nefajčím a myslím že ani nezačnem v škole fajčí pomaly cela trieda a ja nie v partii to isté a často sa mi stáva v bare alebo na diskotéke že som jediná ktorá nedrží cigaretu v ruke a som na to hrdá
fajčil som skoro celé tri roky. tak skoro krabička denne. v nedeľu na narodeniny som sa rozhodol, že už som prejebal dosť love na to, tak som to obmedzil na minimum. teraz fajčím maximálne jednu až dva denne. a cítim sa tak isto, ale prachy miniem na niečo zmysluplnejšie
každý fajčiar dobre vie, že cudzie chutia najlepšie fajčím a nemienim prestať.. keď fajčím nepotrebujem jesť čo mi maximálne vyhovuje.. na niečo umreť musím a treba ísť do truhly mladá a krásna hnusné nefajčiarske kurvy!!!
A rovnako aj ako @grossbitch ...Fajčím zhruba 10 cigariet denne...Keď vypijem tak aj viac.A po sexe si ísť zapáliť,to je pre mňa samozrejmosť. Telo má ísť do truhly zruntované!
@camilla V dnešnej dobe,je už jedno,či fajčíš alebo nefajčíš. Lebo stres a nervozita ti ešte viac ničia zdravie ako cigareta. A žiť bez nervozity a stresu sa dnes nedá...
Skusil som ale nechal som to plavat. Myslim, ze ludia v rozmedzi 13-16 rokov si tym len chcu nieco dokazovat, ale co to teda neviem...
A inak ja som s tym prestal v pohode, zatial co ostatni znami s tym maju problemy. Myslim, ze by som s tym nemal problem zacat (nemam dovod) a o par mesiacov len tak prestat.
nie, nikdy... kto chce nech si fajčí koľko chce. ale vyslovene neznášam, keď ide niekto po ulici predo mnou s cigou v pysku a ja to mám za ním všetko dýchať.
Fajcim uz dlho dlho, s prestavkami to uz bude asi 12 rokov.. Ked neratam prestavky tak asi 7 rokov. Zacal som ako kazdy pretoze som chcel byt IN, no potom mi to nejako zachutilo. Potom som mal dlhu pauzu a niekedy na konci strednej som ochutnal rucne sulane cigo a odvtedy si sulam. Chuti to podstatne lepsie ako tie skatulove sracky a myslim si, ze je to aj menej skodlive.
@tommyhot ale ked niekto fajci a ide na mna ten dym, je to skodlive mne a navyse to strasne smrdi a fajcenie je hnusne svinstvo co nici cele telo...moj otec ma 42 rokov, fajci 20 rokov a uz teraz ma s tym vazne problemy, skoro zomrel lebo sa nedokaze niekedy uz ani nadychnut a musi uzivat silne lieky, uplne mu to znicilo pluca...
@pumaamravec ... rovnako u starsich fajciarov je to aj silno pachnuci moc a problem so zadrziavanim mocu ... celkovo fajciar casom pachne tak silno, ze je to neriesitelne ... taktiez mam fotra
@pumaamravec a kamaratov pradedko fajcil 80 rokov az kym ho nezrazilo auto
nehovorim, ze fajcenie nie je skodlive.. samozrejme ze je... ale jeho skodlivost (taka ako sa udava v mediach) nikdy nebola dokazana serioznymi vedcami... aj ja viem zavriet zviera do boxu a napustit tam dechtu zo 100 cigariet.. to zabije aj slona. Ide o to, ze z cigariet sa umelo spravil strasiak, aby vlady mohli argumentovat zvysovanie spotrebnej dane na tabak, ochranou fajciarov aj nefajciarov.
Ten smrad je cisto subjektivna vec. Ja fajcim kvalitny tabak, ktory nie je ani moc silny a ani nesmrdi tak hnusne ako obycajne cigarety. Pripadne si kupujem vanilkovy tabak a ten smrdi uz len trochu.
Je to ako s kazdym inym zlozvykom (ci nejakou chorobou). Ak to stale riesis a pozastavujes sa nad tym, tak ta to nakoniec pohlti.
