ked sa pozrem na niekoho z dialky zacnem miesto jeho oci vidiet mrtvolne cervene oci ostatne veci vidim normalne ale len ludske tvare sa mi menia neviem to pochopit a neviem ci to mam ist riesit ku psychiatrovi furt dufam ze sa mi to strati ale trva to uz 9 dni a nechcem aby sa to dozvedela moja milovana mama ak sa niekomu zvas nieco podobne stalo prosim odpiste mi a prosim vas ked to berete tak s mierou tiez som vzdy ignoroval tie trosky ze mne sa to nemoze stat ani neviete ako a ste tam
hou, ide o to ekinka sa zo zdravotneho hladiska nemoze brat viac ako 1 za 2 - 3 mesaice, takze ked si to papal jak cukriky ... odpovedal som ti na priv. spravu ..
fuuu, to je pravda, treba na to davat pozor , na to ako casto to beriesh.. ale uz je neskoro nieco take rieshit.. asi rada neexistuje.. mozno by bolo asi vazne fine navstivit dr.. bezostychu . a mamca sa o tom nemusi dozvediet .. mozno to su len post stavy aj ked.. devat dni je dost..
extaza. toto slovo dokonale opisuje ten stav, ktory prezivas. je to ako dlhotrvajuci orgazmus. na prvu extazu clovek nikdy nezabudne. ale je to s nou komplikovane hned z niekolkych dovodov. 1. Caste uzivanie skodi 2. Castym uzivanim sa zvysuje odolnost organizmu voci extaze a to pochopitelne degraduje zazitok. Netreba ju brat castejsie ako raz za 3 mesiace. Je to uplne kontraproduktivne.
Moja prva extaza nebola nic moc.. vobec to nebol taky zazitok aby som nanho nikdy nezabudla.. takzy zazitok som mala ked som mala prvy krat biele a hnede.. na toto nikdy nezabudnem.. kolieska som nikdy moc nechcela alebo sa mi to zdalo slabe oproti bielemu..
Ked som mala piko prvy krat.. kamarat co so mno daval mi povedal ze musime sa kontrolovat a davat len raz za 3 mesiace.. ja som sa nanho pozrela a povedala som raz za 2 dobre? a on dobre..
Na druhy den sme si isli po dalsi lajnu a nechci vediet ako sme natom teraz..
Je lahke povedat si ze si das raz za cas no vacsina to tak nespravi lebo je to prilis faajn..
predvcerom som si citalae mrte prispevkov na nete od ludi, co fukaju biele.. kazdy hovori, ze ten pocit je uzasnym, ale ze to co z teba robi, je nenavratne a destrukcne..tak co je potom na tom take sexi " "?
som zvedava z toho dovodu, ze si neviem predstavit taku silnu zavislost (a ani ju nechcem zazit) mam z toho vsetkeho strach a nastastie ten strach mi brani v tom, aby som skusila cokolvek ine ako max. E..
ludia co hovoria o fetakoch, ze su to trosky o zivote moc nevedia. Nie som zavisla na nicom (na cigaretach asi hej) ale to som radikalne pobmedzila..ale nie som nefajciar..zial.
viem, ze ten co nieco daval, nech je to aj trava, uvidi troska iny svet vnimania, da mu to a da..ale aj berie, nedovolte, aby vam to bralo lebo svet prichadza o skvelych ludi, ktori vidia aj mimo materialnost tejto skurv. spolocnosti.
Treba bojovat.. aby smer sa tu mali o com rozpravat a hovorit, ze drogy su fine a tmy to hasne ..
pocula som uz vela nazorov na drogy a hlavne na koleso ako to strasne nico zdravie, poskodzuje rozne organy, moze sposobit infarkt a tak dalej....nevjem preco ale nejak si to neuvedomujem...asi preto ze gulate ece neni pre mna take dolezite...sem tam si dam hlavne cez weekendy na odreagovanie...je to fakt super ak chcem vydychnut po tazkom tyzdni f skole...proste uplne vypraznit hlavu a na nic nemyslet...a neni to take jak ked som napita..nic sa mi netoci nic ma neboli neni mi zle nechce sa mi vracat ani nic take...ale urcite som neni hnusna fetacka...len si proste nekedy vyhodim z kopitka...ziadne sceny ani veci co sa podobaju lahkym babam...proste sa bavim...
ahoj. nechce sa mi zakladat novu diskusiu.. chcela by so vediet. ci nahodou niekto po uziti kolesa neuzil liek PROZAC. je to antidepresivum, ktore zabranuje neskorsiemu damage mozgu proti MDMA.
Koleso je fassa vec ked si to daš na party ((DN so spoko ludmi, s milovanou osobkou. Prekrásne pocity, láska, more 60te roky, vela sebavedomia. Škoda len ,ze mi koleso kruti pysky heheh, je to škodlive, si bez energie das tri dni potom. Raz za mesiac určie stači. Odporucam dolariky , korunky... D Sú rozne ečka.
Kto chce nech to skusi. ja som experimentovala a nelutujem. ale všetko s mierou, treba znac kedy dost.
ano mei stav bol neopakovatelny az natolko ze celej mojej partie z nich tak trochu hrablo a ja sa z nich doteraz spamatavam velmi ale velmi by ma zaujimalo co v nich bolo ak niekto pozna rozbor ozvite sa mi please
Takze o extaze..podla mna alkohol je ovela horsia vec,ked nici bunky,cloveku je na druhy den otrasne,pol dna stravi nad vedrom a zaklina sa ako uz nebude pit..pre niekoho je drogou jedlo,pre ineho rychla jazda autom..kazdy si moze polozit otazku,na com je psychicky zavisly, a myslim,ze kazdy aj volaco objavi.. Aj ked som extazu viackrat skusala,necitim sa byt skutocne zavislou a v podstate ani psychicky..nejdem si to kupit,zabavim sa aj bez nej.Ale ked niekedy mam moznost dam si a v tom momente si poviem,ze neokusit ten pocit by bolo skoda..najma,ked mam stres.Ale ak to clovek neskusi,nemrzi to ani.Kazdopadne,tvrde drogy odmietam a ani extazu nechcem nejako honorovat..lebo je treba si uvedomit,ze ludia su roznej povahy a kazdy po "vytriezveni" aj moze inak reagovat a to hlavne psychicky..Nebyt na to pripraveny,toboz ist ako ta holka co pisala uplne hore, na party a chce vsetko "vyskusat"..tak to je ta najvacsia hovadina..treba ak uz,tak mat doverneho cloveka pri sebe,ktory to skusal a nenecha nepripraveneho v situacii,ktora by mihla byt velmi neprijemnou. Takze to bol moj nazor,sudte sami..a do nicoho sa nenutte,o pocit menej,no mozno aj o problemy...
tie halucinacie ked zacali trvali desat dni potom sa stratili a o tyzden sa zas vratili tiez asi tak desat dni potom odysli ale tak ze este kvazi v tme to bolo vidno ale uplne slabunko az doteraz este malinko ale ono to pravdepodobne odyde nadobro i ked je tomu uz skoro tri mesiace ale uz sa citim ako tak dobre okrem halucinacii som mal dost schyzu uplnu stratu osobnosti uzkosti jedine kde som sa citil dobre tak v posteli ked som spal .... no hnus bojim sa ze ma to poznaci i ked citim ze sa to lepsi myslim ze aj vdaka vitaminom a tryptofanu ktore do seba furt ladujem ale co je najdolezitejsie snazit sa nato nemysliet a zamesnat sa prijemnymi cinnostami tie bohuzial musim zas naist lebo skoro dva roky som prezil len myslenim na party kolesa a podobnu zabavu a veril som ze to na mna dobre posobi ze ma to dusevne lieci a bac ho dusevne ma to znicilo fakt ludia ked davate kolesa nenamotajte sa na to az tak ako ja dajte si iba raz za cas lebo nikomu neprajem zazit to co ja ani najhorsiemu nepriatelovi
eXtaza je urcite lepsia jak alkohol ci ine drogy a zamiloval som si ju......nehovorim ze sa bez toho neviem zabavit chodim na akcie aj beztoho aby som pozil tento zazrak......ale ale rad sa odavam extaznym stavom a vy co phicujete do toho nemali ste to tak drzte phice nikoho nezaujima vas uzkoprsi nazor na zivot a na uzivanie drog tak shut up......
najlepsie E co som mal jednoznacne zlty motyl, zeleny dolar, modry klokan to to je moj top3 rebricek
Uzivam extazu asi dva roky, mozem potvrdit, ze je to "pomerne" neskodna droga, nepotvrdilo sa (ale ani nevyvratilo , ze by nejako poskodzovala mozog, kym ju nezakazali, sa asi do 90-tych rokov normalne vyuzivala v psychoterapii... Tymto nechcem nikoho na to navadzat, je tu aj iste nebezpecentvo, ze pomocou extazy sa dostanete k tvrdsim drogam. Mne extaza dala toho strasne vela, pomohla mi najst samu seba, nehovorim o zazitkoch na nej... Pre tych, ktori ju chceli skusit: urcite len v sprievode niekoho skusenejsieho, ktory bude na vas dohliadat, extazy "kolies" je vela druhov, na prvy krat je lepsie uzit tie overene, a to len polku, ak je vam dobre, tak si asi po hodine mozete (ale radsej nie) dat tu druhu. Nezabudnut vela pit, ale nie zas privela. S uzivanim to netreba prehanat, cim dlhsie ju clovek je berie, tym su ucinky slabsie a kratsie, a potom je uz len krocik k tomu skusit tvrdsie veci - piko a pod... Vsetko odo mna, vela zdaru
KED VAM OTAZKA A TEMA NIC NEVRAVIA NEVYJADRUJTE SA!
premazat to tu, 3/4 je ot!!
Je jedno aky druh si das, urcite si daj polovicu.
Nekombinuj to s chlastom, travou ani nicim podobnym, zober si nose nose vody a aj ked nebudes smadna pi. Najlepsie bude, ked budes ma pri sebe niekoho, kto to uz vyskusal a budes sa s nim rozpravat o tom ako sa citis. Moze ti byt mierne na vracanie, sadni si ,predychaj, zapi to... Nepocitis ziadne teplo, ziaden chlad, tak si daj pozor aj na nahodne vybiehanie zvnutra dnu, aby si neprechladla. Na zaciatok ani nezistis, ze ti nieco je, az po chvili si uvedomis, ze vnimas inak. Nebudes mat halucinacie ani nic, len pocit stastia, lasky a vnimania hudby ovela viac... Niekedy je fajn sa len tak opriet zavriet oci a pocuvat
good luck a aj ked sa ti bude zdat, ze bez toho uz ziadnu party nechces, ver mi, ze sa da party uzit aj bez toh
a este jedna vec, zavislost nevznikne pokial ju vezmes raz dva krat...
ako neviem ako si ty uzivas ten stav ked si das e apathicfreak ale to co pises sa tak nezda ze by bolo uzivanie...ked uz mam e som naslapany a urcite nerozmyslam nad tym ci sa mi chce vracat a picoviny ale ako pohode ked to tak robis
extaza.. no ja som bola na pohode a v podstate som ju celu presvistala na e .. *hanbi sa * potom prisli aj poriadne dozvuky... tiez uz nikdy viac.. a ked tak po 2- 3 mesiacoch a max 1,5..
ale mala som 2 za vecer. citala som niekde ze ak v peak time dash este polku druhej tak to predlzi jej effect.. hmmm.. ale clovek si da..lebo mu je luto ze to odislo
obscuregirl....alebo tak nejak....my ta chapeme dievcaaa...mame podobne problemy...nechceme sa predsa uplne sfetovat.....vyskusat a end!!!...nic viac nic menej....polka extazy zevraj niekedy aj staci ved ak nie druha polka stale existuje...inak my ju skor nemame ako zohnat...hmmm...ale odpovede mame...
coo?? ekina? ajaj davaj davaj =cD neni nic lepsie nez ekina XcP treba skusit a v stavikoch pit pit pit veeeeeeeela pit XcD a nekaprit uzivat si a davat pozor na nadrzanost
nice,nice ......minule mi znami hovoril, ze je lepsie cele ako polka koli tomu, ze z polky nemusis mat dobry stav. zdovodnoval to tym, ze polka ma dlhsi nabeh a nervozita sa premietne do rauschu. je na tom cosi prady?...............hej a co je v tom micubishi, ze to tak pekne pise, okrem MDMA???
