raz. má to svoje výhody aj nevýhody, ako pocit príjemný, navyše tá fantázia, to je úplne úžasné... všetky tie myšlienky, krása... no na druhej strane keď mi trhalo svalmi a nemala som už čo prehĺtať, pretože mi úplne vyschlo v ústach... to nie... je to droga, nebudem hovoriť nikdy, ale nemám záujem si dať znova...
@shoshana trhanie svalmy, to bol mikro prehul, typujem zo silnej indikyy a sucho v ustach to tvory vdaka navazovaniu vody, staci pit vodu (nie sladku malinovku, ochutenu mineralku najlepsie)
taa, co ja wem, mne sa staci poyerat na kamosov ked hulia abo mi staci, ked mi rozprava kamoska ale mozno by som dakedy chcela skusit kolaciky take z travy
@shoshana aha, ok Len to boli este slabe moznosti, ktore si napriklad ja viacmenej uzivam (lahnut na luku a je to ako masaz . Silny prehul je uz nieco horsie. Ale je minimalne moznost na zle stavy (ak clovek ovlada svoju mysel).
@ribo na kazdeho to posobi inak, niektori to radi a niektori vyskusaju raz a uz nechcu... zalezi aj od toho, ze kolko si toho daju, ci je to malo, alebo privela a tak... skor islo o to, ze mnohi si myslia, ze z toho su len dobre stavy, ale to nie je pravda... aj marihuana je droga... to je vsetko, co som tym chcela povedat... a kazdy nech si uz s tym naklada na vlastnu zodpovednost...
@ribo nasledky ma nezaujimaju, nijak specialne to nechuti, a na spoluziakoch som videl ten stav... neoplati sa pre par minut srandy debiliny robit, aj tak je vecsia sranda na spravnej opekacke pri spravnych ludoch, ako sa zhulit a konec...
@filipko presne presneee my ked si opekame nikdy sa nezfajcime iba alkohol sice fajcim marisku ale len vtedy ked uz mi je fakt na picu a potrebujem sa z toho dostat
@filipkoo No neviem co si fajcil, ale trava ma naozaj mnoho chuti (indiky-horkaste, zemiste, sativky- sladke ovocicko ) Vidiet a zazit su dve rozne veci, stav moze mat kazdy ako chce, navyse nie kazdy to huli len pre zabavu, niekto v tom dokaze najst viac . Jasne, ze na opekackach je sranda, ale mne nikto nikdy nenahradi chvilky pri brku s priatelmi A par minut ak to trvalo, musela to byt pekna sracka Ale v pohode, kazdy to berie inak (Inak debilina to urcite nie je, raz za cas si zahulit )
@shoshana ak vies ako na to, mas len dobre stavy, ale treba ovladat mysel
@31@ribo ako si prišiel na to, že by to mohla byť práve indica?
@43@ribo myslím, že na tú chuť má vplyv skôr prostredie kde rastlina rastie, teda zloženie substrátu, v ktorom má rastlina korene. čiže tam možno špekulovať s hnojivami a pod. .. na chuť majú vplyv aj čas žatvy (miera zrelosti kvetu) spôsob sušenia a možno aj spôsob fajčenia. .. . . genetický pomer sativa/indica si myslím že nehrá výraznú úlohu - a to síce v tom zmysle, že sotva zistíš či fajčíš kultivar s prevahou indica alebo sativa.
@takzvany To bol len moj osobny tip, pretoze brnenie mavam vacsinou z indik, zatial co zo sativ take "svalove high".
Samozrejme, ze aj prostredie ma vplyv, ale keby si dal do toho isteho prostredia dva rozne genotypy, citil by si rozdiel Mixy indika/sativa sa spoznavaju tazsie, lebo sa trochu biju chute, ale 100% sativu ci indiku podla chute urcis v pohode (Samozrejme ak chces citit dokonale chut, tak treba ciste sklo a kvalitny zapalovac,a lebo najlepsie kvalitne zapalky.
"It turned out that increased marijuana use did not result in higher rates of lung and pharyngeal cancer, whereas tobacco smokers were at greater risk the more they smoked. Tobacco smokers who also smoked marijuana were at slightly lower risk of getting lung cancer than tobacco-only smokers." » www.alternet.org/drugreporter/14...