Skodlivost nebola dokazana, tak isto je to aj u mnozstva chorob, latok ... ale statistiky existuju. Mozno ta skodlivost nebola dokazana preto, lebo by to dopadlo ako s klasickou ziarovkou a ortutovym teplomerom. Cigarety, ale aj mikrovlnky, ci mobilne telefony su velky biznis.
@matheusko statistiky sice su, ale postavene na hlavu. Riesi sa tam kolko tych co umrelo na rakovinu pluc boli fajciari.. Ale neriesi sa pravy opak. Kolko fajciarov, zomrelo na rakovinu pluc. Prave preto, ze nic taketo nikdy nebolo dokazane a su to len dohady, na zaklade tej prvej mylnej statistiky... Ale ako si povedal, je to velky biznis..
z cigarety som si potiahol 10krat v zivote, bolo to len pre srandu a aby... vlastne ani neviem, len tak no nechuti mi to, je tu hnus, vyhadzovanie penazi, nicenie pluc, nemienim s tym zacat.
Nikdy som nefajčila v zmysle, že som musela mať svoju ránnú, obednú a večernú. Skôr iba tak na chatách, pri pive, akciách, prípadne pred skúškou som dávala aj pol krabičky. Ale aj s tým už končím.
v poslednej dobe som zachytila, že nie len fajčiari zomierajú na túto chorobu ale je to najväčšie percento zo zisťovaných ľudí, trpiacich na rakovinu pľúc. Len nejaké 2 % sú úplne nezistené, teda nikdy nefajčili. Nie 98 % chorých sú fajčiari, patria sem aj ľudia, kt. pracovali v bani, v zlých, prašných podmienkach. Aj vtedy sa pľúca zanášajú. Nikdy som nefajčila a neznášam debilkov, ktorí machrujú vetou "Aspoň viem na čo zomriem". Keby videl zomierať človeka s rakovinou pľúc, tak by si radšej nahádzal kres papuľu než si zapálil!!
suhlasim s @tommyhot - šúlané fajčíš s filtrom alebo bez filtra?
Ja som si zapálil prvý krát keď som mal 12, (šúlané) a odvtedy mi to zachutilo, no potom som prestal a ako 15 rocneho ma to chytilo a doteraz som neprestal... Neviem preco všetci vravia že to je hnus, mne to náhodou chutí....
@miruliq ou... tak to je sila teda, nezávidím... bŕŕŕ... jasné, možno navonok, ale, ak je to teda pravda čo píšeš, rakovina alebo iné choroby na seba nenechajú dlho čakať, uvidíš...
@camilla : samozrejme ze ajtak som proti, a snazim sa prestat už dlho ale nieje to take lahke ako som si myslela, no chcela som len povedat ze tie zuby asi neplatia na kazdeho..ja som este nemala ani jeden kaz, ludia v mojom okoli sa az čuduju, a ja som na svoje zuby pysna.. no ako vraviš, myslim ze tie choroby su na tom najhorsie ...
zboznujem toto vase kydanie na tych, co maju iny nazor jak vy......... fajciar bude picovat na nefajciarov, nefajciar na fajciarov, veriaci na ateistov, ateista na veriacich, blavak na kosicana, kosican na blavaka, ti co maju sex na tych co nemaju, ti co nemaju na tych co maju ....
ne nejebe vam
nech si kazdy robi co chce, a ne do pici kazdy si tu musi presadzovat svoju pravdu.... jak u debilov
@matheusko Skodlivost nebola dokazana??? ked si precitas to coje napisane na skatulke cigarety tak saty necudujem ze nieco take napises . skus si o cigaretach nieco precitat na nete
@nationalgeographic ... moj koment suvisi s komentom @69 /2. A naozaj vsetky dokazy su len nepriameho charakteru, bez ohladu na varovania na krabickach.
