V trinástich, ľebo sa mi páčeu chľapec, čo to tiež robeu .
A trvalo to asi týždeň.
A potom som bola brutálne zradená kruhom najbližších, lebo sa rozhodli len tak prestať ! Ja sa ale tiež nechám nahuckať na každú kravinu (ach)... A odvtedy mám silné ponaučenie, že láska sa pľúcam nie vždy vypláca a že fajčenie má jeden hlavný negatívny okamžitý dôsledok: Bitku od otca, keď Vám príde na to, že to JEMU ste brali cigarety, milé deti. Tak nefajčite! Hlavne nie cudzie..
(teda ak sa neráta zradenie mojej morálnej zásady pred pár týždňami, keď som bola dosť netriezva na to, aby som bola na to nahuckateľná, ale to sa ráta k príležitostnému porušeniu morálnej zásady a nie k "začatiu", zvlášť keď som to oddôvodňovala a oddôvodňujem tým, že už aspoň presne viem, proti čomu brojím )
@lawey ja som ti to zabudla v piatok povedať, (lebo sa stále za seba hanbím, no
a vyslovene som zakázala to akokoľvek fotiť (nie, že by bolo práve vtedy čím) a inak dokumentovať tento čin (a ďalej to odmietam rozoberať verejne, pretože fakt som sa dľa @13 odsúdila na to večné zatratenie)
Fajcila som asi mesiac v kuse,ukludnovalo ma to.Ale potom som uvazila,ze koncorocne testy skoncili a prestala som lebo som uz nebola ak v nervoch AKurat minuly tyzden mi dala kamaratka potiahnut,ale hend vtedy som si uvedomila preo som vlastne prestala.
ja som začala keď som mala 14, potom som fajčila podľa mňa tak normálne po škole, pred školou, v piatky, na káve- no prišla som na rok do anglicka teraz tu fajčím strašne veľa lebo som vkuse hladná (čiže odporúčam si brať cigy na takéto cesty)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A trvalo to asi týždeň.
A potom som bola brutálne zradená kruhom najbližších, lebo sa rozhodli len tak prestať ! Ja sa ale tiež nechám nahuckať na každú kravinu (ach)... A odvtedy mám silné ponaučenie, že láska sa pľúcam nie vždy vypláca a že fajčenie má jeden hlavný negatívny okamžitý dôsledok: Bitku od otca, keď Vám príde na to, že to JEMU ste brali cigarety, milé deti. Tak nefajčite! Hlavne nie cudzie..
(teda ak sa neráta zradenie mojej morálnej zásady pred pár týždňami, keď som bola dosť netriezva na to, aby som bola na to nahuckateľná, ale to sa ráta k príležitostnému porušeniu morálnej zásady a nie k "začatiu", zvlášť keď som to oddôvodňovala a oddôvodňujem tým, že už aspoň presne viem, proti čomu brojím )
to vidim na vecne zatratenie
@mielikki ako? to sisi mala odfotiť ja si ťa ani predstavi neviem!
a vyslovene som zakázala to akokoľvek fotiť (nie, že by bolo práve vtedy čím) a inak dokumentovať tento čin (a ďalej to odmietam rozoberať verejne, pretože fakt som sa dľa @13 odsúdila na to večné zatratenie)
V 15 som skúsil znovu a nejak sa to rozbehlo a držalo sa ma to ešte donedávna. Už 2 týždne nič a som na to hrdý, dúfam, že mi to vydrží.
asi 3 týždne pred 14timi narodeninami .. ale už som prestal dúfam že navždy ..
Aspon je zaberak na Baskedbale ked sa beha A na bajku