OBSCUREGIRL - to je indiwidualne podla organizmu a podla toho ake ecko ti doda dotycny. Ale skor polku..najprw ti bude trocha zle,ale to rychlo prejde a po cca 50-60 minutach zacne ucinkowat ..
skoro kazda ekina ma nejaky najazd.. akoby si bola zo zaciatku nervozna a zaludok mala taky roztraseny.. je to uplne normalna vec ale potom to odide a pride rozdychavacka
No prave vcera som mala svoje prve ecko.. zadelili sme mlyny,dala som si cele + trocha piva,kofola a kava.. po kave mi prislo trocha zle od zaludka a nasledne potom sa mi chcelo spat ale potom som to volako rozkecala... pamätam si secko narozdiel od toho ked sa nekedy dost statne nadrbkam a potom mam brutalny vypadok.. vobec som nebola promiskuitna ako tu nekdo hovoril(to uz som viac pritulna pri tom alkohole) len som si dobre pokecala.Teraz mam len trosku okusane pery a odrety jazyk jak som si ho stale suchala so zubami.. myslela som si ze stav bude trvat dlhsie ale je to haluz a myslim ze dost zalezi aj od druhu
ahoj uzivam drogy 9 rokov stale bojujem s tym aby som prestal ale nejde to nejako, takze najlepsia rada aka je je nezacni to vobec brat, ale kedze ty si odhodlany si dat tak ti aspon poradim ako co najviac znizit rizika, zaklad je vela pi tekutin najma mineralky, nepi moc alkohol a pi aj ked si myslis ze si neni smadny to je cele co potrebujes hlavne pi vodu nealko
koliesko...............perfektna vec, odporucam ............zanevieram na alkohol, na travu som sa uplne vybodol! .................inak ak tu je niekto kto to berie aspon rok/dve i dlhsie, ake su hlavne negativa spozorovane po urcitom obdobi???...................nespapal som ich vela no ziadne vyraznejsie negativa som nepostehol. spim kludne, jem, ziadne nevysvetlitelne depky. dajte vediet co ste na sebe spozorovali, na co vsetko ma ekino vpliv. a comu sa vyvarovat.....z dlhodobeho hladiska thanks.
v podstate ak dodrziavas odstup dva az tri mesiace nemal by si teoreticky mat ziadne damages.. ti co to do seba pchaju castejsie si koleduju uz o fyzicke poskodenie mozgu. . a to sa v podstate odzrkadluje aj na psychickom stave. E vraj po dlhom a castom uzivani akoby vypaluje diery do mozgu (takze nic sexy )no a moze ti odpalit tie nervove ukoncenia.. a este som niekde citala.. ale to neviem ci je pravda.. ze.. pokial si neustale minas serotonin, tak telo ho jednoducho moze prestat vyrabat.. ale to neviem ci je pravda..takze je to len v urovni polemiky.
Naozaj treba dodrziavat ten odstup, potom aj ten stav stoji naozaj z to!
Lucyliu89 i mne cosi take jeden kamos opisoval...ze videl nejake zablesky a podobne...neviem jaku primes zase popapal. urcite by som necel. on na to, ze vraj to je normalne...
je jasne, ze xtc ma lepsi stav jak alk ...o opaku ma nik nepresvedci. ale tato tab.nezohladnuje stavy ("od najvacsich haluzi po slabe namotavky"), ale zohladnuje skodlivost drog v konecnom dosledku.
a tie nazvy, niektore nehovoria nic ani mne , no google & wikipedia funguje
ja som tiez zastanca toho ze chlast je mnohonasobne horsi... lebo pritom trpia aj ti, ktori nie su zainteresovani.. pricom pri kolese, su ludi amili pri alkohole .. brrrrrrrrrrrrr
157. Sandonorm.. tento liek obsahuje beta blokator menom Bopindolol.
Ono celkovo brat stimulant na beta blokator (liek,co ti znizuje krvny tlak/pulz) nie je moc dobry napad a ze vraj tento bopindolol by spolu s MDMA vedel vyvolat nejake nie prijemne veci..
nie nemaj strach, pri klasickom krvnom odbere ti zistuju len take veci jak je zelezo vapnik... Testy na drogy z krvy su priliz drahe nato aby sa robili v beznom krvnom edbere a okrem ineho oni nerobia len tak test na drogy bo ich nezaujima ci davas... Ked tak si daj pozor na moc, z tej sa da zisti vsetko rychlo a lacno do 3-4 dni... Ale z krvy strach nemaj
Hosi ja mam s kolesom taku skusenost ze ked som to uzil prve dva razi tak som bol tak mimo ze nic lepsie som do teras nepoznal citil som sa ako v raji.Na treti raz som dal koleso ale neviem co tam bolo primiesane ale bolo to peklo Halucinacie,strach islo mi roztrhat hlavu bol som s toho mimo este 3 dni no nieco strasne nikomu neodporucam to zazit.Zmenil som na to nazor Ecko nechcem viacej vidiet.
Pavelo......pocuj, ak ma dievca problem so srdieckom typu znizeny krvny tlak, pomalsi metabolizmus (len obcas). ma na to nejaky vpliv papanie extazky? ona sa vyjadrila, ze sa citila, ako keby jej to pomohlo. v podstate ex zvysuje krvny tlak, tak logicky si myslime, ze by jej to nemalo uskodit......uz sa i pre istotu objednala do kardiologa na kontrolu, ci OK, ma ist potom na nejake vysetrenia.......no ja len tak ci o tom cosi viac nevies
no pocuj koleso (extaza) je uplne v pohode ... nemas po nej ziadnu zavislost ked trochu mozno trosicku potom psychicku, ale to je v pohode,cize mozes si davat aj cely rok kazdy den koliesko len potom trosku zblbnes, ale ved tak ci tak kazdy blbne mozes si dat rovno aj cele koleso lebo polovica ti nemusi pisat (ked si slabsi jedinec tak bude urcite). typek pojedol 50 kolies a zobudil sa v nemocnici, ale prezil koleso nie je vobec velmi nebezpecne ... nemusis ani vela pit pokial sa nebudes VELMI fyzicky zatazovat. ale davaj pozor na pusu lebo mozes povedat aj co by si nechcela.a daj si zuvacku lebo si pozhryzies pery, jazyk ustnu dutinu a tak rano ta bude trochu boliet sanka ale to je v pohode neboj ... tiez ber na vedomie, ze tvoje okale budu obrovske (nebude ti skoro vobec vidno ten "farebny kruzok" ) a k alkoholu no co povedat? kludne mozes aj pit.vsade pisu ze je to smrtelna kombinacia, ale to je kravina pokial nevypijes liter palenky (to aj bez kolesa by ta kleplo). par poldeci ti len povzbudi stavik . lepsie je ale dat si nejaky ten pucik z travicky lebo ten ti vylepsi euforiu vela stastia
nemyslim si ze pojedat kazdy den kolesa je zrovna srpavna cesta nieze troska zblbnes ale rovno si odpalis nervove spojiva a potom ti ani antidepresiva nepomozu
neviem sice presne ake latky extaza obsahuje, alebo ako presne posobi na telo, ale je mi jasne, ze to nebude nic telu prospesne a teda davat ju kazdy den cely rok, to by nebolo velmi rozumne
No... neda sa uplne presne na tuto otazku odpovedat,ale to len preto,ze kazdy moze reagovat na ekinu inac.
Co som si ja robil rozne "vyskumy" z browsovania diskusii a for,tak mi z toho vyplynulo jedna zaujimava vec. Ked ides davat ekinu tak ani nezalezi na tom,v akom si fyzickom stave,skor v akom si psychickom.
Pretoze MDMA samo o sebe podla mna by vobec nevedelo vyvolat nejaky infarkt a je jedno,ako zdrave srdce by ten dotycny mal... ide len o psychiku.. ked sa ten dotycny zlakne toho stavu,pripadne sa az moc "odviaze" tak sa mozu prihodit nejake zdravotne problemy ale viac menej stale len v psychickej rovine.
Horsie je to u sekanych pilul,kde nevies,co do seba das a niektore latky mozu byt naozaj smrtelne..
takze aby som to zhrnul:
ak je to len taky "problem",ze obcas je jej malatno alebo je ospala a neberie ziadne drsne lieky kvoli tomu,tak by to mohlo byt v pohode,na druhy den mozno bude trocha vypluta,pretoze srdce jej pracovalo dlhsi cas trocha rychlejsie nez normalne...
Nuz konkretne na ZLYHANIE srdca som zatial nikde nevidel evidovanu smrt pri poziti MDMA,vzdy to bolo bud prehriatie,zla alergicka reakcia alebo pripadne nejake nekvalitne pilule..
Pavelo...nie je v takom stadiu, aby brala nejake lieky. inak ten druhy den bola viac unavena a taka trocha spomalenejsia.
Psychonaut...jasne, uz je objednana (lebo treba spravit i nejake testy), vyhovorka jak si poradil (stimulanty na chudnutie ), i ked by ich vobec nepotrebovala
teraz ja nic v zlom ... skus si najprv nieco dat a potom rozpravaj o nejakej bezpecnosti ... ja som si slehol piko, fukol jedno kolo a zafajcil 4 bonga a som tu ... a informacii mam urcite viac nez si myslis ked si kolesa robim sam peace
Extaza...kontakty by aj boli, len to treba objednavat tyzden dopredmu jak topshop na dobierku , ked sa chce cosi kvalitnejsie...ale daju sa zhanat i menej akostne (samozrejme den dopredu ), no sa treba pripravit na zablesky, neukojitelny smed a nezastavitelnu sanku (...taze asi diik
Marinos...ver mi, mam svoje skusenosti aj nejake vedomosti (nie z protidrogovych brozur ale objektivne). inak by som sa nevyjadroval
ahojj ja som mala nedavno prvy krat extazu a to len zo zvedavosti dala som si cele na prvy krat a poviem vam bola som jak cisty psychopat 10min vkuse len fuu fuuu potom dalsich 10min uplne zmena nalady brutal depka a nakoniec take po pici stavy ktore mi trvali skoro do rana a na druhy den som bola na sracky opuchnutu hubu som mala-aft....a oci este stale jak kkt a hrdlo ma bolelo zavisla som aj tak neni....bolo to len zo zvedavosti...nehovorim ze si to uz nikdy nedam..ale myslim ze ked vyskusas raz 2 ci 3 krat a dost tak je to pohode....ale kazdy ma iny organizmus a kazdemu to moze inak zaucinkovat napr mojej kamoske to trvalo asi 3h tie stavy a mne doost dlho....ale tak najhorsie su na tom asi ty vyplestene oci hehe...ale tak silnejsiu drogu by som si nedala nikdy ....nechcela by som dopadnut ako jeden moj kamarat a skoncit na lieceni alebo nieco podobne nemam proti tomu nic pokial sa za tym netrases....
to fu fu fuu .. hehe to mavam aj ja, ale depky som este nezazila.. pri jednom hodne spatnom (white shark) mi bolo dost zle od zaludka a celkovo to bola velmi zvlatna bobulka.. mate skusenost?