@camilla No ak si ja,tak sa bez stresu žiť nedá...Ale môžem si za to sama...Z časti...Z dosť veľkej časti... Ale tak hneď ako si zafajčím,tak príde úľava,nervy z časti odplávajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Momentálne nefajčím...A ak fajčiar na mňa nedýcha dym,tak mi nevadí...
Ale boli casy, ked to bolo ine rodeo.
Áno, a mrzí ma akurát, že fajčím mnohokrát aj vtedy, keď mi nechutí,
Uz som si aj navykol kupovat si krabicku, ked viem, ze vecer sa bude chlastat
...Ale ked v sebe nemam zadne promile, tak mi to neskutocne vadi a prekaza ten cigaretovy zapach.
A nic by ma neprinutilo si zapalit...
Teda asi 3 deci rumu by ma mozno prinutilo :/
fajčím, a čo ale nie..ja to beriem ako taký zlozvyk, ktorého sa raz zbavím...ale len fajčiar pochopí fajčiara podľa mňa
a k téme : drogy sú metla ľudstva, či už káva alebo cigareta... do koša s tým !
A s cigaretkou nepojdes do truhly, ani mlada, ani krasna
To je velmi lenivy zabijak
a áno fajčím ... ale tak na niečo umreť musím no
A rovnako aj ako @grossbitch ...Fajčím zhruba 10 cigariet denne...Keď vypijem tak aj viac.A po sexe si ísť zapáliť,to je pre mňa samozrejmosť. Telo má ísť do truhly zruntované!
@wicky úplne súhlasím ...
bože už tu bolo toľko videí pre fajčiarov aby prestali, videla som všetky a nič nepomohlo, no načo to robíte?
@sabnacke No to aj ja momentálne kašlem,lebo nemám peniaze na cigarety a jediná spolužiačka,ktorá okrem mňa fajčí si už dlho cigarety vlastné nekúpila
A inak ja som s tym prestal v pohode, zatial co ostatni znami s tym maju problemy. Myslim, ze by som s tym nemal problem zacat (nemam dovod) a o par mesiacov len tak prestat.
tak ako mozes povedat, ze je to hnusne?
Fajcim uz dlho dlho, s prestavkami to uz bude asi 12 rokov.. Ked neratam prestavky tak asi 7 rokov. Zacal som ako kazdy pretoze som chcel byt IN, no potom mi to nejako zachutilo. Potom som mal dlhu pauzu a niekedy na konci strednej som ochutnal rucne sulane cigo a odvtedy si sulam. Chuti to podstatne lepsie ako tie skatulove sracky a myslim si, ze je to aj menej skodlive.
nehovorim, ze fajcenie nie je skodlive.. samozrejme ze je... ale jeho skodlivost (taka ako sa udava v mediach) nikdy nebola dokazana serioznymi vedcami... aj ja viem zavriet zviera do boxu a napustit tam dechtu zo 100 cigariet.. to zabije aj slona. Ide o to, ze z cigariet sa umelo spravil strasiak, aby vlady mohli argumentovat zvysovanie spotrebnej dane na tabak, ochranou fajciarov aj nefajciarov.
Ten smrad je cisto subjektivna vec. Ja fajcim kvalitny tabak, ktory nie je ani moc silny a ani nesmrdi tak hnusne ako obycajne cigarety. Pripadne si kupujem vanilkovy tabak a ten smrdi uz len trochu.
Je to ako s kazdym inym zlozvykom (ci nejakou chorobou). Ak to stale riesis a pozastavujes sa nad tym, tak ta to nakoniec pohlti.
Ja som si zapálil prvý krát keď som mal 12, (šúlané) a odvtedy mi to zachutilo, no potom som prestal a ako 15 rocneho ma to chytilo a doteraz som neprestal... Neviem preco všetci vravia že to je hnus, mne to náhodou chutí....
ne nejebe vam
nech si kazdy robi co chce, a ne do pici kazdy si tu musi presadzovat svoju pravdu.... jak u debilov
fajčím len občasne ale tým "in" nefajčiarom by som pleskol lopatou po hlave...vo všeobecnosti sa mi zdá že fajčiari sú o niečo tolerantnejší ludia.