Takisto sa marihuanov lieči alzheimerova choroba, roztrúsená skleróza a veľa ďalších chorôb takže asi nebude až taká škodlivá. Neexistuje fyzická závislosť na marihuanu takže hocikto kto chce s tým može kedykoľvek prestať, nie je to návykové ako napríklad váš obľúbený alkohol. Takisto sa marihuanou neda predávkovať, jednoducho nie je žiadna smrtelná dávka. Alkohol je oveľa horší a napriek tomu spoločnosťou tolerovaný, aj tabak je oveľa škodlivejší ako marihuana.
tento rok som bol zhuleny cca 1000x, povedal som si, ze buduci rok to bude 12x, ale po 4 dnoch co som cisty, zacinam mat vazne obavy, ci to zvladnem...prilis som si na to zvykol a jebe mi teraz, ked som cisty, pre mna je to neprirodzeny stav...snad to nejak vydrzim...najhorsie, ze som si povedal, ze na silvestra nebudem pit ani hulit a momentalne som z toho zajtrajsieho silvestra nejaky nervozny, neviem ako sa zbavit tych psychickych abstakov...no a o cigach ani nehovorim, s tymi sa hadam ani prestat neda, je to v pici toto cele...mam presne pocity, ako spieva Falco v pesnicke Out of the dark - musim zomriet, aby som mohol zit?
nenavidim zo srdca vsetkych fetakov mama kamaratov ktory s tym experimentovlai v mladosti a teraz uz aj ked to nerobia maju narusenu psychiku a ziju v uplne inom svete- v tom vlastnom.. ja som nikdy nehulila ani nechcem a pravom odsudzujem vetkych ludi ci to uz robia pravidelne ci len raz za cas, toto nie je forma zabavy! toto je forma sebaznicenia! nenavidim vsetkych rasta, hipizakov a ludi co obranuju tieto veci prost eich nemozem ani citit.. tolko som len chcela
@Morbidnasnehulienka - jasne, ten kto je zaujaty voci urcitym ludom a vyhlasuje ako ich z duse nenavidi, je urcite lepsim clovekom ako ten, co ma problemy s drogami...
Podla mna raz za cas si dat nie je zle. Len trea davat pozor ay vam to neprerastlo cez hlavu, mohli y ste z toho mat prolemy...ja som si dala len par krat a nemala som z toho nejake extra super stavy...skor ma to moc neavilo...raz som sa dokonca stratila v lese no nechcite Ale poznam jedneho sraca co chodi den co den zbombovany ... je to trochu na zamyslenie ..oplati sa to? Je nanho velmi zly pohlad. TAKZE OPAKUJEM NEPREHANAT!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A k teme: (citat z pesnicky) "I got two states of mind, sleep and stoned"
Ale co je podla tebapre velkych? Chlast? Koka? Meth? Hacko?
dobre sa v tom stave skladá hudba
a takto v tom stave vzniká...
pozerám že si sa zase presťahovala z toho rendezu - tentoraz do viedne.
@shoshana ak vies ako na to, mas len dobre stavy, ale treba ovladat mysel
@43 @ribo myslím, že na tú chuť má vplyv skôr prostredie kde rastlina rastie, teda zloženie substrátu, v ktorom má rastlina korene. čiže tam možno špekulovať s hnojivami a pod. .. na chuť majú vplyv aj čas žatvy (miera zrelosti kvetu) spôsob sušenia a možno aj spôsob fajčenia. .. . . genetický pomer sativa/indica si myslím že nehrá výraznú úlohu - a to síce v tom zmysle, že sotva zistíš či fajčíš kultivar s prevahou indica alebo sativa.
Samozrejme, ze aj prostredie ma vplyv, ale keby si dal do toho isteho prostredia dva rozne genotypy, citil by si rozdiel Mixy indika/sativa sa spoznavaju tazsie, lebo sa trochu biju chute, ale 100% sativu ci indiku podla chute urcis v pohode (Samozrejme ak chces citit dokonale chut, tak treba ciste sklo a kvalitny zapalovac,a lebo najlepsie kvalitne zapalky.
trawa nie je hacko!!!
tak preco nie
- » www.konopijelek.cz/index.php?stran...
"It turned out that increased marijuana use did not result in higher rates of lung and pharyngeal cancer, whereas tobacco smokers were at greater risk the more they smoked. Tobacco smokers who also smoked marijuana were at slightly lower risk of getting lung cancer than tobacco-only smokers." » www.alternet.org/drugreporter/14...
» www.mustwatch.cz/film/union-busi...
Takisto sa marihuanov lieči alzheimerova choroba, roztrúsená skleróza a veľa ďalších chorôb takže asi nebude až taká škodlivá. Neexistuje fyzická závislosť na marihuanu takže hocikto kto chce s tým može kedykoľvek prestať, nie je to návykové ako napríklad váš obľúbený alkohol. Takisto sa marihuanou neda predávkovať, jednoducho nie je žiadna smrtelná dávka. Alkohol je oveľa horší a napriek tomu spoločnosťou tolerovaný, aj tabak je oveľa škodlivejší ako marihuana.