....celu nedelu som prenadaval na moju opilecku lahkovaznost a modre pirule s vyobrazenou zenskou (nie som isty ci to tak vyzeralo, lebo som si to daval skoro uplne K.O. od chlastu a dokonca sme to fukali)...na to ze som mal tretinku mi z toho jebkalo dost kvalitne. no neviem ci rolu nehrali tri redbuly a asi 8 poharikov (pred e). to tak...pijaneho presvedcia na vsetko (. no a to som chcel, ze strasne rezane boli. vela som sekal sankou a este viac ma smedilo. domov som dosiel okolo stvrtej-piatej(???) no zaspat neslo ani nahodou. skoro vobec som nespal a na druhy den som sa citil jak po piku. presne ten skur**** dojazd. take teplo zo mna vyzarovalo a citil som sa fest mizerne ( v tej vzorke muselo byt viac pika jak MDMA. hej a MDMA tam bolo asi tolko, kolko mas cokolady na horalke. nie zeby to bolo zle...len clovek co si rad dopraje Milku, je nastvany ak dostane miesto nej horalku (...musim este presne zistit, jak tie pirule vyzerali. mi to neda. a uz nikdy viac z tej sorty. a tiez uz nikdy na alko....no to si teraz mozem povedat, ale ked to da niekto predo mna ked budem nadrbany na party...neviem co spravim nabuduce. dufam, ze sa uvedomim
aspon ze party bola poriadna. otvoril sa novy club ...bolo psy,drum&bass ...tento vykend budu 80-siate roky, to ma bude obliekat fotrov stary satnik
Oliverboy: fuu, tak to je neprijemne. Tipol by som to na modre delfiny, som pocul ze to je velmi zle kolo (malo mdma vela bieleho) urcite to bolo nejake brutalne rezane bielym.. ale kedze si pred tym aj dost mrtne pil, tak ten dojazd a suchoty mozu byt aj z alkoholu. Ked sa na kolo vela pije tak potom je hnusny dojazd a suchoty, no a 8 poharikov je dost vela. Ale tak budes vediet do buducna ..
nechapem ako može niekto chcet skusit take svinstvo....začina sa to tak a potom sa prefetuješ na druhy svet... neviete sa bavit bez toho??? ako spominal jeden chalan tak v začiatku fora....aj ja mam rada techno...a z jednej jedinej pričiny by som nešla na nijaku party ...a to su fetaci ...neviete čo spravia..ich myslenie je nevyspytatelne a skončiť v nejakych drogovych srackach naozaj neplanujem... hanba svete všetci fetaci!
No ja sa kktne citim už len ked takych ludi vidim..nie s nimi ešte tancovat... priznavam su to predsudky...ale je to tak.... no to je pravda s tym jointom... ale začina to tak.. a kde to skonči???
Mei...no preco to je tak, preco je svet plny skur paradoxov. paradoxy su v drogach, v nazoroch ludi, su v laske. preco jednoducho niesu veci tak, ako by mali byt, aby boli spravne...zeby nuda??? neviem...ale hrozne ma to ebe ( nestojim o zazivny ale tak komplikovany svet,...nehovorim, ze sa v nom nevyznam, no ked stale len citam medzi riadkami, privadza ma to len do depresii (
podla mna ked je clovek dost silny a inteligentny tak pride na to ze drogy su v pohode ale len sem tam nema zmysel denno denne nieco brat ani gandzu vsetkeho dnes vela skodi ale podla mna je lepsie si dat to kolo a ist sa zabavit ako sa ozrat a na druhy den si nic nepametat a bohvieco aj vykonat vyskusal som uz asi vsetke drogy ktore su na trhu ale niesom na nich zavisli a to je dolezite lebo raz zacas ked uzivas drogy ty aj inac bavia vkuse to uz neni taky stav aky by sme chceli mat stale potrebovat vecsiu davku aby bool aspon taky ako na zaciatku
ludia ak sa Vam do ruk dostane sede mitsubishi, tak pravdepodobne neobsahuje MDMA.. ale tu fake nebezpecnu sracku PMA.. neviem to isto.. ale radsej sa tomu vyhnite.
Tak, na zaklade vasej nasej milej teme som sa sem rozhodol zaregistrovat, prispiet aj svojou troskou do tejto bohuzial nic ine ale len velmi POPULARNEJ temy drogy. Vela z vas so mnou nebude suhlasit to je jasne, no dufam ze sa najde aspon zopar inteligentnych ludi ktory si zoberu moje slova k srdcu.Predsalen,dobry umysel sa spozna tak, ze je z dlhodobeho hladiska prospesny pre jedneho,alebo viacerych ludi Hned na uvod vas chcem oboznamit, ze nejdem nikoho presviedcat pre, ani proti. JE TO ROZHODNUTIE KAZDEHO JEDNEHO Z VAS, a je velmi dolezite, aby ste toto rozhodnutie po urcitej dobe nelutovali,Pretoze - DROGY NIE SU PRE KAZDEHO.
Chce to v prvom rade silnu a UVEDOMELU (to slovo zamerne zdoraznujem) osobnost, co bohuzial vacsine ludi chyba...Nie ta sila, ale UVEDOMELOST. Bohuzial je to pravda, myslite si ze kebyze su ludia uvedomeli, vypadala by nasa spolocnost takto? Ale to je trochu ina tema...Naspat k veci. Cela tato diskusia zacala jedinou otazkou, mladej slecny ktora sa nevedela rozhodnut ci si vziat ekinu alebo nie na, hmm, techno party ? Odkaz pre nu, JE TO LEN TVOJE ROZHODNUTIE A NEDOVOL !!! NEDOVOL !!! ABY ZA TEBA ROZHODLO COKOLVEK INE, toto je velmi dolezite...Uvedomit si preco to vlastne chceme vyskusat, clovek je tvor od prirody zvedavy a ak drogy zacnes len preto ze je to IN, alebo ze to robia aj ostatny na party, popripade vydis ako dobre je tvojim kamaratom...nevyhnes sa nepeknym nasledkom...DLHODOBYM.
Moj osobny nazor?
Koleso vyskusaj, jednoznacne. Vybrala si si vyskusat jedno z najmensich hmm, neresti?
Odporucam ti ale aj zostat maximalne pri nom...Ak uz mas ale potrebu pri niecom ostavat..zas to nieje uplne v poriadku.
Poviem Vam vsetkym jednu vec a je mi absolutne jedno ze 99percent z Vas si to vysvetli po svojom...JE TO VASE ROZHODNUTIE...to ale neznamena ze spravne,vsakze
DROGY SU LEN SLABY ODVAR TOHO CO VASE TELO DOKAZE V SKUTOCNOSTI ZAZIT...
mam to potvrdene z vlastnej skusenosti a ukazalo mi to cestu ktorou sa chcem uberat, urcite sa teraz pozerate ze Cooooo??? Ten je aky dostrihanyyyy? popripade nieco podobne...
A chapem Vas,
su myslienky ktore clovek jednoducho nechce prijat
a mozno ani neprijme
konieckoncov JE TO VZDY LEN VASE ROZHODNUTIE
Tymto ale neodsudzujem nikoho a nic,
drogy su tu odpradavna
A NA TO ABY ROZSIROVALI OBZORI
nie z mody
nie koli zavislosti
nie pre vlastny pocit blaha
Ide o to nahliadnut aj kusok dalej za to, co sa nam snazi do hlavy vtlacit tato spolocnost...ale to uz hodne prekracujem limit a v tejto chvili sa stopnem.Je to verejna diskusia, a verejnost ma s niektorymi FAKTAMI problem...prijat ich,uverit...alebo cokolvek...
Ale som tu , existujem, snazim sa zit svoj zit naplno,
a som stastnejsim clovek od chvile co mi jedna osoba otvorila oci a ukazala ze to ide aj inak...S drogami to ale nic nema, sklamem vas
Kazdopadne,zijem a som tu
A uprimne, ak sa tu najde aspon jeden clovek, ktory vie citat medzi riadkami a ma na to pochopit a prijat aj nieco viac...No, Budem rad ak sa mi ozves na pokecovy nick co mam v profile
Nezabudajte
DOBRY A CISTY UMYSEL SA SPOZNA TAK ZE JE DLHODOBO PROSPESNY PRE JEDNEHO ALEBO VIACERYCH LUDI
nikto si nedojebal zivot ze by chcel byt fetak alebo narkoman. kazdy to len skusil ..drogy niesu cokolada. naco to chces skusat dievca . bude sa ti to len lubit a nedat si cely zivot ..haha to nevydrzis das si aspon este raz ..a potom este raz ..
pred par dnami som na techno party mala svoju prvu polovicu ecka...moje pocity: strach..od zaciatku som mala strach...nechcela som sa nikam pohnut bez mojich kamosov,bola som nafetena, hryzla som si do vejara, potoms om si obhrýzala nechty, metala jazykom..nemala som chut tancovat,len byt so svojimi..potom sme vysli na parket a nikdy sa mi netancovalo lahsie..bolo to uplne odviazane...pre istotu som v kuse pila vodu aby ma nahodou nejeblo ...nechapem preco som nezazila euforiu ani nic take...a ci si to dam nabuduce?castejsie ako raz za stvrt roka nechcem...nech ma ecko akekolvek ucinky,vzdy je clovek proste NAFETENY...
ECKO-- DROGA NIKDY PRVY KRAT NEDAJTE CELU???TREBA PIT VODU MATE LAHKÉ NOHY-----TRVA TO ASI 3 HODINY AK MATE POLKU....SU TAKY ČO SKUSIA A POTOM NECHCU A TI DRUHI SU TAKY KTORÝ AS BEZ TOHO NUDIA....TAKZE HOLKY JE TO SKAREDE AK STE VYZUVANE,CHALANI VAS NEBUDU CHCET HEHE,,TO JE LEN MOJA RADA..VOBEC TO NEMUSITE BRAT NA OHLAD ZE TO SEM PISEM,,VELA STASTIA DO ZIVOTA ,,HLAVNE 13-15 ROCNE TRUBKY,ČO SI DAJU HOCICO..
