Zadania, riesenia a komentare matematickych problemov sa beru doslova
Ale inak fajn experiment, skoda ze prezradeny, tiez by som bol zvedavy, kolko ludi to napadne. Musis doslednejsie varovat, napriklad pohrozit odrezanim usi ci prstov
Dalsie by malo byt delenie pomocou sustrednych kruznic... ich polomery sa daju vyratat (obsah kruhu a dalej medzikruzi). Mozu tam povychadzat nejake odmocniny, no take dlzky sa daju zostrojit pomocou kruzidla a pravitka.
Dvojným integrálom by sa to určite nedalo, keďže jeho výsledkom je objem. Respektíve, ak by sa previedol na dvojnásobný, tak nech je to čokolvek, pre funkciu jednej premennej po druhom integrovaní výjde nula.
Teda aspoň sa mi zdá. Cez integrály by to asi nešlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
x:7= vysledok!
je to test deformacie mysle.
Hadam si to este niekto precita...
Inac je dvojny integral, nie dvojity
Guru na umelu inteligenciu naprv skusal ihlany, a potom hodil atomovu bombu a spravil z toho 7 kopok. Ale to islo o kocku.
Toto si podla mna trocha prehnal Alebo to nie su moc seriozni matematici
A mozem ta poprosit o to riesenie s dvojnymi integralmi?
Poznam jedneho, ale ten seriozny nie je urcite. Matiku akurat vystudoval...
Neber vsetko doslova
Ale inak fajn experiment, skoda ze prezradeny, tiez by som bol zvedavy, kolko ludi to napadne. Musis doslednejsie varovat, napriklad pohrozit odrezanim usi ci prstov
..ale priznavam sa ze obdlzniky ma napadli skor
dajme tomu ze strana je 7 alebo nasobok 7 aby sme tu nemuseli vela ratat.
7/7=1, to znamena ze budes mat 7 obdlznikov so stranami 1 a 7
zadanie bolo 7 rovnakych utvarov.. nie stvorcov, to by bolo asi nemozne
Zbuchane narychlo v skicari => nepresne, princip by mal byt jasny. Priemer delime na 7 rovnakych casti.
Teda aspoň sa mi zdá. Cez integrály by to asi nešlo.