este pri ,,nie" a ,,prestavam" tych smajlikov pochopim, ale preboha naco to tam je pri ,,nie ale fajcil som" ...sak na tom nie je nic usmevne ani mile ani potesujuce ani nic
@joplinka jj, ja tiez tak isto, len keby to bolo formulovane ,,fajcila som ale uz nie "
...a dostala som sa tam kam som nechcela nechcela som sa tu slovickovat, len proste uplne inak to posobi, podla toho kam sa da smajlik..to je jak ciarka ta ista veta, len zalezi kam das ciarku a moze ti uplne zmenit cely zmysel
@lenuli ja sa neurážam ... ja len nechápem načo to tak rozoberajú, zakaždým slovom píšu smajlíka ako keby už neukázali, že im to tam nesedí uznávam pri Áno sa to nehodí. Pri ostatných by som to neriešila.... stačilo napísať niečo ako ty , že im to tam nesedí ja to berem
@joplinka aj ja by som bola šťastná ale už sa snažím. Už som väčšinou len na slimkách
Ľudia ukončujem tému smajlíky. Už to nechajme tak, nebudeme si tu robiť rozpory medzi sebou. Nehodia sa vám tam , ja to berem Už to nekomentujte, vôbec nejde o smajliky. Díky,díky
Cigareta pátá, nebo desáta, už nevidím skrz ten dým, kolem mně chvátá, mlhou zavátá mademoiselle de Nicotine, z ohne má vlasy, z ohorkú řasy, z dýmu klín. áno fajčím ako Turek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
nefajcim od 11.3.2007 som hrdy na to,ze sa mi dari odolavat..
@ruderenee ja chcem mať otroka
...a dostala som sa tam kam som nechcela nechcela som sa tu slovickovat, len proste uplne inak to posobi, podla toho kam sa da smajlik..to je jak ciarka ta ista veta, len zalezi kam das ciarku a moze ti uplne zmenit cely zmysel
@joplinka aj ja by som bola šťastná ale už sa snažím. Už som väčšinou len na slimkách
ale nie.
a fajčil som pred dvoma rokmi, ale len pár týždňov
Tak 2 denne, ale pšt =D