dievcata..ked sa stretnete s nijakym chalanom a vidite na nom ze ma zopar chlpov medzi obocim, ale nema to obocie spojene ako celenku vadi vam toi? skuste odpisat uprimne
@acvd43xa7w nechcem riskovat ze tu uvidi moju fotku v tejto diskusii niekto zo znamych vies..mam v strede medzi obocim asi 5-6 tmavsich chlpov trochu kratsich ako su tie z normalneho obocia
@zacinamasratmojeobocie raz za týždeň ti bude úplne stačiť, zo začiatku aj raz za 2..... to také hrozné nie je si myslím... to máš tak, ako keď sa holíš... prečo si sa začal holiť, keď ťa to aj tak (zrejme, asi) nebaví...
@zacinamasratmojeobocie ... tak isto ti aj narástlo obočie ... keby som sa ja v pánskej spoločnosti ukázala so strniskom nad očami, asi by sa dotyčnýrovno otočil, a odišiel ... je to odpudivé... a myslím, že aj muži by mali o to dbať, a aspoň ten stred sem tam vytrhať... sa smejem, keď ku mne príde brat : "sestrááá, vytrháš mi obočie?"
@zacinamasratmojeobocie ... áno, tak raz do mesiaca, pravidelne za mnou chodí, no mne to je nechutné, tak ho pošlem za mamou ... on je totižto levý vytrhať si to sám ... veď tých 5 chĺpkov nei je tragédia ... a keď ti to vadí, tak nváhaj, a vytrhni... tak rýchlo to nedorastie... rýchlejšie by ti to narástlo, keby si to oholil, ale to by som ani ja neriskovala
@zacinamasratmojeobocie ale určite áno, brat si ho trhá asi rok, a dorastie mu to tak do mesiaca... ja asi 4 roky, a musím raz do týždňa ... to nie je až tak hrozné, či? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...nie
ale pokiaľ to nie je mladšia verzia Brežneva, tak čo to riešiť?
@zacinamasratmojeobocie no obočie určite nie keď už tak vlasy som posadnutá vlasmi keď chlap nemá vlasy..ani sa za ním neobzriem