Chcela by som založiť skupinu na fb, ale to tak, aby ostatný nevedeli že ja som administrátorka (nepátajte sa prečo). Chcem sa spýtať, má tu z vás niekto vlastnú skupinu? Ako ste ju rozbehli? Koho ste pridali medzi členov? Ďakujem
dá sa to tam nastaviť, že ťa nik ako admina neuvidí, inak by som si to premyslela, lebo ja som mala asi pred tromi rokmi jednu a teraz po novom sa nedá vymazať , resp. keď ju budeš chcieť raz zrušiť, bude v nej okolo 200 členov, tak pekne po jednom budeš musieť členov vymazať, potom seba a potom "akože "skupina zanikne.
mám ďalšiu otázku- ako vymazať stránku? práve som zistila že som urobila tri rovnaké, netuším ako sa mi to podarilo Ale ja tak zvyknem... som dosť veľké nemehlo
@linka71 mám v priateľoch..lebo na to je komunita... česká, slovenská, československá, svetová...a keďže patrím, našťastie, ku svetovej, mám kontakty po celom svete a tak sa mi super rozbiehajú stránky
Mám stránku, nie je ma vidno, má okolo 500 členov. Ale keďže je to fan stránka jednej profesorky, ktorá už zbuzerovala polovicu školy za ňu, nedávno som založila nový fb o ktorom nik nevie s novým e-mailom a adminku nastavila tam (pôvodnú zrušila). Lebo nie je ťažké sa dosť k profilu admina, ak vieš tie správne fintičky...
@linka71 tak to neviem, tak tm pridaj tých friendov čo môžeš, či nechceš aby to ani oni vedeli , či ? a ešte keď tú stránku založíš, pri súkromí na fb, nie som si istá, že aj keď sa tam nedáš ako adminka nevyskočí ti to niekde na tvojej stene , že čo nové-vytvorila skupinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mám svoju skupinu, volá sa 1.F a tipnite si kto v nej je ...
Ja ju dlho v tom profile nemám !