samozrejme, nám raz stál v ceste statný muž s fľašou piva, my sme naňho trúbili a on nič, zastavili sme a on tam stál odhodlane ďalej a tak sme ho museli opatrne obísť, pretože inak by sme tam čakali neviem dokedy
no presne toto sa stalo aj mne, lebo som sedel v tom aute, ale za volantom, skoda, ze stihol niekam dobre utiect lez som zastavil, lebo by som ho zodral z koze
ožrani ležiaci na ceste, staré pixle idúce na bicykli po strede vozovky, to je bežná vec, raz mi jeden chuj hodil pohár do kolesa keď som išiel cez terchovú..no ale ten dostal svoje...........filip
@7 Tí ľudia sú pekne prijebaní. On je nahý na zemi a oni do neho kopú... Čo im jebe? Akože nie, žeby bol ten naháč normálny ale zas kopať do neho je trochu primitívne.
@jeko vzhľadom nato, že nebol pri zdravom vedomý a kopať ho kopali dá sa povedať, aby ho udržali na zemi. Ty by si tam hrdinsky pribehol a riskoval kúsanec? aby ťa ešte niečim nakazil? prípadne do teba niečo zapichol? Videl si už niekedy človeka čo je takto mimo?
Akoby si túto situáciu riešil ty, pokiaľ by prišla polícia?
@0mega1 Lol, však ten debil nič nerobil Máchal rukami jak malé decko. Je na zemi, držím mu ruky za chrbtom a je to.
Ale až teraz si to pozerám od začiatku Však ani neútočí ani sa nebráni. Maximálne tam mácha rukami a vykrikuje. A s chlapíkom sa bije ako v škôlke. Týpek je trochu mimo, ale že by bol nejaký nebezpečný a trebalo by do neho kopať, to si teda nemyslím : )
@jeko v tom prípade, pri tomto neutrálnom postoji ti prajem, aby si nikdy nenarazil na takého "týpka" vážne to nieje sranda, lebo nevieš čo od neho môžeš čakať a hlavne posledná vec je, že nevieš čo všetko môže mať v sebe (žltačka a pod)
dig lada s alarmom @ omega aspon ze ta pesnicka je pekna ... s kamosom sme tak sli na punte asi v 100 km/h a proste ten typek sa fakt neutsim skadial vzal a to som kukal na cestu aj ja ! a triezvy ale stal na stredovej ciare... no tak ber ho po trave sme to rezli skoro sme sundali betonovy prechod ponad sanc... ltt vravim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Akoby si túto situáciu riešil ty, pokiaľ by prišla polícia?
Ale až teraz si to pozerám od začiatku Však ani neútočí ani sa nebráni. Maximálne tam mácha rukami a vykrikuje. A s chlapíkom sa bije ako v škôlke. Týpek je trochu mimo, ale že by bol nejaký nebezpečný a trebalo by do neho kopať, to si teda nemyslím : )
si snad dobra?
to som kde napisal/povedal?