caute ludia, mozno trochu divna poziadavka ale aj tak... som na tom Facebooku ale rad by som tam mal aj kontakty, ktore nepoznam a tam sa tazko take vyhladavaju, takze, kto chce byt moj priatel?
Facebook je podla mna apriori urceny na spravu existujucich priatelov (cosi ako mobil, ze telefonujes ludom, ktorych mas v zozname), nie je na hladanie novych priatelstiev...
no veď vravím, ten účel je asi veľmi subjektívny... no vzhľadom k tomu, že tam zadávaš svoje skutočné meno a údaje chápem FB ako internetový socializačný nástroj pre skupinu ľudí, ktorá dotyčnú osobu už pozná po mene - čo je vo väčšine prípadov osobná známosť.
nevravím, že niekto si to nemôže vysvetliť inak, ale toto je podľa mňa asi najčastejšie chápanie filozofie FB
snazim sa tam mat hlavne ludi co poznam.. je sice par co nepoznam ale tak 97% poznam. len tak halabala si pridavat cudzich odmietam. myspace mi to je fuk ale FB chapem ako osobny portal. nemusi kazdy vidiet moje informacie, fotky, ludi co poznam etc...
@eraser nuz hej. podla mna je milion zoznamovacich webov, kde clovek moze spoznavat skvelych ludi (napriklad aj tu), facebook je sluzba na komunikaciu s existujucim kamosmi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A je tam aj plno birdzákov
nevravím, že niekto si to nemôže vysvetliť inak, ale toto je podľa mňa asi najčastejšie chápanie filozofie FB
(strašne sa mi páčila veta, kto chce byť môj priateľ je to také milunké...ako deti na pieskovisku )