AALE DROGY-SMRT? KOKOTINA POKIAL NESI NA PIKU ZAVISLI A NA INYCH HORSICH ČO NA SLOVENSKU MALO NAJDES...PRIDE LUDOM ROZUM VAČŠINE PO 20 ROKOCH TAK NEJAK.... D
ja som tak tri tyzdne po prvom koliesku, teda po prvej 3/4ke...
na prvy krat mi stacilo, bola to tusim nejaka oranzova kvetinka naozaj neviem..
myslim ze zalezi na prostredi kde uzijes, ja som uzila v subclube (účko) na nuclear dnb party a nikdy som si nic viac nevychutnavala ako vtedy tam to...
tiez mi bolo chvilkami na vracanie ale to som nejak predychala..
kolo som si dala uz ked som pomaly triezvela z alkoholoveho opojenia takze ma to znovu nastartovalo
plne som si uvedomovala ako milujem drum & bass a odvtedy ho milujem intenzivnejsie, a vzdy ked pocujam dramik (denne ) sa mi ta euforia vracia..
kolo je dobra vec, trava mi sposobuje paranoje, kolo presne opak.. uzila som raz, nehovorim ze posledny krat ale urcite nie kazdu sobotu. chcela som ochutnat- ochutnala som, dobre mi bolo, extaza mi dala presne to co mi mala dat, misiu splnila a odisla zanechala mi len to pekne a pri tom chcem aj ostat...
kazda droga ma svoje caro pokial vies preco ho uzivas, a uvedomis si uz po prvom uziti jej poslanie da ti to co potrebujes a viac sa jej nedotknes..
mozno by clovek ktori ochutna raz naozaj len raz v zivote z kazdeho sortimentu drog jednu, by bol psychicky najuvedomelejsim najsilnejsim a najlepsim clovekom
a este ze blizsie k stavom, mala som akoby milion dovodov tancovat, ked mi napadlo slovo ze jablkovy kolac ihned to bol dovod tancovat, kazdy uder dnb mi sposoboval neuveritelne stastie a pohlad na moju lasku co bola v tom somnou tiez
bolo vo mne neuveritelne vela lasky, bola som akoby vsetkym fascinovana, ked som pozerala na podiu na dja, mala som pocit ze je to premietacie platno
fascinovalo ma kazde svetielko kazdy pohyb vsetko..
tancovalo sa mi brutalne, akoby som vedela kedy spravi dj pauzu, kedy rytmus dramiku spomali a kedy to vypekli najviac na svete.. presne som vedela kedy zastavit a kedy sa rozbehnut
pre tych co uz boli v subclube, ked som isla cez cerveny tunel musela som sa pridrziavat bokov pretoze som takmer vzlietla..
postupne to odznelo, spalo sa mi vyborne, druhy den bol taky zvlastne kludny..
a chcem sa spytat ...to s tymy okuliarmi..to si musim dat alebo len ked chcem..co sa mi moze stat?? a ociska stoho budem mat velke? chcel by som skusit..a este ze kolko stoji jedna tabletka aspon tak cca...dik
no... som nedavno vyskusala svoje prve, neviem ake presne to bolo, nejake ruzove... dala som si polovicu a poviem vam, ze ja nechapem, ale mne to nic nespravilo, nic som necitila, ziadna zmena.... myslite ze je to normalne??
Keby som si mal vybrat ist medzi sto poriadne ozratych ludi a sto poriadne zeckovanych ludi.... mozte tri krat hadat kam by som sa vybral V prvom pripade by som sa citil 0% dobre, este by som mohol prist aj o zivot no a v druhom .. hmm .
Keby som si mal vybrat ist medzi sto poriadne ozratych ludi a sto poriadne zeckovanych ludi.... mozte tri krat hadat kam by som sa vybral V prvom pripade by som sa citil 0% dobre, este by som mohol prist aj o zivot no a v druhom .. hmm .
Ale radsej ako ist medzi sto pikerov pojdem do vaznice. Neznasam ten nepriatelsky pikersky pohlad fuj.
@psychadelica ano je to viac nezm mozne.. asi to bola ruzova Motorola .. nie je to dobra E, nie je v nej MDMA ale prepokladam ze MDA alebo MDEA.. najazd je strasne pomaly, cca 2 hodky (namiesto 30 - 60 minut), a je v tele (ucinna) strasne dlho ak cez 10 hodin. Ale nema ucinky euforicke, tanecne, lasky, empatie .. je to skor extaza na trip, aj ked je otazne aky kedze extaza ma plnit prave vyssie spomenute ... MDA sa vyuziva skor v kombinacii este s niecim na "doladenie" stavu. (Napr LSD, hubky)
Cize je mozne ze si vobec nic (alebo aspon nie pravu extazu) necitila.
zdravim
s kolesom som sa prvy krat stretol pred 6 mesiacmi a bol to uzasny zazitok potom sme ho davali kazdy piatok popripade sobotu asi mesiac disco a boli to super stavy na druhy den nic uplna pohodicka potom som odcestoval robit vonku tak som to skoro 2mesiace nemal potom som zacal zas si davat sem tam piatky na disce ale teraz v poslednej dobe akosi mi moc nezabera ako nakopne ma to citim ze mam energie dost ale neni to ono ako predtym a na druhy den mam onicom stavy taku slabsiu depku neviem cim to je ak viete skuste poradit dikes
ja si skor myslim ze to bude stresom a mensimi problemami ktore teraz mam asi preto tie depky na druhy den
@234 caf, odpoved na tu otazku si si vlastne uz napisal sam. To ze ti koleso neslape nie je sposobene poblemami alebo stresom, ale tym castym uzivanim.. raz tyzdene je v podstate brutalne casto(!) Idealna miera je par krat do roka, teda asi jedna action za 1,5 - 2 mesiace. Ked si das kolo a neslape ti to je uz dost velky priznak toho, ze tvoje zasoby serotoninu su uz viac nez vycerpane. Od tohoto momentu byt tebou, ak sa mas rad daj si fakt pauzu minimalne na dva (optimalne 3) mesiace.
moze byt ale teraz posledne 3 mesiace som to nebral kazdy piatok bolo tak ze som mal pocas tych 3 mes. aj 1 pauzu kamarati to beru tiez dost casto a to nevravim ani aku davku si vedia niekedy dat a v pohode stale im to zabere ale to asi zalezi od organizmu.
budem sa setrit na 6.juna sensation white Praha
ecko je droga,ktora sa uziva hlavne na disco...preto si myslilm,ze nemusis mat obavy techno je na to skvele...skor odporucam polku ak po pol hodine nic nezaregistrujes...zmena naldy vnimanie sveta a thak daj si aj druhe....nikdy nezapijat alkoholom ani neuzivat alkohol...mozu sa vyskytnut nejake zle reakcie...kamaratka sa minule zgrcala z kolesa ale potom ficala 4 hodine v kuse a teraz to bere ako pohodu...nemyslite si,ze som fetak...uzivame to iba z partiou ked sa deme zabavit sa vopred dohodneme co dame a vsetci sa nahaluzime na tanec alebo thak...je to pohoda...ale ak sa bojite vzdy majte pri sebe aspon jednu triezvu osobu
a vy vsetci co tu jebete ze hento neni navykove toto neni navykove.....to su kokotiny vsetky drogy su navykove, v podstate na vsetko si mozes vytvorit zavislost a to nielen na drogy.....vsetko zalezi od tvojej psychiky......napriklad ja som taky typ co sa vie rychlo namotat.........skoda no.. tak to aj dopadlo ..uz som na mnohom zavisla.. a co koho jebe?
@242 ale je rozdiel fyzicka/psy navykovost a tak isto presne ako spominas, no tak clovek je teoreticky zavisly na vsetkom co rad robi, to je take diskutabilne. .
No ahojte ja neviem ale ta slecna co sa pytala na postoj konketne k extaze. ja som ju
pred casom skusil na jednej akcii. Ak mam pravdu povedat zabavil osm sa na nej rovnako ako na krtorejkolvek predtym a to bez uzitia drogy. Dalsia vec je vraj ked skusis a pocitis nieco nove tak uz bez nej nebude zaujimava ziadna party a casom sa moze stat , ze jedna tabletka uz nebude stacit dobre si rozmysli co spravis
Vzdy sa velmi pobavim ked hentaky mudrlanti prirovnavaju koleckarov k narkomanom s uplne rozbitym zivotom a vsetky drogy hadzu uplne do jedneho vreca a zapiju to piveckom (smajlík) system im riadne oblbol hlavy ked uz nieco pisete tak aspon majte o tom sajnu co to je herak prirovnavat ku kolesu je uplna stupidita a ako niekdo tvrdil ze travu moze uplne bez problemov vyfajcievat kolko chce a ta ho narozdiel od kolesa posunie dopredu je taktiez uplna kravina to je individualne mna zo vsetkych veci co som mal najviac posunulo koleso bohuzial trava mi vzdy ublizovala mal som z nej hnusne paranoje....koleso bola jedina vec na ktorej som pochopil ze clovek moze dosiahnut stastie tym ze bude mysliet na druhych nie len na seba nie len hrabat pre seba ale rozdavat usmev dotyky radost druhym nezatazovat si hlavu zbitocnym stresom nervozitou ale prijat len pekne myslienky koleso mi ukazalo cistu cestu PEACE
Sudek 23. novembra 2007 o 16:42
23 ročný mladý muž
Sudek napisal
Pred mesiacom som tu koleso vychvalovaluplne do nebies a bohuzial teraz sa mi stalo cosi co ide priam do pekla absolutne som mal na haku kolko si toho mozem dat to je na tejto droge najviac nebezpecne ona svojou nevinnostou a cistym krasnym stavom priam zvadza ku castemu braniu zda sa vam ze kracate po krasnej ceste ani si nevsimnete ako to prehanate az jedneho dna spadnete tak nahubu ze neviete ako dalej daval som ich okolo 3 za noc kazdy druhy piatok od leta velmi silny model ruzove mitsubishi a ked som do toho este zahulil tak som mal pocit ze to je ketamin velmi silne halucinacie miesto kamosov som videl obludy no proste psycho az som sa jedneho dna rozhodol ze s tim koncim po vyse tyzdna vysadenia sa mi zacali halucinacie s ludmi vracat v realnom zivote az do teraz vzdy ked sa pozrem na niekoho z dialky zacnem miesto jeho oci vidiet mrtvolne cervene oci ostatne veci vidim normalne ale len ludske tvare sa mi menia neviem to pochopit a neviem ci to mam ist riesit ku psychiatrovi furt dufam ze sa mi to strati ale trva to uz 9 dni a nechcem aby sa to dozvedela moja milovana mama ak sa niekomu zvas nieco podobne stalo prosim odpiste mi a prosim vas ked to berete tak s mierou tiez som vzdy ignoroval tie trosky ze mne sa to nemoze stat ani neviete ako a ste tam
Sudek 24. januára 2008 o 18:49
23 ročný mladý muž
Sudek napisal
Jema
tie halucinacie ked zacali trvali desat dni potom sa stratili a o tyzden sa zas vratili tiez asi tak desat dni potom odysli ale tak ze este kvazi v tme to bolo vidno ale uplne slabunko az doteraz este malinko ale ono to pravdepodobne odyde nadobro i ked je tomu uz skoro tri mesiace ale uz sa citim ako tak dobre okrem halucinacii som mal dost schyzu uplnu stratu osobnosti uzkosti jedine kde som sa citil dobre tak v posteli ked som spal(smajlík).... no hnus bojim sa ze ma to poznaci i ked citim ze sa to lepsi myslim ze aj vdaka vitaminom a tryptofanu ktore do seba furt ladujem ale co je najdolezitejsie snazit sa nato nemysliet a zamesnat sa prijemnymi cinnostami tie bohuzial musim zas naist lebo skoro dva roky som prezil len myslenim na party kolesa a podobnu zabavu a veril som ze to na mna dobre posobi ze ma to dusevne lieci a bac ho dusevne ma to znicilo fakt ludia ked davate kolesa nenamotajte sa na to az tak ako ja dajte si iba raz za cas lebo nikomu neprajem zazit to co ja ani najhorsiemu nepriatelovi
21.8.2009
LeFuF napisal
nech sa paci tu mate pribeh 23rocneho mladeho muza jedneho z vas ktori papate ekiny a vychvalujete ich *je to priamo z tejto diskusie* ked ich vychvaloval aj on a mal ich aj seba uplne pod kontrolou az po puuuhych troch mesiacoch ich az tak pod kontrolou nemal a uz vobec ich nevychvaloval!!! takychto pripadov je po celom svete 1 000 000 a este omnoho viac a potom dalsi 1 000 000 a este omnoho viac ktorym sa to pod kontrolou udrzat podarilo myslim si ze vacsinou preto ze s tym sekli vcas a potom je tu skupina ktora to drzi pod kontrolou napriek tomu ze ich stale papa...ktorych je viac? vyberte si ci pojdete do rizika ze skoncite v tej prvej...ja som si ju vybral, zazil kopec srandy, neopisatelne stavy ale dosledky pocitujem dodnes niekolko rokov potom co som s tym sekol...zuby rozjebate, kosti zrednute, srdce v neporiadku(nahle busenie bez priciny kedykolvek), pamat na carach, zahladeny nepritomny pohlad aj po dobu niekolko desiatok sekund a celkova psychika v dennodennych medziludskych situaciach to by bolo na celu knihu...v zapadnych krajinach su uz kompletne vyskumy vplyvu dlhodobeho uzivania extazy na orgaizmus...zistite si predtym ako si supnete prvu lebo na 99% bude nasledovat aj dalsia ved je to droga inak povedane pecka alebo proste zoberte na seba to riziko a chodte do toho...kazdeho volba...ja by som uz volil inak ako prvykrat lenze nie je ziadne by keby aby...PAX NOBISCUM (peace be with us)
akože nechápem očom tuto každý , je to osobná vec každeho jedneho či si dá.
