Včera som začala hrať hru F.E.A.R. Celkom sa mi to páči ale niekedy sa fakt bojím...=D
Hrala som už veľa vojnových hier napr. Call Of Duty alebo Medal Of Honor (to som prešla šecky) a nemala som pri nich zvlastne pocity, ale nievim prečo,ale FEAR vo
ano ked hras F.E.A.R mas sa bat, no na mna to nejako neplati hral som vsetky casti ale zeby som sa vyslovene bal alebo ze by som sa zlakol pri niecom tak to ne
F.E.A.R. jednotku som asi 3x presla v pohode, ale fajna atmoska pri hrani tej hry, jame ked toto defcatko sa len tak objavi abo ked zacne len tak horiet a duchovia lietaju
Kokoz smichi tu vyspoiluje celu hru... Keby som to uz davno nepresiel, tak by som sa nasral. ^^ Aj ked pribeh za vela nestoji, takze az taka velka skoda by to nebola anyway. Inak co sa tyka strachu tak na tom bola jednotka o nieco lepsie. V dvojke ked na mna Alma vyskakovala kazdych 5 metrov, tak mi akurat liezla na nervy. Najlepsie horrory su take co pomaly a postupne buduju napatie a nestavaju strach na lacnych screameroch. Vynikajuco to vie taky Silent Hill (1 a 2), System Shock 2 alebo aj Alien vs Predator. Ale fear urcite nie. ^^
Podla mna je seria F.E.A.R. jednou z najlepsich hier vobec. A ked to clovek hra sam po tme, je tam toho strachu dost. A ked nie strachu, tak minimalne miknuti. A nech sa nikto nehra(ani @goth111 :_P), ze nie, lebo je to proste vrodeny reflex, ze ked ta nieco prekvapi, tak sa miknes. Aj ked mozno nemyknes uplne ze celym telom (jak ja parkrat ), ale minimalne v hlave mas taky pocit ... A ked som uz pri tom, tak je sice pravda, ze ohladne strachu je na tom oproti Extraction point, Perseus mandate a Project origin jednotka o dost lepsie, ale zas na druhej strane dvojka ma o nieco lepsiu grafiku a celkovo o nieco lepsie spracovanie prostredia a vobec, takze dvojka za jednotkou podla mna o vela nezaostava. Dokonca podla mojho skromneho nazoru je o nieco lepsia.
Podla mna je seria F.E.A.R. jednou z najlepsich hier vobec. A ked to clovek hra sam po tme, je tam toho strachu dost. A ked nie strachu, tak minimalne miknuti. A nech sa nikto nehra(ani @goth111 :_P), ze nie, lebo je to proste vrodeny reflex, ze ked ta nieco prekvapi, tak sa miknes. Aj ked mozno nemyknes uplne ze celym telom (jak ja parkrat ), ale minimalne v hlave mas taky pocit ... A ked som uz pri tom, tak je sice pravda, ze ohladne strachu je na tom oproti Extraction point, Perseus mandate a Project origin jednotka o dost lepsie, ale zas na druhej strane dvojka ma o nieco lepsiu grafiku a celkovo o nieco lepsie spracovanie prostredia a vobec, takze dvojka za jednotkou podla mna o vela nezaostava. Dokonca podla mojho skromneho nazoru je o nieco lepsia. A je vazne dost neprijemne, ked niekto vykecava cely dej hry a vsetky zapletky, takze prosim dotycnych, aby tych, co to este nemaju za sebou, neokradali o zazitky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A pri F.E.A.R. 2 som sa viac bal, pri jednotke som sa zlakol iba na zaciatku ked som isiel dole rebrikom a sa mi pred ksichtom zjavila Alma.
Inac len tak mimochodom ty si jej syn, ale pssst
inak F.E.A.R. - First Encouter Assault Recon (najprv preskumaj, zautoc az potom alebo nejak tak...)
ale všetky filmove horrory sa môžu oproti tomuto schovať...
2ku som este nehrala ale planujem stiehnut
sak musim najskor prejst jendotku aby som mohla hrat dvojku,o to je nadviazanie na jednotku...=D uz sa tesiiim...=D
Jedine co potrebujes vediet z FEAR jednotky je to ze na konci tam jebnu do toho mesta ci co to tam je nuklearku.
A ked si myslis ze je haluz ze v jendotke si jej syn, tak sa tes na dvojku, tam ju dokonca oplodnis, ale psst
neprezraadzaj vsetkooo...=D