Zdravím, chcem sa opýtať či sa dá nejako na fb nastaviť aby lúdia ktorých nemám v priateľoch nevideli moju časovú os, fotky , ... proste že ak ma niekto nemá v priateľoch a zapne môj profil tak nech vidi max profilovku. Ďakujem
@fd143ev ..v nastavenia súkromia, alebo v profile ak máš fotoalbumy tak si daj viditelnosť iba na priatelov (každý jeden fot.) a tak isto ako si otvoriš v profile priatelov tak tam tiež, proste všade v profile.. aj v informáciách si nastavíš kto všetko može videť tvoje údaje. Ak ti to nepojde alebo to stále nebudeš vedeť, kludne to spravím aj zateba.
.
Ja to tak mám nastavené a nič mi nevidno len profilovku a titulné fotky.
Tie titulné by som chcela zakryť len fakt neviem ako, ani v nast. súkromia, ani na profile som nič také nenašla. Tak ak by niekto vedel prosím TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja mam nastavene aj tak,ze aby ludia co ma maju v priateloch nemohli vidiet moje prispevky
.
Ja to tak mám nastavené a nič mi nevidno len profilovku a titulné fotky.
Tie titulné by som chcela zakryť len fakt neviem ako, ani v nast. súkromia, ani na profile som nič také nenašla. Tak ak by niekto vedel prosím TS