návyk zčína v psyhcyke aj marihuana spomaluje rakovino tvojerne bunky tak je to zdrave sem tam si zahuliť, tak raz za mesiac povedzme. a s ečkom to je podobne. a myslím si že to je
dobré na nejaké festivali , nie na pravidelne užívanie, ale takna akciee, uplný zažitok z toho bude , najlepšie su euforiotické kolá, alebo tie čo maju trošku speedu , aspon nebudeš amť svalovku , aspon aj so mnikdy nemal ked som si dal priprav sa že len ekd si dáš so speedom tak z tých perníkov vtom nezaspíš tak do druheho dna pobedia a trošku opuchne jazyk a je to dosť neprijemne, šňupať no nvm , kamarat skusil a mal ztoho okno. viac to zajebe ovela ked to daš ceznos. a prvý krat no nvm polovičku zapi velkým pivom a ide sa. neboj sa trošku sa ti zdvihne žaludok do hrude ak je dobré, a je to ako ked ťa napína, ale nedogrcáš sa , neboj sa ničoho a za taku pol hodku si daj druhu polku , pi vela vody, mineralky, nemoc sladene... a moj nazor, je to lepšie ako alkohol, apson na techno a drumík jednoznačne, z alkoholu - nevladzeš, nevieš chodiť zaspíš, možeš to prehnať a ptom je posratý celý večer... a nadalší den svalovka bolesti hlavy, z koleska nič, fajne to je. ale iba priležitostne neprehánať !
daj si jasne kludne vyskusaj je to super odporucam a este na texno party nic sa ti nestane ani nebudes vediet kedy to zleti ja som mala prvy krat tak spontanne troxu som sa bala ale bolo to super asi po trox skusenostiax mozem povedat ze fasa... DD
naskytla sa vacsia techno party, naskytol sa partak, tak sme vyskusali koleso,, no, podal mna to zalezi individualne od cloveka, a hlavne od druhu kolesa, a to je v podstate vzdy ine, vselijake primesy, koncentracia, druhy,,, to nase,, stav prisiel rychlejsie nez sme cakali, proste mega nastu, najskor zrychleny tep, potom mierne tocenie hlavy a zmatenost, to hned ustupilo a prisla euforia, stastie, neuveritelna potreba sa rozpravat (hlavne s partakom, kedze sme boli na jednej vlne,,), rychlo sme rozpravali a o hocicom, proste clovek ma triezvejsi pohlad, rozumnejsi, jednoducho parada, nemal som ziadnu potrebu, jest, pit, fajcit, spat, nic, proste som bol jak nabita autobaterka, lachko sa mi chodlo, a tiez som sa mal chut tulit a mojkat, no plny lasky a priatelstva ale po nejakej hodine (+ -, mal som vtedy zly odhad na cas), sa to utlmilo a potom uz len nejake 2 hodiny podstatne slabsi stav a potom uz nic,,, dost sme sa teda bavili a rozpravali v senku (pohostinstve), kde sme si to dali a kym sme prisli na spominanu party, uz sme to mali skoro "vyprchane" a na konecne hardtechno som nevydrzal takze by sa nam zisli vtedy dve ale nechcem to davat kazdy vikend, na to ani nie je prilezitost stale,, ale pri podobnej akcii zopakujem,,, a tak isto som sa dost bal, resp som bol opatrny s alkoholom, ale mal som 3 poldecaky pred kolom, a potom este 2 a pohode,, ked stav ustupil som si zacal naplno pustat vodky, a opat - v pohode,, ale to nemusi platit vzdy a u kazdeho,, takze tak nejak by som opisal moj prvy kontakt s kolesom,, neodporucam ani nezakazujem, proste moj pribeh, aby ste zhruba vedeli co cakat (lebo ked si niekto chce dat, tak si da, takze aspon info sa hodi, mozno to daneho lepsie pouci a mozno odradi ako rady od neskusenych ludi, co pisu ako roboti nejake umele definicie a zakazy a pod)
dole som ani nedosiel, satcilo mi prvych 20 komentov, ako ludia zamyslite sa, asi ste dobri primitivy. Niekto chce radu co to robi a vy jebete aby to nebrala a vsetko uplne mimo temy. A extaza je uplne vpohode droga, jak trava tak neviem co odsudzujete. Najviac tu pisu taky co ani nepiju len odsudzuju. A kludne aj kokain skus tak jak ja. Raz za zivot neuskodi.
tak toto sa nedá vobec čítat ...polka ludí ani nevie očom sa tu rozpravame ...to je len jedno ečko ....dievča bude mat dobrý zažitok a nie ako vy triezve hlavy a a vnich nič ...iba sprostost a suché zážitky ...heh s jedneho ečka ste spravili jednu velku mega tvrdu drogu .
Extaza .ecko.kolotoc .. co ja vam viem mal som to par razi prvy krat ked clovek daco take si da spociatku tocenie hlavy strata rovnovahy potenie sa maximalne zvyseny puls ..ale potom co nastane ???.wuaaaa strasna palba party tak vam spravi dobre az nechcete aby sa ta noc skoncila strasne krasny pocit a ked mate este dobri kolektyv nic vam nechyba ruka hore az do rana ...v skratke povedane mato aj pre aj proti ..treba davat bacha na davkovanie po prvi krat ked niekto skusa staci 1 za vecer ak to bude chciet zopakovat 1.5 mozna 2 podla toho ako sa citi ...potom hlavne ako bolo spomynane pitny rezim zle ano organizmus chce pita vela vody ale trepa pit z rozumom po malich duskoch s velkymy prestavkamy hrozi totiz zavodnenie organyzmu a to nechcite !!! Prosto odporucam davat velky bacha kolko pijete ... (zadne rebuli.ani nic sladke to uz hroznove )..
Moja posledna skusenost ma presvečila otom že MDMA je ovela praktickejšie na festival party a podobne zato EKINA ta ta nenecha ani chvilu proste žadne off ideš stale ..... a to byva neprijemne niekedy ... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
264 komentov
Chcel by som niekoho zabit, mam ho strelit do nohy alebo rovno do hlavy...?Prosim skusenejsi poradte...
Drogy su picovina,ked nemusis ani neskusaj...moj rada,to ze to vyskusali vsetci neznamena ze aj ty musis...
Ale rob co chces, tvoje peniaze...peace.
Drogy veru nie!!! nikdy!!a nemám potrebu ich ani skúšať!!! Zabávať sa dá aj bez nich,len treba vedieť ako na to
táto osbka xcela len nejake rady -ktoré si môže nájsť aj na nete s vaším prístupom.
PROSTE SEM DAVAJTE VLASTNÚ SKÚSENOSŤ ! DíK
ps: myslím že väčšina čo sem píše ani nevidela E toď vše ahoj...
Na čo ti to je?
A co bude po E-cku...nieco lepsie,kvalitnejsie...si teraz vravis,preco to tak riesime,ved je to len E-cko a sak len raz,ved chcem len zo zvedavsoti skusit... potom si spomenies...
Vieš čo by som ti poradil? Navštív protidrogovú liečebnu a pozri sa na tých ľudí tam...a potom sa pýtaj či skúsiť...
A určite aj toto skúšajúce dievča ktoré si myslí že šak čo skúsim si a bude dobre,no neviem,moc by som sa na to nespoliehal.Ale ved je to jej život,ja vždy poviem drogám NIE a tak to aj ostane
Dve vyprážané po papuli a ne ecko do huby! P..a!!!!!
Daj si do čaju TURBOLAX a uvidíš ako sa vytancuješ...a stačí jedna čajová lyžička
ZALEZI NA TOM AKE KOLESO BUDES MAT
AK TO BUDE DOUBLE TO ZNAMENA DVOJITE DAJ SI NAZACIATOK POLKU
TIEZ ZALEZI NA JEHO UCINKY SKUS SA PREDTYM PYTAT NA TO CI JE TO EUPHORIA ALEBO SPEED
SPEED TI DONA ENERGIU EUPHORIA STASTIE
JA KAZDU PARTY ZACINAM VODKOU DOPLNIM CELE KOLESO KTORE KAZDU HODINU DOPLNIM POLOVICKOU A KU KONCU SA TO PATRI ZAKLINCOVAT NEJAKYM TYM SPEKOM....TO JE MOJ RECEPT NA SUPA PARTY RIDE
A inac ti asi pekne hrabe v hlavicke ked sa dokazes opytat niekoho na nete taku kktinu.Sa spytaj toho kto ta na to anhuckual alebo s kym ides a neser sa sem s takymi otazkami.
Budes stastna so všetkými sa bavit tancovat az do umretia.
Zrazu ta(ako vecsinu bab prvy krat)klepne jebne ta o zem bude sa triast ako epilepticka,vyfackaju ta,budes zasa stastna a budes pokracovat.
Rano nebudes vediet co a kde si robila vsetko budes mat poprehadzane v tej tzvojej malej sprostej hlavicke a hlavne uz nikoho s kym si sa celu noc bavila nebudes poznat.
Je to kokotina s velkym K,ktoru si vymysleli ludia aby si ojebali ludia mozgy a zabudli na starosti.
Trav to je uplne o niecom inom.Ta tu bola vzdy a uz odjakziva pocnuc indianmi a konciac nami sme ju fajcili a otvaralka nam oci a chapali sme veci o ktorych sme pred tym nemali ani zdanie.E-cko ti da len chvilkovy pocit euforie bolest hlavy a sanky(lebo si budes stale zatinat zuby,jeden s vedlajsych ucinkov,a je ich vela)a nic ine.
Ja som pracoval v jednom klube v ziline ako barman(GURU)a videl som nespocetne mnozstvo novacikov.Skoro vsetkych jeblo o zem lebo malo pili,alebo pili ale alkohol.Proste ta to unesie do pice a zabudnes na to ze mas robit nieco take ako pit.A jedine co vies ze musis tancovat lebo ti ecko nedovoli kludne stat na mieste bez pohybu.
JA som tam bol vzdy zhuleny niekedy ako svina ale vzdy som vnimal hudbu ako... to sa ani neda opisat.A ked som nemohol(asi tak po troch hodinach a to som v sebe nemal E)sme si sadli dali pivko a nemuseli sa bat ze nas jebne a zasa na tri stisi hodinky dancit.Rano sme sa zobudili ako do raja ziadna hlava bol ani svalovica lebo si si svoje pohyby kontroloval ty a nie nejake prijebane E.cko.
