nevadí mi to, ak niekto fajčí, je to jeho vec, avšak ak niekto fajčí doma, teda ako vo vnútri tak je to divné a nepríjemné, ale v baroch, vonku mi to vôbec nevadí
neznášam, keď prídem domov z dákeho baru a smrdia mi ešte aj vlasy od cigariet :/ ale keď niekto pri mne fajčí napríklad niekde von, tak mi to nevadí..
ze su to peniaze uplne zbytocne investovane do poskodzovania svojho zdravia a casto aj zdravia inych, co navyse sprevadzaju dalsie negativne veci (to, ze je to zavislost, ze sa musia fajciari casto drbat vonku z budovy do zimy, len aby si mohli zapalit, ze im smrdi oblecenie...)
Ze sa o jeho skodlivosti kedysi nevedelo a teraz sa vie a aj tak to nic moc nemeni. No ale tak viac vo vseobecnosti z osobneho hladiska - kazdy mame nejake neresti .
Vadí mi, keď ten smrad musím dýchať aj ja, hoci ten humus do seba odmietam nasávať. Vadí mi, keď prídem z vonku a všetko mi smrdí od cigariet, pritom ja nefajčím. Vadí mi, že pasívne fajčenie je rovnako škodlivé ako aktívne, a ja to musím dýchať, aj keď nechcem.
Neznášam,keď stojím na zastávke, niekto si vedľa mňa zapáli a furt ten dym ide nejako na mňa, i keď sa postavím inam. Z toho vyplýva,že mi fajčiari nevadia, pokiaľ nefajčia pri mne.
Ja osobne by som nefajčila, pretože to považujem za úplnú blbosť...
neznasam fajcenie, ten smrad a celkovo ked to musim dychat...je to s prepacenim uuuplna kktina, ktora len ide do penazi a nici zdravie...ja som v ustach zapalenu cigaretu este nemala a ani s tym nemienim zacinat!!!
som voči tomu dosť negatívne naladená, ale tak nevešiam to nejakému blízkemu fajčiarovi na nos, aj keď to považujem za blbosť, nemusí ma tankovať, čo robia tí ľudia vo voľnom čase. čo ma ale serie, je systém, ktorý nie je nastavený férovo a potom sa môžem rozhodovať, či budem smrdieť a všetko budem po jednom použití prať, alebo nikam nebudem chodiť.
akože nech si robí kto čo chce ale ja som veľká alergička a astmatička a mňa to môže aj zabiť... v pohode sa tým môžem zadusiť... a nenávidím ako niektorí ľudia keď idem okolo, oni fajčia a ja začnem kašľať... ešte mi to dýchnu aj do tváre naschvál... niekedy sa aj zasmejú na tom... ale inak.. je to každého vec..
ale o cigaretách... stihla so mzmeniť na ot názor. ja osobne fajčím vážne len raz za čas ale tí čo fajčia... je ot ich voľba. z časti aj chapem prečo fajčia. a vysvetlovat im, ze si dojebu telo je zbytocnost takze pohoda, nic hrozne to podla mna nie je
Cigareta je najlepší priateľ človeka, možeš ju vyfajčiť kedy chceš, nebude sa sťažovať na nič, môžeš ich mať kolko len chceš, a ten pocit ked do seba vdýchneš dym z tej zvodnej cigarety...
že neviem aký to má praktický dôvod. keď už mi je nejaká ochotná vyfajčiť tak je veľmi pravdepodobne ochotná sa so mnou aj vyspať, tak to sa s ňou radšej vyspím, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tak nezačni trapošiť
myslím, že je to každého osobná vec a nevadí mi to, som zvyknutá pretože otec je tuhý fajčiar
ale vadi mi napriklad fajcenie dnu, rodicia fajciaci pri svojich malych detoch a ludia smrdiaci cigaretami
pretože prečo by som aj ja mala byť pasívny fajčiar keď už nechcem byť žiadny??!!
mali by to zakázať všade..všade..a navždy!
Vadí mi, keď ten smrad musím dýchať aj ja, hoci ten humus do seba odmietam nasávať. Vadí mi, keď prídem z vonku a všetko mi smrdí od cigariet, pritom ja nefajčím. Vadí mi, že pasívne fajčenie je rovnako škodlivé ako aktívne, a ja to musím dýchať, aj keď nechcem.
Ja osobne by som nefajčila, pretože to považujem za úplnú blbosť...
ale o cigaretách... stihla so mzmeniť na ot názor. ja osobne fajčím vážne len raz za čas ale tí čo fajčia... je ot ich voľba. z časti aj chapem prečo fajčia. a vysvetlovat im, ze si dojebu telo je zbytocnost takze pohoda, nic hrozne to podla mna nie je