chcela by som sa spytat - nevie niekto ako je to s fajcenim vo viedni? zatial co som sa pytala ludi v mojom okoli tak som sa dozvedela, ze sa tam legalne moze fajcit uz od 16 rokov a ze sa tam nesmu zahadzovat spaky na zem (resp. je tam za to ovela vacsia
@bewka nemam co ine riesit doprava bez problemov, ubytovanie netreba, plati sa eurom... okrem toho, mna velmi zaujimaju vseliake mozne zakony o fajceni, alkohole, drogach a podobne, len sa nemam k nim ako dostat a tak sa pytam
@koakumasparkling akurát za 5 minút vyrážam na "dovolenku" do Viedne.. ale tento rok už ako nefajčiarka
a veru, fajčiť sa tam smie od 16, ale na uliciach máš také tie automaty s cigaretami, takže si ich v podstate môže kúpiť ktokoľvek. ohľadne značiek neviem, moje oko vždy zaujmú Pink Elephant, ale neviem čo sú zač.
@koakumasparkling som nefajciar...ale pink elephant su vraj tak sladsie, ale nie som si 100% ist... a este su aj nejake mangove... to mas tak ako s gumami mas klasicke s takou a onakou hrubkou (u cigariet filtrom) a rozne prichute a v automatoch ako bolo spominane ich dostat kdekolvek presne ako kondomy ak uz nevydrzis bez fajcenia ani navylete tak si zapal kludne ale dbaj na poriadok. a dostat tam kupit to co u nas len s nemeckym textom, alebo maju mozno aj dalsie druhy na vyber co u nas nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a veru, fajčiť sa tam smie od 16, ale na uliciach máš také tie automaty s cigaretami, takže si ich v podstate môže kúpiť ktokoľvek. ohľadne značiek neviem, moje oko vždy zaujmú Pink Elephant, ale neviem čo sú zač.