Proste ti poviem skus ak chces mat super zazitok a neskor sa dostat do sraciek,alebo zostan pri trave a bude ti aj tak uzasne ale bez nasledkov.
Ak máš čisté,resp skoro čisté E,tak potom neviem o žiadnyx bolestiach sánky,nejaké mega sušáky,a ked si troška športovo založený,tak žiadna svalovica nie je.Ide proste o to zohnať dobré kolo.Posledne čo som mal bolo nacpaté so speedom(amfetamín,nie methamfetamín!) a MDMA(Extáza).Stav bol síce bomba ale ráno bolo nasračky.Pred rokom som skomzumoval čisté MDMA(Logo Yin Yang,origoš testnuté) a ráno som spal ako bábatko,perfetkne unavený,proste spokojný,ked som vstal,dal som si šluka skunku a žiadne dojazdy,NIČ.Nemôžeš porovnávať tie sračky čo predávajú dílery tu,chod do UK a kúp si éčko tam.Pochopíš.Nechcem si tu zastávať extázu,ale myslím že na pravej extáze sa dajú prežit naozaj krásne zážitky,určite lepšie ako na prašivom pervitíne.
BTW: Zopár rád ako vybrat pirulu:
1.Poznať niekoho kto tú pirulu mal,a aspon orientačne zistit čo to ako robí
2. www.pillreports.com Na tejto stránke sa stretáva komunita ludí,čo hodnotia extázu.2 / 4 pirúl čo som mal som tam našiel a účinky presne sedeli.Niektoré sú tam testované chemicky,takže je analýza viac menej presná.
3.VIacero dílerov,resp kamošov čo ix poznajú mi zaručí že sa mám na výber viacero lóg.
Pozri,ak sa chceš zabavit ako prasa,chceš tancovat celú noc,bavit sa ako sa len dá,kludne skús,určite sa ti to bude lúbiť,nepoznám s ktorým by to nezamávalo.ALE!Ak už pôjdeš na 50-tu párty,a budeš tam žrat 100 tie éčko,už to nebude ako ked si to papala prvý,druhý,tretí krát.A vtedy(možno i ovela skorej) ti niekto navrhne skúsit piko,lebo to fičí o hooodlne dlhšie.A vtedy máš dve varianty:Bud to skúsiš a patríš do tých 5 % ludí čo stým dokážu prestať,a kontrolovat to alebo padneš do toho ako 95 %.Nehovorím že závislost príde hned,ale z 10 ludí čo viem že fúkajú tak 9 je v tom pokrk,a podaktorý majú húfy lovov,proste všetko čo xcú,ale nemajú tú slobodu akú by xcely.A idú ešte človeku hovorit že stým kedykolvek prestanú a pod žvásty.Vidím ako sa trasú kvôli tomu,ako si to nevedia odpustit,ako si NIKDY nepriznajú že sú v tom až pokrk.Ja som mal pred pár rokmi tú istú otázku ako ty.A zistil som toto čo ti píšem.
K tej navykovosti:AK si dáš doma sama E,tak ta to bavit nebude.Daš si to na techno party ver tomu že to tam bude bavit,budeš milovat každú prkotinku na celej párty
Btw aj si to na House alebo trance.Techno hudba je skôr o piku ako o extáze.Raz som bol na techne na ekine a vôbec som nebol spokojný.
Peace
Obscuregirl: o ecku viem uplne vsetko, studoval som toho _vela_ o drogach (neberiem ich, okrem zelenej a zriedka ecka , takze mam docela prehlad, ak by boli nejake otazky este tak kludne.
priznam sa ja som ju m ala x krat a nikdy som sa nekurvila nikdy som neurazala ziadneho dj.. a nikdy som tym nikomu neublizila ani sebe.. nema vobec potrebu dat si to znova alebo davat kazania o tom ake je to zle..sama som skusila apacilo sa mi to (nerobim reklamu, je to moj nazor)
lol.. btw pozeravala som Velke Krimi Pripady Slovenska a co tam nebolo? 90% alkoholikov vrazdilo..ale to je tolerovane..este som nevidela ze by niekto na ekine niekomu ublizil..
DROGY su vzdy len o osobnosti!!! ked je niekto asocialny looser tak asi to nebude v poriadku ked si fukne koksu a pozabija polku dedinskej discoteky..
PS uz to naozaj IRITUJE reci typu..neberte drogy, drogy jsou spatny! zalozte si topic ala "nemam rad drogy a ti co to neskusili nech mi povedia ze to nei je dobre a adekvatne k spravaniu sa nast rocneho prip. dospelejsieho cloveka"
Vivat Empirizmus
Zakladatelke tejto temy- naozaj pi viac vody, ale zase to neprezen. mozesh zase zavodnit organizmus, nepi !!! ribezlovy dzus a vino..obsahuje to nejake latky ktore nem robia dobre telu a mozu narobit pjekne peklo, nebert to castejsie ako 1/2-3 mesiace - moze nastat vykyv serotoninu a to potom nasleduju pejkne dni depresie plne uzkosti, nikto ta nema rad a pod.
A URCITE si nedavaj celu..polka kludne stacit.. a este taka vec.. dovod preco vsetci nosia okuliare na parties je taky ze mash velke sosovky a ostre svetlo ti moze sposobit serious eye damage.
UZI si to ja som bola teraz v Dopleri na Eddie halliwell a bolo tam skvele!
P.S. pozrite si na nete par labakov a chut vas urcite prejde ked uvidite v akych podmienkach sa to vyraba...
a mozno, to vyzera ze som blba ale naozaj si myslim ze raz za 3 mesiace je vsetko ok.
ps-zabija nekonecne vela veci na tejto Zemi, aj vzduch a.. po tych vsetkych spravach a tolkej lahostajnosti a egoismu, znicime skor Zem, na kt. zijeme, ako samych seba..
fu.. je sobota, tak mam dovolene trpat blbosti
Skoda, ze naozaj len malo kto to aj naozaj dokaze dodrzat ked si da limit.. ako ty ze len kazde 3 mesiace..
Obdivujem, lebo mne sa to zda nemozne.. ja som to nedokazala ale uz je to secko prec
jedna skusenost je viac ako 100 nastudovanych stran o tom.
Nechapem ako niekto moze odsudzovat drogy ked s tym nemaju skusenost.Ked to spoznate,a nebude sa vam to pacit,vtedy si otvarajte papulu a ne naucene frazy co mate zo skoly,od babicky..atd Neviete preco ti ludia hulia,fetuju..niektori len pre zabavu,niektori to maju vazne vsetko v P***....
Nechapem preco ,,normalni,, ludia odsudzuju fetakov,sak to su tez ludia,ja by som povedala ze ludia, ktori poznaju svet z viacerych uhlov..ne len z toho ,,spravneho,,a ,,slusneho,,... a ked ste z tych ,,slusnejsich,, co tu potom robite???asi vas to laka..ne?
E je super,neni na to zavislost..zabavis sa a vyspis sa z toho..jak ganja.
Z mojej skusenosti sa uz ganjovych stavov bojim,lebo mam plnu hlavu problemov,a stale nad tym rozmyslam a neviem sa odviazat.opakuje sa mi plac-smiech,plac-smiech...a niekedy poviem aj to co nemam a je to moje tajomstvo...
Ked mam E som nerozvazna,netrapi ma nic..a mam akoby vsetko dovolene,uzivam si...skacem,zabavam,neutale rozpravam,vela energie a sily....
ganja je brana k tvrdym drogam a kazdy sa rozhodne sam ci tu branu zatvori,alebo zostane pred nou stat....
Viesh, ja som v podstate slabcacka(fajciarka atd a o Rybach sa hovori, ze by si s drogami nemali nikdy zacinat, lebo do toho velmi rychlo spadnu
a Ty si sama hovorila davnejsie o piku.. to by som nedokazala (odolat myslim, preto vravim, to na co nemam, na to ani nesaahnu
ty si znamenie ryba??heh...ja skorpion a mam to iste v horoskope ze skorpioni ako male deti ich lakaju lieky a drogy....hm..svata pravda...
Mei to je fajn nebyt v tom sama.. bud mas niekoho kto ta podrzi alebo stiahne na dno..
Myslim, ze odolat dokaze len malo kto a takmer kazdy sa k tomu aj tak vrati.. dufam, ze ja som uz za vodou sice uz to nikdy nebude celkom v poriadku..
ale je to len horoskop..
raz som ete na zakladnej skole mala prednashku ci co a bolo tam, ze clovek ma svoje stastie a radosti a ked zoberie drogu je to akoby to miesto, ktore v nom vyvolava radost drel dratenou kefou.. nieco na tom bude... videla som ludi bez zivota, pretoze nbolo nic co by ich uz teshilo
mash pravdu, telo si pamata, zial.. dufam , ze si a casom budesh stastna
dufam, ze vsetko bude ok..
Moja prva extaza nebola nic moc.. vobec to nebol taky zazitok aby som nanho nikdy nezabudla.. takzy zazitok som mala ked som mala prvy krat biele a hnede.. na toto nikdy nezabudnem.. kolieska som nikdy moc nechcela alebo sa mi to zdalo slabe oproti bielemu..
Ked som mala piko prvy krat.. kamarat co so mno daval mi povedal ze musime sa kontrolovat a davat len raz za 3 mesiace.. ja som sa nanho pozrela a povedala som raz za 2 dobre? a on dobre..
Na druhy den sme si isli po dalsi lajnu a nechci vediet ako sme natom teraz..
Je lahke povedat si ze si das raz za cas no vacsina to tak nespravi lebo je to prilis faajn..
som zvedava z toho dovodu, ze si neviem predstavit taku silnu zavislost (a ani ju nechcem zazit) mam z toho vsetkeho strach a nastastie ten strach mi brani v tom, aby som skusila cokolvek ine ako max. E..
ludia co hovoria o fetakoch, ze su to trosky o zivote moc nevedia. Nie som zavisla na nicom (na cigaretach asi hej) ale to som radikalne pobmedzila..ale nie som nefajciar..zial.
viem, ze ten co nieco daval, nech je to aj trava, uvidi troska iny svet vnimania, da mu to a da..ale aj berie, nedovolte, aby vam to bralo lebo svet prichadza o skvelych ludi, ktori vidia aj mimo materialnost tejto skurv. spolocnosti.
Treba bojovat.. aby smer sa tu mali o com rozpravat a hovorit, ze drogy su fine a tmy to hasne ..
s pozdravom Mei
PLZ, mate stym niekto skusenost? dakovala
stastne a vesele
Kto chce nech to skusi. ja som experimentovala a nelutujem. ale všetko s mierou, treba znac kedy dost.
Kto ma odpor, nech nerieši ...
este mas tie halucinacie ?
tie halucinacie ked zacali trvali desat dni potom sa stratili a o tyzden sa zas vratili tiez asi tak desat dni potom odysli ale tak ze este kvazi v tme to bolo vidno ale uplne slabunko az doteraz este malinko ale ono to pravdepodobne odyde nadobro i ked je tomu uz skoro tri mesiace ale uz sa citim ako tak dobre okrem halucinacii som mal dost schyzu uplnu stratu osobnosti uzkosti jedine kde som sa citil dobre tak v posteli ked som spal .... no hnus bojim sa ze ma to poznaci i ked citim ze sa to lepsi myslim ze aj vdaka vitaminom a tryptofanu ktore do seba furt ladujem ale co je najdolezitejsie snazit sa nato nemysliet a zamesnat sa prijemnymi cinnostami tie bohuzial musim zas naist lebo skoro dva roky som prezil len myslenim na party kolesa a podobnu zabavu a veril som ze to na mna dobre posobi ze ma to dusevne lieci a bac ho dusevne ma to znicilo fakt ludia ked davate kolesa nenamotajte sa na to az tak ako ja dajte si iba raz za cas lebo nikomu neprajem zazit to co ja ani najhorsiemu nepriatelovi
najlepsie E co som mal jednoznacne zlty motyl, zeleny dolar, modry klokan to to je moj top3 rebricek
ale ked je to euforicke a silne tak na prvy krat staci aj polka -- ja davam tak dve
a ked je kombinovane tie su celkom fajn tak staci jedno az dve
Hlavne vela pit pit pit, mineralky alebo cistu vodu samozrejme a tie je dobre ked je nitko kot je cisty stebou a hlavne nesulozit bez kondomu haha
Polozila si zlu otazku na zlej stranke
KED VAM OTAZKA A TEMA NIC NEVRAVIA NEVYJADRUJTE SA!
premazat to tu, 3/4 je ot!!
