Fajčila som veľmi veľa. Teraz som prestala. Vlastne NATERAZ som prestala. Nechýba mi to, už som dokonca mala aj kávu a zvládla som to bez cigy. Ak prežijem víkend bez nikotínu, som za vodou.
@grossbitch =Oto ani zo srandy nehovor! od 12???? rychlo prestan, dievca zlate!!! bo skoncis ako uboziacka abo pedofilka ale fakt, nefajc, je to nechutny zvyk
Môj veľkolepí plán na prestatie s fajčením je, kúpiť si elektronickú cigaretu, za 5e z číny od kamaráta kamarátky (to znie spoľahlovo ,a nefajčiť tie normálne, pretože sa domnievam, že nie som závyslá(závyslá je silné slovo..povedzme,že to čo ma núti si kúpiť daľšiu krabičku) na nikotíne, ale na dyme ako takom..A výhody: Fajčiť je to povolené všade.Nesmrdieť. Nie sú v tom obsiahnuté škodlivé pičoviny, alebo sú skôr znížené na minimum.
"Cigareta - páchnúca vňať z buriny, ktorá má na jednom konci oheň a na druhom blázna"
A.Lincoln
Aj ja som si niekedy rok dozadu hovorila, že preboha veď ja fajčiť nikdy nebudem, dlhú dobu som bola jediná zo všetkých čo nefajčila, vlastne fakt som bola výnimočná a neviem proste to prišlo / nie, nezačala som preto, aby som zapadla do kolektívu/
Ja som proste najprv fajčievala že raz za čas, potom vôbec, a teraz furt a je to horšie a horšie.
Inak som astmatik, a ževraj vo Francúzsku tak liečia astmatikov, že fajčením, tak si hovorím že aspoň mi to pomáha / ale pomáha, pretože odkedy fajčím mám tak o 3/4 menej záchvatov a ešte sa mi aj spirometria zlepšila /
Keď som nervózna, keď mám na piču náladu, keď sa potrebujem odreagovať, preto pri sebe vždy nosím krabičku(momentálne je v nej 11 LMiek modrých, dlhých).
Keď ma niekto brutálne naserie, tak si musím dať, tento zlozvyk mám vďaka mojej učiteľke fyziky a ivt Korunovanej Piči Nebeskej, pri ktorej som sa stala pojebanou histerkou(pravidelne na každej informatike som mávala záchvaty histérie, že keby príde bližšie, tak jej rozjebem hlavu počítačom), ale keď ona ma dokáže vynervovať do krajnosti, nikdy nezabudnem, ako som si šla počas hodiny dať cigu pred školu :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
@n0w
dakujem, chlapci
fakt som netušila, ako veľmi ma občas dokáže taká cigareta ukľudniť..
vela a rad 1-2 pakle denne.
@mezomus moje najobľúbenejšie
A.Lincoln
Aj ja som si niekedy rok dozadu hovorila, že preboha veď ja fajčiť nikdy nebudem, dlhú dobu som bola jediná zo všetkých čo nefajčila, vlastne fakt som bola výnimočná a neviem proste to prišlo / nie, nezačala som preto, aby som zapadla do kolektívu/
Ja som proste najprv fajčievala že raz za čas, potom vôbec, a teraz furt a je to horšie a horšie.
Inak som astmatik, a ževraj vo Francúzsku tak liečia astmatikov, že fajčením, tak si hovorím že aspoň mi to pomáha / ale pomáha, pretože odkedy fajčím mám tak o 3/4 menej záchvatov a ešte sa mi aj spirometria zlepšila /
*fajcit ten hnus , nicit si pluca ?
NIE
Keď ma niekto brutálne naserie, tak si musím dať, tento zlozvyk mám vďaka mojej učiteľke fyziky a ivt Korunovanej Piči Nebeskej, pri ktorej som sa stala pojebanou histerkou(pravidelne na každej informatike som mávala záchvaty histérie, že keby príde bližšie, tak jej rozjebem hlavu počítačom), ale keď ona ma dokáže vynervovať do krajnosti, nikdy nezabudnem, ako som si šla počas hodiny dať cigu pred školu :/