Nikdy som nechápal, ako na to môžu ľudia pozerať
Čo je na tom také zaujímavé...sledovať ako sa tam formule 50 kôl či koľko predbiehajú a krúžia dokolečka, dokola...a ešte dokola...a ešte raz...za sprievodu monotónneho zvuku motorov
@frenkie477 parada, takych ludi je uz velmi malo, tiez sa snazim ako tak nieco zachytavat aj z toho technickeho pozadia, nie vsetkemu vzdy aj pochopimm
@firestorm ano, toto pocuvam od mnozstva ludi, no v F1 nejde len o to, kto ako kruzi dokola. priznavam, ze tie havarie su uz obmedzene, nie je ich tolko, kolko ich byvalo v minulosti a uz vobec nie su take brutalne. to ale neznamena, ze tam nie je naco sa pozerat
musim priznat ze tuto sezonu je zvuk turbomotorov o nieco slabsi ako tomu bolo na prelome 80/90 rokov ale je to pokrok a neostava nic ine nez si zvyknut. inak, pozeravam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Čo je na tom také zaujímavé...sledovať ako sa tam formule 50 kôl či koľko predbiehajú a krúžia dokolečka, dokola...a ešte dokola...a ešte raz...za sprievodu monotónneho zvuku motorov
@georg21 dufam, ze su vsetci zenati!
a zvuk katastrofa tuto sezonu by som povedala
predtym parada
MEdzitým som zaspau