Je jedno aky druh si das, urcite si daj polovicu.
Nekombinuj to s chlastom, travou ani nicim podobnym, zober si nose nose vody a aj ked nebudes smadna pi. Najlepsie bude, ked budes ma pri sebe niekoho, kto to uz vyskusal a budes sa s nim rozpravat o tom ako sa citis. Moze ti byt mierne na vracanie, sadni si ,predychaj, zapi to... Nepocitis ziadne teplo, ziaden chlad, tak si daj pozor aj na nahodne vybiehanie zvnutra dnu, aby si neprechladla. Na zaciatok ani nezistis, ze ti nieco je, az po chvili si uvedomis, ze vnimas inak. Nebudes mat halucinacie ani nic, len pocit stastia, lasky a vnimania hudby ovela viac... Niekedy je fajn sa len tak opriet zavriet oci a pocuvat
good luck a aj ked sa ti bude zdat, ze bez toho uz ziadnu party nechces, ver mi, ze sa da party uzit aj bez toh
a este jedna vec, zavislost nevznikne pokial ju vezmes raz dva krat...
Trava moze ist dpc oproti ecku.. to neni o com..
Mei: max za vecer, 2.5 a stacilo bohate.. ak by som dal viac, tak uz to nie je len za vecer
ale mala som 2 za vecer. citala som niekde ze ak v peak time dash este polku druhej tak to predlzi jej effect.. hmmm.. ale clovek si da..lebo mu je luto ze to odislo
a ake si mala pozostatky po 3? : )
too vem z vlastnych skusenosti.
ps. maj pri sebe zuvacky XcD
Nexcela si napisat ze este aj teraz?
polku sa neopati ani davat
Oliverboy: moze na tom byt cosi pravdy, ale mne napr aj polecka bavi 3 - 4 hodky, myslim ze dost zalezi aj od tolerancie a frekvencie (po)uzivania :>
Ak myslis ruzove mitsubishi tak tam nie je pikenko, ale je to kvalitny material, tak ako aj 007 james bond modre napr
Ruzove mitsubishi: » www.pillreports.com/index.php?page=... :>
Uricte prehltnut v celku Je to pomalsi a dlhsi najazd, a ovela dlhsie to slape celkov
Asi nejaku taku ako ty na chate od tomasa
Ani mat nebude
Pusinocka666: mlyn je druh extazy, takze asi si niekto dal extazu ..
si zaloz "drugs online shop"
Nygdy no to rozhodne nie no a ani po tom netúžim
Naozaj treba dodrziavat ten odstup, potom aj ten stav stoji naozaj z to!
b)schopnost navodit zavyslost
c)socialny dopad.
a dospeli k usporiadaniu:
1. Heroin
2. Cocaine (Crack)
3. Barbituates (sedativa)
4. Street methadone
5. Alcohol
6. Ketamine
7. Benzodiazepines (vallium)
8. Amphetamines (pikenko)
9. Tobacco
10. Buprenorphine
11. Cannabis
12. Solvents
13. 4-MTA
14. LSD (acyd, trip)
15. Methylphenidate (ritalin)
16. Anabolic steroids
17. GHB
18. Ecstasy
19. Alkyl Nitrites (poppers afrodiziakum)
20. Khat
....interesting, ze
čiže vo väčších množstvách a častejšie koleso v žiadnom prípade...
Oliverboy
a kokaín ako kokaín? nie ako crack?
a to s tým chlastom, to som už počula, že je tak nejako vysoko i keď trošku nechápem, lebo také koleso má lepší stav jak opitosť, aspoň pre mňa no
a na niektoré názvy tak pozerám a ani netuším čo to je
je jasne, ze xtc ma lepsi stav jak alk ...o opaku ma nik nepresvedci. ale tato tab.nezohladnuje stavy ("od najvacsich haluzi po slabe namotavky"), ale zohladnuje skodlivost drog v konecnom dosledku.
a tie nazvy, niektore nehovoria nic ani mne , no google & wikipedia funguje
aaa to je jedno v podstate, či chlast alebo drogy, nič nie je dobré a prospešné
Ono celkovo brat stimulant na beta blokator (liek,co ti znizuje krvny tlak/pulz) nie je moc dobry napad a ze vraj tento bopindolol by spolu s MDMA vedel vyvolat nejake nie prijemne veci..
nie nemaj strach, pri klasickom krvnom odbere ti zistuju len take veci jak je zelezo vapnik... Testy na drogy z krvy su priliz drahe nato aby sa robili v beznom krvnom edbere a okrem ineho oni nerobia len tak test na drogy bo ich nezaujima ci davas... Ked tak si daj pozor na moc, z tej sa da zisti vsetko rychlo a lacno do 3-4 dni... Ale z krvy strach nemaj
neviem sice presne ake latky extaza obsahuje, alebo ako presne posobi na telo, ale je mi jasne, ze to nebude nic telu prospesne a teda davat ju kazdy den cely rok, to by nebolo velmi rozumne
No... neda sa uplne presne na tuto otazku odpovedat,ale to len preto,ze kazdy moze reagovat na ekinu inac.
Co som si ja robil rozne "vyskumy" z browsovania diskusii a for,tak mi z toho vyplynulo jedna zaujimava vec. Ked ides davat ekinu tak ani nezalezi na tom,v akom si fyzickom stave,skor v akom si psychickom.
Pretoze MDMA samo o sebe podla mna by vobec nevedelo vyvolat nejaky infarkt a je jedno,ako zdrave srdce by ten dotycny mal... ide len o psychiku.. ked sa ten dotycny zlakne toho stavu,pripadne sa az moc "odviaze" tak sa mozu prihodit nejake zdravotne problemy ale viac menej stale len v psychickej rovine.
Horsie je to u sekanych pilul,kde nevies,co do seba das a niektore latky mozu byt naozaj smrtelne..
takze aby som to zhrnul:
ak je to len taky "problem",ze obcas je jej malatno alebo je ospala a neberie ziadne drsne lieky kvoli tomu,tak by to mohlo byt v pohode,na druhy den mozno bude trocha vypluta,pretoze srdce jej pracovalo dlhsi cas trocha rychlejsie nez normalne...
Oliverboy, inak na to by sa v pohodicke dalo spytat nejakeho lekara znameho alebo tak .
Ale zas... moze byt chore a moze byt CHORE..
Nuz konkretne na ZLYHANIE srdca som zatial nikde nevidel evidovanu smrt pri poziti MDMA,vzdy to bolo bud prehriatie,zla alergicka reakcia alebo pripadne nejake nekvalitne pilule..
Psychonaut...jasne, uz je objednana (lebo treba spravit i nejake testy), vyhovorka jak si poradil (stimulanty na chudnutie ), i ked by ich vobec nepotrebovala
Marinos: lol..
Asi mas nespravne kontakty alebo sa sam nevyznas a nechas sa oklamat a papas nejaku antikoncepcku
inak by som chcela vidiet ako by si ich spapal 1000
Marinos...ver mi, mam svoje skusenosti aj nejake vedomosti (nie z protidrogovych brozur ale objektivne). inak by som sa nevyjadroval
(nechce sa mi zakladat novu temu, sry za zmiesane pocity)
to fu fu fuu .. hehe to mavam aj ja, ale depky som este nezazila.. pri jednom hodne spatnom (white shark) mi bolo dost zle od zaludka a celkovo to bola velmi zvlatna bobulka.. mate skusenost?
aspon ze party bola poriadna. otvoril sa novy club ...bolo psy,drum&bass ...tento vykend budu 80-siate roky, to ma bude obliekat fotrov stary satnik
a mozes sa kludne vybrat na party, s takym nazorom v ziadnych "srackach" isto neskoncis.
inac radsej medzi naeckovanymi smazkami ako medzi ozratymi agresormi ..bleeeeee ale zase je to len vec nazoru.
proste sme hanbou tohto sveta.. my strasne troskyyyyy
199 mno ja ani jedno ani druhe... ani naeckovane smazky ani ozraty agresori...ale ked si mam vybrat alkohol je prijatelnejši u mna....ale vec nazoru
ludia ak sa Vam do ruk dostane sede mitsubishi, tak pravdepodobne neobsahuje MDMA.. ale tu fake nebezpecnu sracku PMA.. neviem to isto.. ale radsej sa tomu vyhnite.
keby dalsie otazky tak TS.
Chce to v prvom rade silnu a UVEDOMELU (to slovo zamerne zdoraznujem) osobnost, co bohuzial vacsine ludi chyba...Nie ta sila, ale UVEDOMELOST. Bohuzial je to pravda, myslite si ze kebyze su ludia uvedomeli, vypadala by nasa spolocnost takto? Ale to je trochu ina tema...Naspat k veci. Cela tato diskusia zacala jedinou otazkou, mladej slecny ktora sa nevedela rozhodnut ci si vziat ekinu alebo nie na, hmm, techno party ? Odkaz pre nu, JE TO LEN TVOJE ROZHODNUTIE A NEDOVOL !!! NEDOVOL !!! ABY ZA TEBA ROZHODLO COKOLVEK INE, toto je velmi dolezite...Uvedomit si preco to vlastne chceme vyskusat, clovek je tvor od prirody zvedavy a ak drogy zacnes len preto ze je to IN, alebo ze to robia aj ostatny na party, popripade vydis ako dobre je tvojim kamaratom...nevyhnes sa nepeknym nasledkom...DLHODOBYM.
Moj osobny nazor?
Koleso vyskusaj, jednoznacne. Vybrala si si vyskusat jedno z najmensich hmm, neresti?
Odporucam ti ale aj zostat maximalne pri nom...Ak uz mas ale potrebu pri niecom ostavat..zas to nieje uplne v poriadku.
Poviem Vam vsetkym jednu vec a je mi absolutne jedno ze 99percent z Vas si to vysvetli po svojom...JE TO VASE ROZHODNUTIE...to ale neznamena ze spravne,vsakze
DROGY SU LEN SLABY ODVAR TOHO CO VASE TELO DOKAZE V SKUTOCNOSTI ZAZIT...
mam to potvrdene z vlastnej skusenosti a ukazalo mi to cestu ktorou sa chcem uberat, urcite sa teraz pozerate ze Cooooo??? Ten je aky dostrihanyyyy? popripade nieco podobne...
A chapem Vas,
su myslienky ktore clovek jednoducho nechce prijat
a mozno ani neprijme
konieckoncov JE TO VZDY LEN VASE ROZHODNUTIE
Tymto ale neodsudzujem nikoho a nic,
drogy su tu odpradavna
A NA TO ABY ROZSIROVALI OBZORI
nie z mody
nie koli zavislosti
nie pre vlastny pocit blaha
Ide o to nahliadnut aj kusok dalej za to, co sa nam snazi do hlavy vtlacit tato spolocnost...ale to uz hodne prekracujem limit a v tejto chvili sa stopnem.Je to verejna diskusia, a verejnost ma s niektorymi FAKTAMI problem...prijat ich,uverit...alebo cokolvek...
