som asi príliš radikálny, ale pre mňa "fajčím" znamená, že človek si minimálne raz za rok zapáli a "pijem", že aspoň raz za rok do seba trochu alkoholu naleje. ale ostatní hlasujúci na to zrejme majú nejaké iné limity
Možnosť "nepijem ani nefajčím" má 44%, prečo som potom na strednej bola v celej triede (34 ľudí) jedna z dvoch ktorí si naozaj ani príležitostne nevypili ani nezapálili?
@tikalok Fakt myslíš, že tu má väčšina ľudí nejaké iné limity pre toto?
@22 áno, poznám také dačo, že "pijem len každý druhý týždeň" a "fajčím len keď som nervózny" a takíto ľudia sa často považujú za ľudí, ktorí nepijú ani nefajčia
@25 to som chcel napísať! ale som si myslel, že už som sem toho napísal aj tak dosť. no ale keď už pokračujem, tak ešte je jasné aj to, že niektorí hlasovali z recesie
neľutujem ani jednu skurvenu camelku,ani jednen kusok naplne do vodnej fajky,ani jednu flasu bieleho.čo budem mat opeť ake take peniaze,opeť ich na to rozbijem.a nebudem lutovat ani jeden cent.
@23 ešte si zabudol na takých, (ak tu takí sú) čo hlasovali ako ja, že "pijú len na oslavách", ale pod oslavou berú voľný byt u nejakého kamoša (to vlastne aj ja) a to je tak každý mesiac
hm je videt ze na birdzi je len malo pravych slovakov alebo ty co su teraz napity s cigaretou v ruke nevladzu zapnut PC takze nemozu hlasovat ? ja a par dalsich sme to nastastie zvladli a dali moznost ,,Pijem aj fajčím,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Alkohol konzumujem raz za tri mesiace, dva poháriky dačoho chuťovo dobrého doma.
@tikalok Fakt myslíš, že tu má väčšina ľudí nejaké iné limity pre toto?
oni myslia cigarety s tym fajcenim zasa si nepochopil zadanie...
hlupost! mna na oslavu zavola niekto tak raz za pol roka =D
Som abstinent aj keď nemusím
smrtka si na mňa zuby nebrúsi
má ma v paži keď si líham
na druhý deň zase vstávam a ruky rozpažím
vyzerám jak dáky blbec na pláži
mne to nevadí, mne to nevadí. ?
Nefajčím, nepijem - iba usrkávam ... víkendová degustácia
Ééé, áno?
to je tá dnešná skazená mládež