nie a ani nemienim. moj osobný názor na fajčenie je, že je to strašný škodlivý hnus. a smrdí mi ten dym. a vlastne celkovo ludia, ktorí fajčia tak mi smrdia ...a potom smrdia aj ich domy a aj ich veci, zošity, oblečenie... a nech sa to snažia akokolvek prekryť tak ja to citim...tak ale možno su takí ktorí to vedia utajiť ale aj tak fuj fuj fuj. a najtrapnejšie su tie malé 10ročné deti, čo si myslia že ked fajčia tak su super...a ešte je to aj drahé. aká je vlastne vyhoda?
@pijemzelenycaj vyhoda je ta, ze ked ta niekto vytoci do nepricetna, tak mu nejebnes, ale das si cigo a ukludnis sa. A je to aj spolocenska zalezitost, pri ktorej velmi lahko spoznas novych ludi. Ine vyhody asi nie su.
A ano fajcim sulane cigo, fajku, parkrat do roka aj cigary a obcas aj vodne fajky.
K tomu ukľudňovaniu sa cigaretami - že sa vôbec necháte vytočiť... Ja mám dotyčného v paži, alebo ho vysmejem a aký mám spokojný život... a bez cigariet...
@tommyhot- ked mi aj kamaráti alebo proste niekto, kto fajčí povie, že to robí preto lebo ho to upokojí ked je naštvaný, tak pre mna to nejako nieje dosť dobrý dôvod nato, aby si človek začal ničiť zdravie...neverím že fajčenie je jediný spôsob ako sa dá ukludniť...ale samozrejme, je to každého osobná vec
A s tým spoznaním ludi môže byť pravda, ale tiež je vela iných spôsob ako sa sa s niekým novým zoznámiť...
teraz ked nefajčím tak si nepripadám ako nervák ktorý ked sa vytočí tak ide niekomu hned vraziť, a tiež si nepripadám tak ako keby som trpela nedostatkom možnosti ako sa s niekým spoznať..
nechuti mi to... obcas si zapalim ale zacnu mi z toho trpnut ruky a kruti sa mi hlava... a ked mam aj vypite tak mi zacne byt na vracanie.... podla mna by som sa od toho nestala zavisla ani nasilu..
@pijemzelenycaj tak ja fajcim pretoze mi to chuti (rucne sulane cigo alebo fajka chutia o tri triedy lepsie ako ten skatulovy hnoj co kupis v trafike).
@tommyhot tak to ti verim, aj dedo mi to vravel, že tá chut je lepšia a že také tie cigarety čo kupiš v trafike je odpad...ale neviem, či je to menej škodlivé..
@tommyhot a nevadi ti že si ničiš zdravie? a inak ty by si s tým vedel len tak hocikedy prestat ??? (neber to ako nejako provokačne, ja sa zo záujmu pýtam )
@pijemzelenycaj hej vedel by som kedykolvek prestat, ale otazne ci by som chcel. Napriklad teraz som mal pauzu od novembra do juna a v pohode. Ale nazvdy prestat nechcem, kedze mi to naozaj chuti a nemat zlozvyk sa podla mna ani neda, cize by som od ciga presiel k niecomu inemu a stale by som bol na tom istom.
A samozrejme, ze mi vadi ze si nicim zdravie, ale pijem vela caju (nie henten sackovy hnoj), takze mam aspon ako taku detoxikaciu od vsetkeho toho bordelu.
ale nie...hej presne tieto sáčkové sa máloktoré daju byť. tam dávaju len ten odpad-prach, z čajových listkov...
inak ja som nikdy nechápala že, no ako, je všeobecne známe že fajčenie škodí a tak, ale v niektorých prípadoch ludia ktorí fajčia sa dožívaju vyššieho veku ako tí ktorí sa celý život cigaretám, a napr. alkoholu vyhýbali..
@pijemzelenycaj aj zelene caje a kazde rano pred tym nez idem do prace pijem (alebo vecer na pivo cierny. Presne nerozumiem ludom, co si kupia drahy sackovy caj napriklad Teekanne a tvaria sa aku super vec piju a pri tom je to ten isty hnoj ako "caje" z tesca.
Je to jednoduche. Staci nezatazovat mozog informaciou o tom, ako je to skodlive a ono to skodlive nebude. Ja berem cigo ako relax a vobec si nepripustam, ze by ma to raz malo zabit. Pozitivnym pristupom to clovek zvycajne dotiahne dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@ubosko sa potrebujes chvalit ake mas kurvy kamaratky?
@zelenookarysavka jaj tak to cigarety fajcia len retardovani...
inak táto téma tu už nebola včera ?
A ano fajcim sulane cigo, fajku, parkrat do roka aj cigary a obcas aj vodne fajky.
ale vážne: Nie! Fuj, ten smrad a všetko s tým spojené sa mi hnusí!
a nefajčím, ale dym ani keď niekto pri mne fajčí mi vôbec nevadí
A s tým spoznaním ludi môže byť pravda, ale tiež je vela iných spôsob ako sa sa s niekým novým zoznámiť...
teraz ked nefajčím tak si nepripadám ako nervák ktorý ked sa vytočí tak ide niekomu hned vraziť, a tiež si nepripadám tak ako keby som trpela nedostatkom možnosti ako sa s niekým spoznať..
ale dakujem ti za tvoje vysvetlenie výhod
ked by som nechcela ak ma ponúknu kludne odmietnem aj ten piatok na disco..
A samozrejme, ze mi vadi ze si nicim zdravie, ale pijem vela caju (nie henten sackovy hnoj), takze mam aspon ako taku detoxikaciu od vsetkeho toho bordelu.
ale nie...hej presne tieto sáčkové sa máloktoré daju byť. tam dávaju len ten odpad-prach, z čajových listkov...
inak ja som nikdy nechápala že, no ako, je všeobecne známe že fajčenie škodí a tak, ale v niektorých prípadoch ludia ktorí fajčia sa dožívaju vyššieho veku ako tí ktorí sa celý život cigaretám, a napr. alkoholu vyhýbali..
Je to jednoduche. Staci nezatazovat mozog informaciou o tom, ako je to skodlive a ono to skodlive nebude. Ja berem cigo ako relax a vobec si nepripustam, ze by ma to raz malo zabit. Pozitivnym pristupom to clovek zvycajne dotiahne dalej