Ale som tu , existujem, snazim sa zit svoj zit naplno,
a som stastnejsim clovek od chvile co mi jedna osoba otvorila oci a ukazala ze to ide aj inak...S drogami to ale nic nema, sklamem vas
Kazdopadne,zijem a som tu
A uprimne, ak sa tu najde aspon jeden clovek, ktory vie citat medzi riadkami a ma na to pochopit a prijat aj nieco viac...No, Budem rad ak sa mi ozves na pokecovy nick co mam v profile
Nezabudajte
DOBRY A CISTY UMYSEL SA SPOZNA TAK ZE JE DLHODOBO PROSPESNY PRE JEDNEHO ALEBO VIACERYCH LUDI
PEACE
....a mozno sa stretneme na party
Niesom vyznavacom ziadnej viery
Niesom ziadny fanatik
Niesom ani privrzencom ziadneho dnesneho modneho trendu
Niesom fetak, niesom diskáč, nie som nic ak ma za nic planujete pokladat...
A predsa som....
Som clovek co dostal moznost napravit sa
a nazriet aj trochu dalej, za hranice
za horizonty
Som clovek, ktory sa pokusa napravit chyby ktore urobil...
A som toho este aj ovela , ovela viac...
Je len na vas, v ktorom bode ma odsudite
Vsak clovek je konieckonov velmi tvorivy, co sa tyka ublizovania ...bohuzial
Papa,tymto myslim moje posobenie na birdz konci
Budem rad ak sa niekto ozve, aj v tom negatyvnom zmysle Kritiku znasam myslim uz dobre
Majte sa krasne a hlavne
peace
na prvy krat mi stacilo, bola to tusim nejaka oranzova kvetinka naozaj neviem..
myslim ze zalezi na prostredi kde uzijes, ja som uzila v subclube (účko) na nuclear dnb party a nikdy som si nic viac nevychutnavala ako vtedy tam to...
tiez mi bolo chvilkami na vracanie ale to som nejak predychala..
kolo som si dala uz ked som pomaly triezvela z alkoholoveho opojenia takze ma to znovu nastartovalo
plne som si uvedomovala ako milujem drum & bass a odvtedy ho milujem intenzivnejsie, a vzdy ked pocujam dramik (denne ) sa mi ta euforia vracia..
kolo je dobra vec, trava mi sposobuje paranoje, kolo presne opak.. uzila som raz, nehovorim ze posledny krat ale urcite nie kazdu sobotu. chcela som ochutnat- ochutnala som, dobre mi bolo, extaza mi dala presne to co mi mala dat, misiu splnila a odisla zanechala mi len to pekne a pri tom chcem aj ostat...
kazda droga ma svoje caro pokial vies preco ho uzivas, a uvedomis si uz po prvom uziti jej poslanie da ti to co potrebujes a viac sa jej nedotknes..
mozno by clovek ktori ochutna raz naozaj len raz v zivote z kazdeho sortimentu drog jednu, by bol psychicky najuvedomelejsim najsilnejsim a najlepsim clovekom
drogy niesu zbytocne..
raz a staci
bolo vo mne neuveritelne vela lasky, bola som akoby vsetkym fascinovana, ked som pozerala na podiu na dja, mala som pocit ze je to premietacie platno
fascinovalo ma kazde svetielko kazdy pohyb vsetko..
tancovalo sa mi brutalne, akoby som vedela kedy spravi dj pauzu, kedy rytmus dramiku spomali a kedy to vypekli najviac na svete.. presne som vedela kedy zastavit a kedy sa rozbehnut
pre tych co uz boli v subclube, ked som isla cez cerveny tunel musela som sa pridrziavat bokov pretoze som takmer vzlietla..
postupne to odznelo, spalo sa mi vyborne, druhy den bol taky zvlastne kludny..
Ale radsej ako ist medzi sto pikerov pojdem do vaznice. Neznasam ten nepriatelsky pikersky pohlad fuj.
Cize je mozne ze si vobec nic (alebo aspon nie pravu extazu) necitila.
Nabuduce (ak bude) si skus v predstihu zistit ze o co pojde a spytat sa napr tu.
byebye, mimiochodom nechodis nahodou v BA do skoly? asi nie, ale mal som pocit ze ta mozem poznat.
s kolesom som sa prvy krat stretol pred 6 mesiacmi a bol to uzasny zazitok potom sme ho davali kazdy piatok popripade sobotu asi mesiac disco a boli to super stavy na druhy den nic uplna pohodicka potom som odcestoval robit vonku tak som to skoro 2mesiace nemal potom som zacal zas si davat sem tam piatky na disce ale teraz v poslednej dobe akosi mi moc nezabera ako nakopne ma to citim ze mam energie dost ale neni to ono ako predtym a na druhy den mam onicom stavy taku slabsiu depku neviem cim to je ak viete skuste poradit dikes
ja si skor myslim ze to bude stresom a mensimi problemami ktore teraz mam asi preto tie depky na druhy den
budem sa setrit na 6.juna sensation white Praha
][IMG]
[/IMG][/URL]
[URL= » g.imageshack.us/img18/380pxrati... ][IMG]
[/IMG][/URL]
@241 motoroly si nekupuj .
Vlastne blbosť som napísal, nevadí : )
pred casom skusil na jednej akcii. Ak mam pravdu povedat zabavil osm sa na nej rovnako ako na krtorejkolvek predtym a to bez uzitia drogy. Dalsia vec je vraj ked skusis a pocitis nieco nove tak uz bez nej nebude zaujimava ziadna party a casom sa moze stat , ze jedna tabletka uz nebude stacit dobre si rozmysli co spravis
23 ročný mladý muž
Sudek napisal
Vzdy sa velmi pobavim ked hentaky mudrlanti prirovnavaju koleckarov k narkomanom s uplne rozbitym zivotom a vsetky drogy hadzu uplne do jedneho vreca a zapiju to piveckom (smajlík) system im riadne oblbol hlavy ked uz nieco pisete tak aspon majte o tom sajnu co to je herak prirovnavat ku kolesu je uplna stupidita a ako niekdo tvrdil ze travu moze uplne bez problemov vyfajcievat kolko chce a ta ho narozdiel od kolesa posunie dopredu je taktiez uplna kravina to je individualne mna zo vsetkych veci co som mal najviac posunulo koleso bohuzial trava mi vzdy ublizovala mal som z nej hnusne paranoje....koleso bola jedina vec na ktorej som pochopil ze clovek moze dosiahnut stastie tym ze bude mysliet na druhych nie len na seba nie len hrabat pre seba ale rozdavat usmev dotyky radost druhym nezatazovat si hlavu zbitocnym stresom nervozitou ale prijat len pekne myslienky koleso mi ukazalo cistu cestu PEACE
Sudek 23. novembra 2007 o 16:42
23 ročný mladý muž
Sudek napisal
Sudek 24. januára 2008 o 18:49
23 ročný mladý muž
Sudek napisal
Jema
tie halucinacie ked zacali trvali desat dni potom sa stratili a o tyzden sa zas vratili tiez asi tak desat dni potom odysli ale tak ze este kvazi v tme to bolo vidno ale uplne slabunko az doteraz este malinko ale ono to pravdepodobne odyde nadobro i ked je tomu uz skoro tri mesiace ale uz sa citim ako tak dobre okrem halucinacii som mal dost schyzu uplnu stratu osobnosti uzkosti jedine kde som sa citil dobre tak v posteli ked som spal(smajlík).... no hnus bojim sa ze ma to poznaci i ked citim ze sa to lepsi myslim ze aj vdaka vitaminom a tryptofanu ktore do seba furt ladujem ale co je najdolezitejsie snazit sa nato nemysliet a zamesnat sa prijemnymi cinnostami tie bohuzial musim zas naist lebo skoro dva roky som prezil len myslenim na party kolesa a podobnu zabavu a veril som ze to na mna dobre posobi ze ma to dusevne lieci a bac ho dusevne ma to znicilo fakt ludia ked davate kolesa nenamotajte sa na to az tak ako ja dajte si iba raz za cas lebo nikomu neprajem zazit to co ja ani najhorsiemu nepriatelovi
21.8.2009
LeFuF napisal
nech sa paci tu mate pribeh 23rocneho mladeho muza jedneho z vas ktori papate ekiny a vychvalujete ich *je to priamo z tejto diskusie* ked ich vychvaloval aj on a mal ich aj seba uplne pod kontrolou az po puuuhych troch mesiacoch ich az tak pod kontrolou nemal a uz vobec ich nevychvaloval!!! takychto pripadov je po celom svete 1 000 000 a este omnoho viac a potom dalsi 1 000 000 a este omnoho viac ktorym sa to pod kontrolou udrzat podarilo myslim si ze vacsinou preto ze s tym sekli vcas a potom je tu skupina ktora to drzi pod kontrolou napriek tomu ze ich stale papa...ktorych je viac? vyberte si ci pojdete do rizika ze skoncite v tej prvej...ja som si ju vybral, zazil kopec srandy, neopisatelne stavy ale dosledky pocitujem dodnes niekolko rokov potom co som s tym sekol...zuby rozjebate, kosti zrednute, srdce v neporiadku(nahle busenie bez priciny kedykolvek), pamat na carach, zahladeny nepritomny pohlad aj po dobu niekolko desiatok sekund a celkova psychika v dennodennych medziludskych situaciach to by bolo na celu knihu...v zapadnych krajinach su uz kompletne vyskumy vplyvu dlhodobeho uzivania extazy na orgaizmus...zistite si predtym ako si supnete prvu lebo na 99% bude nasledovat aj dalsia ved je to droga inak povedane pecka alebo proste zoberte na seba to riziko a chodte do toho...kazdeho volba...ja by som uz volil inak ako prvykrat lenze nie je ziadne by keby aby...PAX NOBISCUM (peace be with us)
návyk zčína v psyhcyke aj marihuana spomaluje rakovino tvojerne bunky tak je to zdrave sem tam si zahuliť, tak raz za mesiac povedzme. a s ečkom to je podobne. a myslím si že to je
dobré na nejaké festivali , nie na pravidelne užívanie, ale takna akciee, uplný zažitok z toho bude , najlepšie su euforiotické kolá, alebo tie čo maju trošku speedu , aspon nebudeš amť svalovku , aspon aj so mnikdy nemal ked som si dal priprav sa že len ekd si dáš so speedom tak z tých perníkov vtom nezaspíš tak do druheho dna pobedia a trošku opuchne jazyk a je to dosť neprijemne, šňupať no nvm , kamarat skusil a mal ztoho okno. viac to zajebe ovela ked to daš ceznos. a prvý krat no nvm polovičku zapi velkým pivom a ide sa. neboj sa trošku sa ti zdvihne žaludok do hrude ak je dobré, a je to ako ked ťa napína, ale nedogrcáš sa , neboj sa ničoho a za taku pol hodku si daj druhu polku , pi vela vody, mineralky, nemoc sladene... a moj nazor, je to lepšie ako alkohol, apson na techno a drumík jednoznačne, z alkoholu - nevladzeš, nevieš chodiť zaspíš, možeš to prehnať a ptom je posratý celý večer... a nadalší den svalovka bolesti hlavy, z koleska nič, fajne to je. ale iba priležitostne neprehánať !
www.DiabloXXX.sk
P.S.: Vyznám sa